Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 nasa spi od 22 do 5-6 bez prerusenia, potom sa napapa a sp,i dalej do 8-9... Tkako to fungovalo dlho, nepamatam od kddy... Mozno od 3 mes? Fakt neviem... Len od posledneho splnu sa to nejako porusilo... Zvykne sa budit medzi 2-4 na kojenie, potom spi dalej.... Dnesna noc uz bola znova ako predtym... Prikrmy davam od ukonceneho 6 mes, cize od zaciatku maja.. Jedla pekne cca tri tyzdne zeleninku, potom aj s maskom, neskor oviocko a kase... A niekde v polke juna mi zacala strajkovat so zeleninou a masom a uz len ovocko a kase... Ale skusam stale davat zeleninu a maso, ale zje par lyzic a staci..
@shellynda juuuuj vidiiim 😍😍😍😍❤😘😘 tiskam vsetko co mam !
@nina004 ja som sa skor obavala toho ze budem mat vysoke teploty lebo ved aj v noci mame v byte teplo (teraz az tak nie) ale paradoxne mam takto nizko, a dnes som zaspala takze som dnes ani nemerala no tento mesiac to nejako flákam🤦♀️😂
@shellynda nooo aj ja tam nieco vidim 🙂
@123alena123
@nina004
@mirus11
@luckynko44
@bona69 aj ja ju vidím 😍, ale som ako na ihlách, že či to nebude len falošné.Zase musím čakať do zajtra či to bude silnieť
@123alena123 Ja som chvíľku aj váhala či mám po ovu,bola som zvyknutá na vyššie teploty. Ktovie čím to je 🙂 Možno to prinesie šťastie 🍀🙈
@zabka1987 ahoj 🙂 podla mna ano na ten 14dc 🙂
Ahojte. Chcem sa poradiť. Čo sa týka merania teploty ani nie, tu som si nemerala pravidelne, ani nieje moc vysoká na tehotenstvo....ale dnes už s 34 DC a mám podozrenie na tehu. .....len neviem či by to reálne mohlo byť podľa styku a prípadnej ovulácie.
Styk som s manželom mala len raz v tomto mesiaci 27.6. v noci. Je zaznaceny v tabuľke ako PM.
Ide o to, že bežne viem kedy mám ovuláciu (cítim bolesť v brušku).... ale teraz v júly som mala ovu bolesť až neskôr....a teda neviem či mi to mešká 6 dni z dôvodu tehu alebo z iného dôvodu.
Ide o to, že OVU bolesť som mala až na 7-mi deň od styku. 7 dní asi spermie nevydržia v tele ženy, že vraj Max 4 dni.
Čiže by som nemala byť tehotná....teda pokiaľ ta bolesť bola isto ovulácna, čo ja neviem isto....
Čiže zhrnutie, nie som si istá kedy bola OVU,
no ak náhodou bola toho 4.7. ... Čo je 7 dní od styku, tak môžem byť tehotná?
Test som si robila predvčerom na 32DC, bol NEG.
Inak menzes zvyknem mať pravidelný.
Možno 2 x do roka mi mešká 3-4 dní.
A citlivé prsia vôbec nemám.
Čo je čudné, lebo vždy keď mám dostať menzes, tak už týden pred tým mám veeelmi citlivé a bolestivé prsia.
A k tomu mám už 3-ti deň taký hnedasty výtok, hustý, hnedý, ale jeho malinko, býva celý deň po trošičke.
Máte niekto takúto skúsenosť a boli ste tehu?
Ďakujem
@mudreocko myslim si ze nie, ak sa vajicko uvolnilo na 11DC, to je schopne oplodnenia 12-24hodin. Kazdopadne teraz by si mala byt 23 DPO, to by test uz mal ukazat. Merias prvy mesiac? Ake mavas predovulacne teploty? Dalo by sa to lepsie vyhodnotit, ak by si merala skor ako 10DC. Takto je to len teoreticke.

@evi38 u nás sa spánok práveže zhoršil odkedy mu idú zúbky a začal napredovať.Este kojim príkrm od 5,5 mesiaca zelenina neskôr mäso, ovocie a kaše na večeru.Teraz začal lepšie jesť už zje 140ml na obed.