icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
11. júl 2020

@nina004 este zatial nie...egg hlien aj bolesti mozes mat kludne dlhsie....testuj a meraj dalej,ona pride....su pripady,kedy ovu test aj napriek ovulacii neukaze pozitivitu...tu ti pptvrdi teplota😉

luckynko44
11. júl 2020

@nina004 a s teplotkou si ako moja? Ja sa na ovu testy nespolieham..mne nikdy nevysiel este riadne pozitivny 😁 a viem ze ovu bola ...a vlastne ani na teplotu sa neda spolahnut...podla sona ovu prebehla podla teploty este nie ke to take diskutabilne 🙈

giuli
11. júl 2020

@luckynko44 niekedy aj teplota vyskocii o 1-2 dni neskor...zalezi od hodnoty progesteronu...presne takto som to mala teraz...niektore apky mi ukazuju ovul.pred 3 dnami a niektore pred 5,ci 6...ja som za ten,ze pred 6timi....teplota stupa vtedy velmi pomaly...

nina004
11. júl 2020

@giuli
@luckynko44
Teplotu som dnes nemerala,ale včera bola nízko. Celý tento cyklus je voľajaký divný. Toto sú mama testy a tie mi nikdy mimo ovu takú silnú čiarku doposiaľ neukázali a cez ovu som zas mala na nich čiarku veľmi výraznú. Podľa čínskych ovu testov viem,že LH mám celý mesiac vyššie,tie mi vždy ukázali aj kontrolnú čiarku ale mama test tento mesiac prvýkrát. 🤷🤦

123alena123
11. júl 2020

Ahojte žienky, ja tak isto nic nove cakame na ovu, prace vyše hlavy teplo ubija a to cakanie je dllllllheeee. Idem nakupit ovu testy, a budem testovať 🙂

luckynko44
11. júl 2020

@giuli ano ano to je pravda....stupa to.pomaly 😉 ..kazdopadne ovu testu u mna nula bodov 🙈

shellynda
11. júl 2020

@nina004 ja som nikdy nemala úplne silné čiarky na ovu teste, asi som nikdy nezachytila vrchol, ale skôr na teplotu sa spolieham. Také ako máš teraz ty keby mám ja, tak už by som sa na ovu pripravovala 🤗😘

nina004
11. júl 2020

@shellynda Pevne verím ,že za chvilíľku príde. Našla som tento týždeň starý obrázok v mobile. Niekde na nete som niekedy koncom minulého roka skúšala vyrátať metódu počatia podľa Jonáša. A jediný termín ,ktorý by mohol tento rok sedieť je 17.7.2020. 😀 Tak uvidíme či sa internet a pán Jonáš trafia 😂

shellynda
11. júl 2020

@giuli to je nekonečný cyklus 🙈ale konečne ovu bola a teraz už len čakať 🤗😘

martinade
11. júl 2020

@kakatulik no v pondelok večer idem na vyvolavanie.

kakatulik
11. júl 2020

@martinade prečo ho chcú takto vyhnať malinkeho.😍

lucecita
11. júl 2020

Baby, viem ze nemate vestecku gulu, ale co moze byt takyto skok v teplotach? Meriam uz nejaky ten cyklus, ale nikdy som takyto skok nemala 🤷‍♀️

martinade
11. júl 2020

@kakatulik az taky malinky nie je, vo stvrtok mal 3500g. Officialny termin je 16.7. No a rozhodovali sa na zaklade veku, cukrovky... pri cukrovke sa neprenáša. Hrozi skora kalcifikacia placenty etc...

kakatulik
11. júl 2020

@martinade veď nemyslím váhu,ale tak všeobecne 🙂

taily30
11. júl 2020

@martinade Jeej Mati, drz sa!!! Tesim sa na foto, pochval sa potom. Hlavne nech vsetko prejde bez problemov, nech ste obaja zdravi.

martinade
11. júl 2020

@taily30 ďakujem

shellynda
12. júl 2020

Dobré ránečko dievčatá 😘.Ako to je u vás? Ja som dnes zaze stúpla 😇

kika123kika
12. júl 2020

Dobre ranko babule 😊 tak vcera som mala oslavu moji h najkrasnejsich narodenin a bol to moj najkrajsi den v mojom zivote 🙂 ten dalsi ma este len caka v decembri verim tomu ❤️ Praskli sme balonik a cakame nase vytuzene dievcatko 🥰 ta radost a plac to bolo neslutocne ❤️ Veelmi silno vam drzim palce vsetkym ktore cakaju na krasne 2// . Aby sa podarilo cim skor 🙂 bohuzial zena si musi prejst kadecim kym sa postasti :/ tiez sme to nemali minuly rok ruzove 😔 ale nase princezne nam poslali dalsiu ktora bude urcite nezbedna za dve ❤️ Ale to nevadi cim nezbednejsia zivsia tym lepsie 🙈 jednu vec radim : hore hlavu aj ked je to tazke viem ale ak budete pozitivne nastavene a lubit sa nie len na babatko mysliet pojde to 🥰❤️ Drzim palce 🥰 pekny den dievcata a dakujem za veskeru pomoc co ste mi kedy dali ❤️

janedoe
12. júl 2020

@shellynda to vyzera nadejne 🥰

shellynda
12. júl 2020

@janedoe no veď toto🤗, ale tak ja mám vždy tie grafy ukážkové a nakoniec nič s toho 😔... A ty ako 😊?

nina004
12. júl 2020

@kika123kika Blahoželám k dcérke 👣 Krásne si to napísala 🙂 a dodatočne želám všetko najlepšie k narodeninám 🎉🧁🎂

nina004
12. júl 2020

@shellynda Graf je krásny...už aby bolo aspoň o tri dni neskôr nech vieme ako to dopadne. 🙈

shellynda
12. júl 2020

@nina004 mňa už teraz riadne svrbia prsty 😅

shellynda
12. júl 2020

@kika123kika jéééj, 😍 tak dievčatko🤗? Gratulujem a taktiež všetko najlepšie k narodeninám 😘

luckynko44
12. júl 2020

@shellynda no parada 😊 poslusne stupas do vitazneho konca😘😘😘😘! Ja uz klesam opat,ale nevadi keden koniec novy uspesny zaciatok🙏

naty1987
12. júl 2020

@kika123kika juuuuj moja ja sa s tebou tak veľmi teším 😍😍😍😍 krásne správy 😍😍😍😍gratulujem k princeznej 😘😘😘😘

janedoe
12. júl 2020

@shellynda ja tak kostrbato stale 😊 Dnes konkretne dole, takze nedavam tomu moc velku sancu, ale nevadi. Mame na to rok, dva, tak snad sa zadari 😊

rosalie1411
12. júl 2020

@kika123kika blahoželám k dievčatku! 👣 A tiež všetko naj naj k narodkam, nech všetko dobre dopadne a v decembri sa tešíte z voňavého balíčka 😊

kika123kika
12. júl 2020

@nina004
@shellynda
@naty1987
@rosalie1411
Velmi pekne vam dakujem dievcence ❤️❤️

giuli
12. júl 2020

@kika123kika tesim sa s Vami a vsetko najjjjj dodatocne k narodeninam💐💐💐🎂😉🙃