Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade jeziiis ten je cukricek 🥰 vela zdravia, radisti a hlavne skore zotavenie 🥰🍀
@martinade gratulujem 🙂 zaslúžila si si takého chrustika po tom dlhom trápení ;) užívaj si ho lebo zbehne to ako voda. Moj ma uz 5 mes a uz teraz sa na neho nepamatam aky bol malinký v pôrodnici. Teda pamatam len sa mi to nechce veriť 🙂
@mirus11 @0507 @evita2176 @bona69
@taily30 @ikonica @evi38 @kakatulik ďakujem, no bolo to na hrane už rozmýšľali či mi nedajú transfúziu, ale našťastie som to ustála a maly drobček aj ja sme v poriadku. @anniii @81anina @kika123kika @81anina @shellynda @naty1987
Ďakujem zienky, och som źaľúbená do 2 mužov 🥰
Neviem sa vynadívať na ten úžasný pokladík, ktory je krehučký. Čakatelkám držím pršteky, som si istá ze sa dočkáte vytúženého pokladíka čoskoro.
@martinade juuj si viem predstavit 🥰 clovek aj na tu unavu a bolest aj zabudne vsak? Ja uz sa nveim dockat kedy tu budeme mat december 🥰❤️ Uz nech tu mame nasu lasku 🤰🏼A dakujem 🥰
@giuli @kika123kika dakujem žienky. Bolest sice bola a je, ale clovek na vsetko zabudne ak sa pozrie na drobčeka.
Stal za to, za vsetko to cakanie, x rocne snazenie, utrapu, nevzdavanie sa, bolest.
@zuzik5891 dakujem zuzka a ako sa tebe dari? @kika123kika v ktorom tt si?
@martinade kolko ste sa inak snazili?
A ano to mas oravdu tie stdiecka stoja za vsetkj bolest 🥰 zena si prejde kadecim kym sa stane aj stastie 🥰 vcera sme zacali uu 20tt leti to strasne rychlo 🙂
@martinade máme sa dobre❤...sme v 19tt. a o necelé 3 týždne nás čaká morfologický ultrazvuk🍀...každým dňom čakám na pohyby ale placentu mám v predu a nízko tak som zvedavá kedy to skutočne pocítim...minule mi na veľkom ultrazvuku dr.povedal že to vyzerá na chlapčeka ale že má nožičky prekrížené tak to neviem na isto...a teraz vo štvrtok mi moja dr. povedala že to bude asi baba tak sme 50:50🥰🥰...v podstate mne je to jedno...hlavne nech sme a nech je všetko v poriadku 🙏
@kika123kika už si 20tt juuuuj presne v polovici 😍
Ako sa cítiš???? Meno už máte vybraté???
@martinade veru častokrát snaha o mimčo je náročná a plná prekážok ale vždy to stojí za to 😍🤰
@zuzik5891 drobcek vás pekne necháva čakať že kto je vo vnutri???čo mená uz ste riešili že ake???
@naty1987 veru 🙂 len akodi mi pozastavilo brusko v raste snad to nevadi 🙈😂 ale herecka to bude kope kope pozriem na brusko aby som to uvidela a prestane 🤷🏼♀️😂 ked nepozeram opat kope 😂😂 a inak sa mam super cakam este stale na vysledky z nifty priida mi to vacnost 😩 kamoske volalai po 3dnoch a ja mam 5ty a este stale nista 😔 a v piatok Grochal tak sa nemozeme dockat 🙂 a zacina zaha ale tak riadne ze uz sa na to budim tak musim skusit tu Rennie 🙂 snad bude dobra a pomoze 🙂 a meno mame uz samozrejme Sára 🙂 snad to teda je vazne dievcatko a nevykluje sa z nej princezna s vocaskem 😂😂😂 a ty co moja ako sa mi mas ako sa citis? Kedy ides opat k dr a kolky tt si? 🙂
@zuzik5891 jeeej krásne mená a tatino je ako???
@kika123kika juuuj zahu nezávidím pri malom som popijala mlieko a zabralo snad ti pomôže renie nech sa ti ulaví.....
ja som už v 11tt 💪😍😍 druhy den sa teším že mi ustupili nevoľnosti už som nevládala čo mi bývalo tak zle ale bývam unavená stále rovnako tak si vždy cez deň schrupnem 😁 medzi 14-15h je moj čas 😁😁
Inak Sára je aj môj favorit alebo ešte Paula neviem prečo hrozne sa mi páči na chlapca vôbec netuším 😂 ale my máme ešte čas bude to ťažké rozhodnúť sa 😁
kontrolu mám až 3.8.po mesiaci pôjdem to budem v 13tt tak porobi všetky testy aj screening moj dr.je skvelý počíta aj prsteky či sú všade 👌😉 tak sa tesiiiim už sa neviem dočkať na prdelku kedy ju uvidím
@zuzik5891 tak Peter je krásne meno tam nemusíš ani vymýšľať 👌😉
Vieš čo ja som tak rada ze ten čas ide doslova ho tlačím dopredu 😂😂😂
Dal ma až o mesiac naposledy som bola 2.7.vsetko mu krásne sedelo podľa ovu a keďže išli dovolenky nechal mi kontrolu až 3.8.uz to vydržím musím 😁😁😁 ale som najviac šťastná že nespinim len na začiatku som raz spinila kvôli krcku a potom po cytologii inak je všetko ok tak ma ukludnovali aj tie nevoľnosti tak ten čas na kontrolu vdaka tomu zvladam 😁 ale som aj rada ze mi je lepšie

@ikonica @ereska dakujem vam žienky. Bolo to náročné ale kazda bolesť ktoru som prežila a stale mam stoji za to. Nemôžem uveriť 🥰💓 a som strasne zalubena do drobca. Nemôzem sa vynadívať