icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
2. júl 2020

@kakatulik ja som žiarivý príklad toho že zázraky sa dejú...určite ver ...veľmi ti to prajem🍀❤
@naty1987 jeeej už si 8tt.?...len tak ďalej...😚🍀

giuli
2. júl 2020

@naty1987 jejjj...moja,krasne napredujete,tesim sa s tebou...ja na figu...cyklus hadam 58dni a ovu v nedohladne,vraj mi to mohli rozhadzat lieky na stitnu....co uz,snad sa aspon ta da do poriadku..7.7.ma caka odber krvi ci hodnota klesa....ty si mi spravila radost ,drz sa,nech to dotiahnes bez problemov az do konca✊✊✊✊✊😊🤗

naty1987
2. júl 2020

@giuli moja zlata držím palce aby sa stitna dala doporiadku aby ti aj cyklus chodil ako má
Daj vediet čo krv budem na teba myslieť 😉😘
Ja oddychujem som pn šetrím sa už len musím veriť že to dobre dopadne ale musí iné si nepripúšťam 😉😁

shellynda
3. júl 2020

@naty1987 ahoj moja😘, ja som dnes11DC,tak len čakám pomáličky kedy príde ovu a potom zase to čakanie či sa podarilo, no veď to poznáš 😉...nejako sa tento mesiac ale nestresujem, lebo furt mám nejakú zábavku, tak mi to rýchlo ubieha... Júúúj ale už pekne rastiete 😍som rada, že je všetko v poriadku, len tak ďalej a užívaj si krásne tehulkovanie ♥️😘

naty1987
3. júl 2020

@shellynda dakujem 😘 no presne netreba sa stresovat užívaj si leto a ono to príde aj keď viem že ľahšie sa to povie než urobí....
Silno dúfam a pomaly sem každá popridavate pozitívne tehu testy 👌😀

giuli
3. júl 2020

@naty1987 bude len dobre...treba verit...drz sa,silno myslim na teba a dakujem

majka_3
3. júl 2020

@naty1987 waau krásne správy 😊♥️ sa pekne držte do šťastného konca ♥️😘

milik45
3. júl 2020

Ahojte baby, chcela som sa len spytat ze keby sa zadarilo tak ci vzdy musi byt ten pokles teploty 🙂 dakujem 🙂

rosalie1411
3. júl 2020

@milik45 nemusí byť vždy pokles. Je to individuálne.. 😊 Ale máš veľmi pekný graf 🍀😊

milik45
3. júl 2020

@rosalie1411 Dakujem, uz by to mohlo aj vyjst 🙂 ale myslim ze ovu vyznacilo o den skor ako bola 🙂 v tejto apke ju vyznacilo na 19dc a v druhej na 20 dc 🤷‍♀️

giuli
3. júl 2020

@milik45 graf super...a tiez si myslim,ze ovu na 20dc..drzim ✊

milik45
3. júl 2020

@giuli Dakujem 🙂 dufam ze bude vitazny 🙂 uvidime za par dni 🙂

abigaile
3. júl 2020

Ahojte dievčatá, dlhšie som neprispievala, aj keď som každú jednu z vás čítala, či sa pošťastilo 🙂
Včera som bola na sone a potvrdil sa môj pocit, ktorý som už mala niekoľko dní predtým. Mám anembryomolu, nevyvinulo sa embryjko 😔
Teraz neviem, čo mám robiť, či čakať na spustenie potratu, alebo ísť radšej na kyret? Bojím sa toho....
Nikdy som si nemyslela, že by sa mi toto mohlo stať, myslím vždy pozitivne...a predsa....ale všetko sa pre niečo deje....
Tak sa ku vám znova pridám o pár mesiacov a budeme sa snažiť znova 🙂 tentokrát to už vyjde!!!!
Proste musí, všetkým z nás!!!!😘😘😘

naty1987
3. júl 2020

@abigaile tak nakoniec to takto dopadlo 😔😔😔😔 tak ma to mrzí.....srdiecko ked tak počkaj si keď to telo samo vypudi keby nie tak až potom kyret uvidíš a dr.ti čo povedal ?
Silno držím palce aby led to nabudúce vijde bolo všetko dobré až donsameho konca 🙏🍀

aleskandra
3. júl 2020

@abigaile bože, to mi je tak ľúto 😭 veľa síl prajem

luckynko44
3. júl 2020

@abigaile strasne ma to mrzi ah....ale vela sil a optimizmu do dalsieho snazenia slnko! Sme v tom spolu 🙏

evita2176
3. júl 2020

@abigaile to je mi luto :( posielam objatie a vela sil 🤗🥺

ereska
3. júl 2020

@abigaile ahoj je mi veľmi ľúto ze to tak dopadlo ja som čakala skoro 3 týždne a nič sa nerozbehlo vtedy som bola nakoniec na kyrete inokedy krváca keď netreba a vtedy keď som chcela tak nič ale to čakanie bolo na psychiku keď más v sebe mŕtvy plodik no držím paste nech sa spustí a bez kyretu môžte skúšať ďalší mesiac s kyretom 3-6 mesiacov pauza odporúčajú takže moc prajem nech to vyjde čím skôr a a tu bolesť nech zahojí

verona1989
3. júl 2020

@abigaile ahoj. Ja som skôr iného názoru. Určite by som nečakala kym sa to spusti. Ono to moze trvať aj najviac 5-6 týždňov. Viem o com hovorím. Mne sa nespustil tak som isla na kyret a mojej kamoske sa spustil a rovno povedala keby vedela ze bude mat take krce zo samospustenia tak by nečakala zbytocne mesiac a tiež mala anembryolu no a v konečnom dôsledku musela na karet aj tak lebo to z nej nevyšlo cele. Takže za mna nečakaj. Drzim prsty viem aké to je ale keď sa podarilo raz , podarí sa znova urcite ;) ja som si tak tiez povedala a mam uz 4,5mes čertika 🙂

rosalie1411
4. júl 2020

@abigaile 😥😥 velmi mi je to ľúto... Drz sa a dúfam, že sa to čím skôr spustí.. Hlavne nech si v poriadku 💗

giuli
4. júl 2020

@abigaile je mi luto,ze tym musis prejst,tiez bycsom necakala,pri anebryomole sa to spusta tazsie same....drz sa😔

giuli
4. júl 2020

Ja konecne pozit.ovu.test,no teploty tomu nenasvedcuju....vobec sa v mojom cykle nevyznam ,nakoľko by som mala byt uz nejaky 60dc...

rosalie1411
4. júl 2020

Dievčatá, môj tohto mesačný graf bol od začiatku čudný.. Teploty najprv vyskočili hore, potom som dostala na 3 dní teploty do 39, tak som nemerala a po teplotách bazalka klesla na veľmi nízke hodnoty, čo som nikdy nemala.. No a na 11dpo úplný pokles až k čiare, tak už som bola sklamaná, že to nie je možné, lutealka sa asi tou chorobou skrátila a dostanem skôr MS. Ale viete čo??? Na 12dpo teplota stúpla o 0,3 stupňa hore a na ďalší deň tiež bola hore. Dnes som 14 DPO a na teste dnes ráno kraaasna čiarka. Som dojatá a šťastná, stále tomu nemôžem uveriť. 🥰💗🍀. Verím a dúfam, že tentokrát to dotiahneme do šťastného konca... Ešte ani zďaleka nič nie je vyhraté, ale veľmi sa teším // čiarkam.. Je to krásny pocit, no zároveň sa aj bojím, aby to nedopadlo ako naposledy. 💞🙏

kika123kika
4. júl 2020

@rosalie1411 silno drzim palce ✊🏼🥰

giuli
4. júl 2020

@rosalie1411 krasa,to akoby si mi skopirovala teploty...gratulujemmm

luckynko44
4. júl 2020

@rosalie1411 bozinkuuu krasne! Velmi sa s tebou tesim 💗 a tfuj tfuj vsetko bude v poriadku nebooj...uzivaj si ten neskutocny pocit stastie a na negativne zabudni 😘 ..sprijemnila si mi den!!

shellynda
4. júl 2020

@rosalie1411 jéééj kuknem sem a takéto super správy 😍veľmi sa s tebou teším, gratulujem a nech je všetko len a len v poriadku 🙏užívaj si ten krásny pocit🤗a na nič zlé ani nemysli ♥️

daduska2009
4. júl 2020

@shellynda
@giuli
@kika123kika ahojte snazilky tak ja som tu dlhsie nebola lebo sme si povedali s mm ze nebudeme na to tak tlacit a zacali sme aj tak s vybavovanim hypoteky a dnes poobede 32DC toto strasne sa tesim no mam aj obavy

giuli
4. júl 2020

@daduska2009 gratulujem zo ❤

kika123kika
4. júl 2020

@daduska2009 jeeej to je super 🙂 tesim sa s tebou 🥰 drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a jlvne pohodove tehu 🍀🤰🏼