icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
1. júl 2020

@martinade ako sa dari? Co noveho?

martinade
1. júl 2020

@taily30 ahoj 🙂 ja este vyčkavam. Zajtra začínam 38+0. Zajtra mam lekara tak po zmerani sa v piatok porozprava s ostatnymi lekarmi z nemocky ohladom mojho terminu. Kvoli dia ma isto nenechaju do 41-42 tyzdňa. Minuly piatok bebe malo 3300g. Najradsej by som bola keby uz bolo s nami, abo by sa narodilo 7.7. ako mangel. Zatial termin mam medzi 16-23.07.
Ako travite horučavy s Abi? Uz je jej lepsie? Zubky sa už prerezali?

kakatulik
1. júl 2020

@martinade máš tehotenský diabetes?
Akurát dnes som na teba myslela,že čo a ako....

martinade
1. júl 2020

@kakatulik ja si myslim ze nemam 😃 ale lekarka tvrdi nieco ine. Ale lizlo ma to len tak tak. Mam slabu formu. Len vecer si picham kvoli rannemu cukru. Ale hodnoty pred branim inzulinu a ked som zacala brat inzulin su takmer totozne... pod normou...

martinade
1. júl 2020

@kakatulik ako sa mas Kati? Co noveho u teba?

zuzik5891
1. júl 2020

@taily30 ahoj😊...no máme sa dobre❤👶...akurát to že ma na začiatku natrápili žiadne nevoľnosti,teraz mi býva od rána do obeda statočne zle ...a niekedy aj poobede...ja čo som milovala paštéky a párky tak teraz ich nemôžem...po zjedení je to utrpenie..ale končíme 16tt. a podľa prvotrimestrálneho usg zajtra začíname 17tt.😊...

ikonica
1. júl 2020

@zuzik5891 wow ten cas sialene leti..... Uz 17tt 😲drzim prsty nech ide nadalej vsetko vyborne 🙂

taily30
1. júl 2020

@martinade jej Mati, drzim ti silno palce, nech vsetko ide hladko. Pojdes s epiduralkou ci bez? Kludne to moze byt ktorykolvek den.
Abby ma uz 2 zubky. Je to s nou take polooblacno. Zle znasa bolest, vela pada. Rychlo lozi a nestiha prekladat ruky. Vsade sa driape, popri gauci beha. Je to zabava.
U nas nemame horucavy, tak zatial sme ok.

taily30
1. júl 2020

@zuzik5891 Parada. Len aby ste boli zdravi. Drzim palce. Este asi neviete pohlavie, ci ano?

zuzik5891
1. júl 2020

@taily30 na tom veľkom ultrazvuku sa doktor snažil pozrieť ale drobček mal po celý čas prekrížené nožičky...potom povedal že sa tvári ako chlapček ale že múdrejší budeme na tom druhom ultrazvuku 😊...vyšetrenia aj triplle testy sú v poriadku tak sa nám uľavilo...

martinade
1. júl 2020

@taily30 dakujem. Este neviem ci s epi. Pytala som sa lekara na jeho nazor a on, ze nez by som mala trpieť a ked v dnesnej dobe mozem mat epi, tak precoby som ju nemala 😃. V piatok som bola este zavreta ale gyneko vravela, ze uz dole to mam mäkke. Ja dufam, ze skôr ako pred terminom porodim. Najidealnejsie 7.7. bo drahy ma narodky 7.7. Bol by to najkrajsi darcek. Sice ajtak je po x rokoch 🥰 skusania, nezdarov....
2 zubky najkrajsii usmev hihihi
@evi38 @ikonica ako sa mate vy? Co nového?

ikonica
1. júl 2020

@martinade my nic prevratne... Mala sa vala o stosest po celej obyvacke, zuby ziadne hoci obcas sa sprava tak, ako by sa tlacili... Dviha sa na rukach, dviha zadok no spolu to este nevie skorigovat, cize este sa neplazi... Bude mat 8 mes pozajtra, ma cez 9 kil (na poslednej kontrole 9280)... Este ani nesedi - sadat ju nedavam - az ked si bude vediet sama sadnut... Ziadny pasivny sed... Dr hovorila, ze je na svoj vek 'tazsia' a mozno preto sa jej nechce... Ale leniva urcite nie je... Len co ju dam na podlozku, uz sa vala vsade inde len nie po nej :D a zbiera chlpy po psovi ako lepiaci valcek... Momentale to mame stazene.. Mm mal nehodu na biku a mal operovanu klucnu kost, tak je vsetko na mne... Dieta, on, pes, domacnost nakupy.... No poviem vam, takto som si ten prvy rok nepredstavovala... Najskor korona, teraz toto... No ale napriek vsetkemu sa z malickej moc tesime kazdy den.... Len by mohol ten cas pomalsie plynut... 🙂

zuzik5891
1. júl 2020

@ikonica ďakujem😚...no áno...čas letí ale teraz sa mi to zdá medzi kontrolami nekonečné...

taily30
1. júl 2020

@zuzik5891 parada, super spravy! len tak dalej

taily30
1. júl 2020

@martinade ja som to mala tak predebatovane, ze kludne nech si zazijem prave kontrakcie a uvidim ako sa rozhodnem v tom momente. a bola to epi hned v tom momente hahahahaha. a nelutujem absolutne (aj ked par mesiacov ma bolel chrbat), ale bol to najkrajsi porod aky som si mohla vobec predstavit a uzit. ale to je za mna nazor.
som zvedava na teba. neviem sa dockat fotky!!!

taily30
1. júl 2020

@ikonica oh joj, skore uzdravenie manzelovi!!! uplne ta chapem, ze je toho vela na teba. ja som tiez sama s malou a dvoma hafanmi, muz od rana do vecera v robote. tiez mam toho niekedy dost a som ako vechet.
Som sa nasmiala, ze lepiaci valcek 😀 zlata. Neboj, ono tie prevratne momenty pridu necakane. U nas to bolo 8.5 mesiaca, aj zacala sediet, aj lozit ako dabel (tie zaciatky startovacie boli super) a este aj zubok k tomu. Len si uzivaj ten bezzuby usmev, uz taky nebude.

martinade
1. júl 2020

@ikonica uz 9 mesiacov? Ten cas leti. Na to sedenie len potrebuje cas. Urcite to zvladne za chvíľku. Zelam mn rychle zotavenie. To musis mat v tychto dňoch dosť perné. Hlavne ze drobček vam robi radosť. 🙂 je stale taka usmiata, vesela ako pre par mesiacmi, co si davala foto?
@taily30 moj mn sa smeje ze mam nizky prah bolesti, ze isto budem mať epi. Ja sa len bojim toho vpichu do chrbtice. Preco ta bolel chrbat po epi?
Ju ak bude nieco nove, isto informujem 🥰

taily30
1. júl 2020

@martinade Mati, ten vpich bolel ale nie tak ako tie kontrakcie. zevraj vedlajsi ucinok epi su bolesti chrbta, u mna to platilo. neni to vobec nic hrozne, nemusis sa bat.

kakatulik
1. júl 2020

@martinade u mňa nič nové...už sa tak nejak zmierujem s realitou..... len dúfam,že zas nezavru hranice....

kakatulik
2. júl 2020

@zuzik5891 že 17.ty týždeň... neuveritelne...hlavne buď OK a užívaj si to....
@ikonica tak to je teda nadeleni....máš toho teda riadne....

ikonica
2. júl 2020

@martinade 8 mesiacov... Ano je stale vysmiata ako leco 🙂

martinade
2. júl 2020

@kakatulik treba dufať , stale veriť 💗

zuzik5891
2. júl 2020

@kakatulik užívam Kati🍀...veď sme mali tak kľukatú cestu k tomuto pokladíku🥰...už minule som písala že po 14 rokoch sa teraz cítim ako prvorodička 😁😁...všetko je pre mňa zasa nové...

kakatulik
2. júl 2020

@zuzik5891 paráda. Teším sa s tebou. Fakt. Budem aj ja veriť na zázraky...😍😘

naty1987
2. júl 2020

Ahojte babulky ako sa máte čo nové???
Dlho som tu nebola tak som si vás aspoň trošku prešla v rychlosti
@mirus11 ako to vyzerá u teba čo nové???
@butterfly333 teba som dlho nevidela.ako sa máš???
@majka_3 krásne správy k výsledkom tak už len čakať kedy príde ten den D
@shellynda ako u teba ty máš vždy tak krásne grafy ako sa ti darí???

naty1987
2. júl 2020

@giuli srdiečko ako sa máš???tak dlho som ta tu nevidela dúfam že sa máš dobre

mirus11
2. júl 2020

@naty1987 ja očakávam cez víkend ms, tak možno ďalší cyklus a ty? Dnes si nebola náhodou na kontrole? Ako dopadla?

naty1987
2. júl 2020

@mirus11 drzim.palce aby ms neprišla 😀

ano ano bola som všetko bolo v poriadku sedíme krásne na 7+4tt aj srdiečko už krásne bilo 🥰

mirus11
2. júl 2020

@naty1987 no to určite príde, lebo muž tento cyklus nebol doma, tak by som nemala byť z čoho tehu. Ale s tebou sa teším, že je všetko ok

butterfly333
2. júl 2020

@naty1987 krásne malinké nech pekne rastie. Ja nič nové moja