Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda ale noo..mysli pozitivne 😘 ja to vidim velmi pozitivne u teba 😉 budu // juu
@luckynko44 iné mi neostáva, len čakať 😉, ale od včera ma stále zožiera, či som nenasadila progestenalle na 15 DC zavčasu, či som to nepototo 🙈😳
@shellynda urcite to nebolo zavcasu..ved ti bazalka vystrelila hore urcite si bola po ovu..toho by som sa naozaj nebala 😊😘 ...kde sa nam startili vsetky baby? Ci uz prazdninuju? 😁 mne to akosi unika ked som stale zavreta v lekarni 🤣
@luckynko44 aj mňa to napadlo 😃nikde nikoho 😅🙈... Hádam sem dneska ešte niekto nakúkne 😎
@shellynda aj by sa patrilo 😁😁 troska podporit nikdy nie je zlee 😋
@shellynda
@luckynko44
Baby,ja sa už z vás smejem. Vy ste sa nejako zosúladili. Keď stúpa jedna,tak stúpa aj druhá a keď klesáte tak tiež spolu :D
Hlavne myslieť pozitívne. Žiadne zle nasadené lieky a ani príliš nízke teploty. Telo je tak úžasne,že všetko zvládne a prekvapí 😘
@nina004 presne o tomto som hovorila..najkrajsia ppdpora..dakujeme zlatik 😘😘😘 my sa budeme snazit 😋 za par dni hadzeme ruzove ciarky,jednoznacne 😁
@luckynko44 @shellynda kiez by baby. Ale skor to vidim na este rozhadzane hormony. Mam len 3ti cyklus, co mi nabehol po porode. Ale nebranila by som sa, keby bol vitazny. Aj ked by to bolo prekvapujuce, kedze na prve sme cakali 3 roky a na druhe rok a pol 😊
Ale ... dnes som zase skocila trosku hore, tak som fakt zvedava, ako ta horska draha dopadne 😊 Mozno budu dvojicky 🤣
@shellynda
@luckynko44
@janedoe
@nina004 baby ja vám to tak prajem, nech to každej vyjde, veľmi, veľmi vám všetkým držím palce. Teším sa z každej čo tu pridá pozitívny tehotenský test 😍 Ja už radšej grafy nepridávam, keď nám nedávajú nádej na prirodzené, koncentrujem sa na september a ivf, riešim teraz hematológiu a reprodukčnú imunológiu, nech mám výsledky do septembra.
Babulkyyy 😊 vysledky halospermu mame dobru mozme sme ist koncom mesiaca na iui..joj ako sa tesim moc mi odlahlooo 🤩
@shellynda, @luckynko44 žienky ja vám každý deň sledujem, ale ja nemám nič nového, stále dokola, dnes som 6dc,ms skončila, tak si užívam prázdninový-pracovný čas, minulý mesiac to bolo nič, ovu až na 26dc, čo bolo prvý krát tak neskoro, tak sme s mužom ani nemali šancu, kedze bol viac času preč ako doma, ale tak už som s tým aj zmierena, že zostaneme v takom počte, akom sme teraz, lebo čím viac som to riešila, tým viac to bolo aj vo vzťahu napetejsie, a to nechcem. Už som nastavená, že čo má byť, to bude a hotovo. Ale všetkým žienka prajem plodné prázdninky 😀😍
Ja som dnes po agolutine, tak čakám na menzes a ide sa odznova 🙂.
@domig1 drzim paste nech pride cim skor a suuup nato 😊
@ereska ďakujem Darinka, na 13.7. Mam naplanovaný odchod do nemocnice večer 🙈
@taily30 fuu o 2,5 tyzdna skor s 3,5 kg? Velke babo. Mna strašili tou cukrovkou, ze babo bude velke, ale zatial vyzera že je v norme. A to jem stale co cele tehu, ovocie, zeleninu, mäso, sem tam chlieb - ostatne mi moc nechuti.
A vyzera to tak, ze deň-dva-tri pred terminom porodím. Nenechajú ma prenášať....
@kakatulik
@giuli super tesim sa konecnee 😉 ideme spoluuu
@luckynko44 ty sa nemusíš báť moja🤗, ak sa nezadarí, tak IUI to istí ♥️😘
@giuli Super,tak konečne dorazila .... Kiežby to pokračovalo do šťastného konca ✊
@luckynko44 Trošičku sa to dnes zdvihlo ... jupí ... Dúfam,že sa zadarilo,ale ak nie,tak ďalší mesiac je mega šanca ,že sa zadarí 😉
@shellynda Pekne sa zdvihla. Už len čakať ako pôjdeš ďalej. Možno to bol IP. Kiež by 🙂
@shellynda vyborneeee ty si krasne stupla..ale ano som vklude vkladam vsetko do iui..aj led tie sance no aj tam su take ake su ale aspon viem ze bude postarane o to aby sa tie rybicky dostali tam kam maju...natlacim sa sice hormonmi to ma moc netesi ale urobim cokolvek..teraz to asi nevyslo sem tam som zachytila nejake to spinenie na krcku trosku krvicky ale nevadiii..nech uz mrcha pride aby sme to mohli odstartovat 😊 a dakujem ti 😘😘😘za podporu!
@nina004
@shellynda
@luckynko44 tesim sa,vsak od 6.5 ,kedy bola ms naposledy som na tento den cakaka,ako na spasenie,aj ms pri takomto cykle potesi🤪😅
@nina004 ano presne ako pises! ❤

Dnes ma tak napadlo, ako mi to tento cyklus strašne rýchlo beží 🙈. Ani som poriadne nezbadala a už bola ovu a zrazu som už 5DPO, no len tak ďalej a ani sa nenazdám a nájdem si //😍😅... Naspäť do reality😉dnes mi akosi teplota padla 😳