icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
13. júl 2020

@shellynda vidím😍, nech silnie 🍀🍀🍀 tisko gratulujem

shellynda
13. júl 2020

@luckynko44 zlatko, len aby to silnelo🙏😘

shellynda
13. júl 2020

@123alena123 nebojkaj, dočkáš sa a bude to neopísateľný pocit ♥️

shellynda
13. júl 2020

@martinade moc ďakujem 😘len sa ešte bojím začať tešiť

martinade
13. júl 2020

@shellynda uplne ťa chápem, silno, silno drzim prsteky
Teraz hlavne jedz teple jedla, polievky, nič studeného. A test si sprav o 2 dni. Zajtra nebudeš mať výrazný test, iba budes nervózna a tej nervozite sa treba vyhnúť. Drzim prsteky. Stick baby stick 💗

ikonica
13. júl 2020

@martinade ahojky, no ako? Uz si v porodnici?

kakatulik
13. júl 2020

@martinade Matik, tebe držím palceky🤗😘

shellynda
13. júl 2020

@martinade moc ďakujem za rady😘silno budem dúfať, že to bude silnieť 🙏♥️

daduska2009
13. júl 2020

@shellynda jeeej ja ju tam vidim a je to farevne len nech silnie tfuj tfuj tfuj 💗✊✊✊

daduska2009
13. júl 2020

Ja somto nevidrzala a kupila dalsi test v piatok idem na sono asi tmavsia uz nebude vo stvrtok povedala dr ze podla poslednej ms to bolo 5tt+2 ale na sone nebolo nic este zmienila sa aj o moznosti mimomaternicoveho ale dufam ze ee snad sa v piatok ukaze

martinade
13. júl 2020

@ikonica
@kakatulik
Dnes rano mi volali, ze musim ihned spravit test na covid. Ak budu vysledky este dnes, pojdem do nemocky na 19:00. Ak budu vysledky zajtra, tak až zajtra. Uz som na ihlach ci mi este dnes zavolaju. Som na dnes nastelovana a uz to chcem mať za sebou. Dam Vam vediet večer.

abigaile
13. júl 2020

@martinade drž saaaa, tešíme sa na tvoje správy!!! 😊

martinade
13. júl 2020

@abigaile @ikonica @kakatulik
Akurat mi volali, takze dnes o 19:00 nemocka.
Maju mi niečo aplkovať na vyvolanie porodu ale zevraj to dlhsie trva to vyvolanie. (Tak asi balon)
@shellynda Drzim prsteky 💗

taily30
13. júl 2020

@martinade myslim na teba!!! Drz sa

martinade
13. júl 2020

@taily30 dakujem zienky

ikonica
13. júl 2020

@martinade och drzim prsty nech to ide ako po masle ;)

martinade
13. júl 2020

@ikonica dakujem 🙂

evi1111111
13. júl 2020

Ahojte, zdravím vás všetky . Čo hovoríte na tento môj graf ? Meriam 4-tý mesiac - zatiaľ sa nepodarilo otehotnieť .

81anina
13. júl 2020

@martinade drzim palce a prajem rychly a co najmenej bolestivy porod ❤👣💙🍀🍀🍀🎁

ikonica
13. júl 2020

@taily30
@81anina no co baby? Date druhe kolo? 😁 Ja silne uvazujem ci neskusime, ked bude mat mala rok... Alebo na dalsi rok na jar :D

81anina
13. júl 2020

@ikonica hahaha ja zatial nieee☺Ked mal maly par tyzdnov to bolo ze jeeej chcem druhe no ako prisli dojcenske strajky,zuby,nespanie v noci...predvcerom 2 hodiny party vcera v noci hodina party a odmietanie prikrmov tak mi teda zatial staci 😂 Ja by som aj chcela druhe desi ma predstava ze maly bude sam ale neviem ci zvladnem vsetko zase a uz s 2 detmi ☺Ja vsetko velmi prezivam revala som ked nespal aj ked nechcel jest 😐

martinade
13. júl 2020

@81anina dakujem

anniii
13. júl 2020

@martinade Po dlhom čase som sem zavítala a hneď takéto správy 🙂 Myslím na teba a želám rovnako pohodový pôrod, ako som mala ja.

martinade
13. júl 2020

@anniii dakujem

kika123kika
13. júl 2020

@martinade vela stastia, a rychly a bezbolestny porod 🍀❤️🙏🏽

martinade
13. júl 2020

@kika123kika Dakujem a ako pokračuje tehu? Ake velke je bábo?

taily30
13. júl 2020

@ikonica hahahaha, si odvazna. ja sa neviem nejako stotoznit s tym, ze cele roky som chcela dieta a teraz by som jej nemohla dat 100%, keby som mala druhe. moja maminka hovori, ze sa budem musiet na SK prestahovat, lebo keby mam druhe, tak sa uplne stratim 😀 dost som schudla a nic nepriberam.

taily30
13. júl 2020

@81anina tak aj vy mate pestro 😀 aj u nas byvaju protesty. a ked sa zubok prerezal, cely Washington vedel. hrozne zle znasa bolest chuda.

kakatulik
13. júl 2020

@martinade myslím dnes na vás 🤗

81anina
14. júl 2020

@taily30 no to máme 😀 Už má 8 zúbkov a vždy mu šli 2 naraz.Ked nespí kvôli zúbkom tak nespí lebo sa dáva na 4 v postieľke 🤪