Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda 😘😘😘😘😘❤ som pozitivne naladena,co sa cudujem ale je to tak..o 10dni sono a 12dni iui a babo bude v brusku 😛😘 ako zlatik ja cakam tu na tebaaa
@shellynda ahoj aj si dnes testovala? 🙂
@luckynko44 my s muzom tiez budeme musiet nieco riesit lebo uz to bude pomalicky rôčik co sa "snazime" resp nedavame si pozor, a stale nic tak pobeham vysetrenia najskor ja a potom ked by som ja bola ok tak vyšlem aj muža 🙂
@taily30 tak moja sa stale dojci, zvykla som ju este po jedle aj nadojcit... Vahu ma peknu 9,5 kila, tak sa nebojim... Len mi je luto, ze tak pekne mi jedla zeleninu a maso a zrazu by len sladke jedla... A to som ovocie fakt az na konci zavadzala... No nic, ja verim, ze sa rozpapa znova... Mozno aj to teplo na nu posobi...
@123alena123 no ja taku trpezlivost nemam..toto je 8mi cyklus a asi treti mesiac v Car...tak ideme nato..prekoname moj nepreniknutelny hlienik a babatko uz bude s nami 😘 ..moj mily ma aj horsiu morfologiu ale s tym sa da pracovat..necakaj urcite aspon trosku ta to ukludni ked budes vediet ze je vsetko ok 😊
@luckynko44 drzim palce, urcite to vyjde!
@luckynko44 to je pravda, ale uz tento mesiac dotiahnem, pockam na ovu, nakupila som ovu testy, kazdy den zvrtnem test a budeme sa snazit a po kramoch (co by samozrejme nemuseli prist 😂) pojdem k lekarovi nech mi porobi vysetrenia.🤷♀️
@shellynda presne, sem s ním 😉
@shellynda hm ani ja, skusila som upravit farby a nic, a mozno zajtra 🙂 😊
@123alena123 toto čakanie je hrozné 🙈
@ikonica neboj sa, len stale ponukaj zeleninu aj masko. Maso ale neni az take hrozne. A hlavne ked ju kojis stale. Je to super. Do roka ze by jej aj len kojenie stacilo, som citala niekde. Ja tiez malu kojim stale, ked ma chut. A teda ona tymi velkymi kukadlami vie povedat 😁
Mne mala zase ovocie nechcela, len ked som jej ho s bananom zmiesala. A teraz uz aj same spapa. Tak len cas trebalo

@luckynko44 jéééj zlatko😍krásne si to napísala 🤗, tak to má byť, pozitívne naladená a jasné že si pôjdeš pre👶...júúúj ♥️