icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alzbeta162
30. jún 2020

@ettella ano ano teraz pozeram a ty mi ktore vieš odporučiť🙂?

123alena123
Autor odpoveď zmazal
123alena123
30. jún 2020

Tak žienky, hlásim veľmi jemne ružovkasté špinenie, tak tento mesiac uzatváram 🤦‍♀️🤷‍♀️ nemala som este takyto ruzovkasty vytok ale kazdy mesiac ma vzdy nieco prekvapí, mne sa zvyknu hner pustit riadne krámy 😕

ettella
30. jún 2020

@alzbeta162 treba sa rozhodnúť, viem je to ťažké 🤭 môžem Ti napísať moju skúsenosť...dostala som od gynekologičky lístok na spermiogram, rozhodla som sa pre gyncare. Prvý krát bol manžel sám, potom sme šli spolu na konzultáciu a že aj mne budú robiť odbery. Už manžel spomínal keď bol sám, že v čakárni zo 10 párov, hoci objednávali na čas, to isté aj pri druhej návšteve, všetko počuješ o druhých a to nás odradilo. Rozhodla som sa pre Spln, bola som tam zatiaľ 3x, nestretla som sa s nikým v čakárni, len sme sa míňali, nemala som ani raz pocit, že sa ponáhľajú a chcú ma mať z krku, lekár mi odpovedal na všetko čo som chcela vedieť. V septembri ideme na IVF.

alzbeta162
30. jún 2020

@ettella super dakujem🙂 idem kuk stránku držím prsty nech vam to vyjde❤️

ettella
30. jún 2020

@alzbeta162 ďakujem ❤️ už som kľudnejšia keď viem kde je chyba ako keď sme sa snažili a nešlo to. Ale stále verím, že v lete by to mohlo vyjsť prirodzene 🤭

rosalie1411
30. jún 2020

@123alena123 ruzovkaste spinenie môže byť aj uhniezdovanie.. 😊 Skus ráno test, ak sa to nerozbehne. Ale ak to takto nemávas, je to možno dobrý znak 😊😉

123alena123
30. jún 2020

@rosalie1411 ale na 14DPO? Myslis?

123alena123
30. jún 2020

@rosalie1411 nemam ani bolesti, ale tie mozno pridu mozno zajtra 🤷‍♀️

marinecka95
30. jún 2020

Dievčatá ja dom aktuálne 23 DC ... špinenie 18DC a dnes 23DC .. ja už nevládzem 😪

123alena123
30. jún 2020

@marinecka95 a prečo? Čo sa stalo?

marinecka95
30. jún 2020

@123alena123 už nezvládam z celého tohto snaženia 😰 2 ročné každomesačné sklamania a ešte k tomu tieto výkyvy. Nerozumiem čo opäť znamenajú tieto dve špinenia na 18ty a 23DC 😨

rosalie1411
30. jún 2020

@123alena123 kľudne to môže byť, že sa uhniezdilo aj skôr, ale zavrtava sa ďalej.. A preto máš to spinenie.. Ale to sú všetko len domnienky, uvidíš zajtra, pozajtra 😊 som zvedavá, daj potom vedieť.

123alena123
30. jún 2020

@rosalie1411 no akože toto dnes ani neberiem ako krámy dve kvapky za den, zbadam rano ako hovoríš😂😂

123alena123
30. jún 2020

@marinecka95 ja ti to ťažko poviem, možno to neznamena nic zle, nevešaj hlavu 🙂

marinecka95
30. jún 2020

@123alena123 snažím sa ale nejde to :( tých sklamaní už bolo dosť. Bolia ma bradavky strašne, ale len keď dám dole podprsenku. Nechcem si nič nahovárať, BT som už prestala merať čiže ani neviem koľko DPO som. Testovať budem až v čase ms

eduvalia
1. júl 2020

@123alena123 ak castejsie spinis mimo ms, moze ist aj o chybajuci progesteron, ktory je pre tehotenstvo dolezity. Robili ti hormonalny profil?

eduvalia
1. júl 2020

Ahojte dievcata, par krat som tu prispela mojimi grafmi a pocitmi. Po niekolko rocnom snazeni, sme sa rozhodli navstivit CAR. Mame za sebou par vysetreni, tak verim, ze tam nam pomozu. Nezufajte, ak to nevyjde, tiez som si presla sklamaniami, placom. Verim, ze kazda z vas si najde //. Sme silne zeny a hrdinky. Dokazeme to.

123alena123
1. júl 2020

@eduvalia ale ja nespinim mimo ms, ja som mala v nedelu dostat a dostala som vcera mierne spinenie a v noci sa mi rozbehli kramy naplno 🙂

hederamonstera
1. júl 2020

@eduvalia drzim palce, aj my uz riesime pomoc CAR 🙂

eduvalia
1. júl 2020

@123alena123 aha, prepac, asi som to zle pochopila.

eduvalia
1. júl 2020

@hederamonstera aj tebe drzim palce. A hlavne vela sil 🙂

rosalie1411
1. júl 2020

@123alena123 tak to ma teda mrzí...
Ach, dnes mam aj ja sklesnutu náladu. Teplota klesla k dolnej čiare, takže v piatok očakávam 1dc, opäť.. Už ma to prestava bavit

mirus11
1. júl 2020

@rosalie1411 moja aj ja čakám cez víkend, tento mesiac som mala ovu až na 26dc, takto neskoro som ešte nikdy nemala, tak teraz čakám ze cez víkend príde aj ku mne. Ty si mala o čosi skôr ovulku, tak si pár dní predomnou. Ale nevadí, idú prázdniny, tak hádam sa nám niečo ujde 😀

rosalie1411
1. júl 2020

@mirus11 no bodaj by, ale ja už tomu prestávam veriť.. Fakt. Akože nemám pocit, že som z toho zúfalá, snažím sa normálne žiť, užívať si každý deň a tak.. Ale samozrejme, že riešim, kedy mám ovulku a potom sledujem príznaky, aj keď to už beriem tak športovo a neočakávam, že to vyjde, ale vždy mám predsa len štipku nádeje.. A potom mi ju MS vždy pokazi a vezme.. No ja neviem co už budem robiť. Keby si aspoň môžem povedať, že aspoň môžem ísť niekam letecky na dovolenku, ale ani to nie... No nič, to len dnes som taka depresívne.. To prejde 😊 Bodaj by to tu už niekomu vyšlo.

123alena123
1. júl 2020

@rosalie1411 vies co, mna ani nie 🙂 zacnem trosku dbať na seba 🙂 trošku do formy, pochudnúť a snovými silami do dalsieho cyklu 🙂

majka_3
1. júl 2020

Dievčatá dnes som absolvovala hyfosy.... Neskutočne som šťastná ze to mam za sebou a ešte šťastnejší že to mám OK ♥️
Už mám asi komplet výsledky, všetko mam v poriadku... Tak asi už len čakať 🙏💙
Tento cyklus vypínam 😊🍀

evita2176
1. júl 2020

@majka_3 juhu konecne dnes aspon jedna dobra sprava😍😍

zuzu1109
1. júl 2020

@majka_3 ahoj to je super. A bolelo ? Lebo aj ja som to mala absolvovať a nakoniec som nato nešla.
A prosím dievčatá vedeli by ste mi trochu vysvetlit spermiogram z repro imuno?

taily30
1. júl 2020

@zuzik5891 zuzka, ako sa dari?