Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda testík? 🙂
@shellynda 👏👏👏 vyborne zlatko drzim prsty🤩...mna caka kruti pad..tak cakam,ako na spasenie 🤣
@0507 prečo? Véd máš krásny graf.. 🍀😊
@rosalie1411 stihli sme sex len raz 2 dni pred ovu
@naty1987
@123alena123 ukecali ste ma a nevydržala som to😊... Je dosť skoro, ale aj tak sa mi tam čosi zdá,no ale nejdem sa ešte tešiť,lebo to môže byť kľudne aj kanálik, tak skúsim zase zajtra😃
@luckynko44 teraz krutý pád a po IUI krásny vzostup♥️... Príde MS a potom idete na to 😘
@shellynda 😘😘😘..ale mojko tam cosi jeeee ❤❤👏 tfuj tfuj juuj musii
@0507 waau ci pana! Dalsi vitazny ❤❤❤🍼
@luckynko44 no bodaj by si mala pravdu zlatko😍, tak by som vyskočila z kože 😅
@shellynda verim ti zlatko..ale vidim to na uspesny koniec 😘😘tiskam vsetky prsty
Baby prosim vas, tie ktore ste brali/beriete Vitex, tak ako ste ho brali? Cely cyklus, alebo len po ovulacii? A spokojne ste?
@shellynda drzim papce ✊🏼🍀
@shellynda pocuvaj toto je nadherne, ja som sa s tym trosku pohrala co tyka ostrosti atd a kukaj 🙂 podla mna to je dost evidentné 😉😉
@shellynda jeeeejko, držím palce, nech silnie 😍😍
@123alena123 ježíííš 😳toto si ako dokázala zlatíčko 😘? Ja keď som sa pozrela, skoro som odpadla 🤗... Si ako kuzelna víla, takto to pekne vidím veru😃
@rosalie1411
@naty1987 babulky moc vám ďakujem za podporu♥️a dúfam, že to tam je a bude to len silnieť 🙏😘
@shellynda😉 strasne velmi sa tesim z kazdeho pozitivneho testu co tu vidim 🙂 a stale si predstavujem ako to budem asi ja prezivat 🙂
@shellynda nadheraaa 😍😍😍 boze ako sa tesiim

@giuli dakujem krasne ❤️