icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
18. júl 2020

@ikonica @ereska dakujem vam žienky. Bolo to náročné ale kazda bolesť ktoru som prežila a stale mam stoji za to. Nemôžem uveriť 🥰💓 a som strasne zalubena do drobca. Nemôzem sa vynadívať

mirus11
18. júl 2020

@martinade gratulujeme k pokladiku, je nadherny

0507
18. júl 2020

@martinade gratulujem, je krasny 🙂

evita2176
18. júl 2020

@martinade gratulujem je naaadherny🤩 vela vela zdravicka obom prajem🙏🤩

bona69
18. júl 2020

@martinade gratulujem 😘,aj ja som mala akutnu, držím palce na skoré zotavenie

taily30
18. júl 2020

@martinade Mati, srdecne gratulujem a chvala bohu, ze si sa konecne ozvala a ze si ok. Vselico mi hlavou islo. Uz som sa bala co sa deje. Chudiatko, nastastie uz mas svoj pokladik pri sebe. Vela zdravicka hlavne prajem a rychle zotavenie. Martinko je nadherny💕😚

anniii
18. júl 2020

@martinade Gratulujem a želám rýchle zotavenie! Maličký (aj keď teda vôbec nie je malý 🙂), je úžasný 🥰 Nech sa každá v tejto skupinke dočká takého šťastia.

kika123kika
18. júl 2020

@martinade jeziiis ten je cukricek 🥰 vela zdravia, radisti a hlavne skore zotavenie 🥰🍀

81anina
18. júl 2020

@martinade srdecne gratulujem k Martinkovi😍je kraasny prajem vela zdravicka celej rodinke, malemu vela mliecka 💙🍀🍼

ikonica
18. júl 2020

@martinade neboj krv sa obnovi rana zahoji... Tiez som mala akutnu sekciu, aj ked som nemala taku stratu krvi... Do mesica si fit, kazdym dnom bude lesie... Maly ti vylieci vsetky bolesti....

shellynda
18. júl 2020

@martinade jejéééj 😍... Gratulujem z celého ♥️a prajem veľa zdravíčka 😊. Nádherné zlatíčko je, dokonalé 😘😘😘

evi38
18. júl 2020

@martinade Matka gratulujem 🙂maly je krásny, riadne si sa vytrapila, aj v noci som pri kojení nakukala či napíšeš... tiež mi behali už rôzne myšlienky, drzkajte sa, všetko sa dá postupne do normálu a vy si budete užívať 🙂

naty1987
18. júl 2020

@martinade gratulujem 😍😍😍😍malinky je taky sladký 😍😍😍 veľa zdravíčka želám a tebe skoré zotavenie a už si budete užívať jeden druhého 😍

kakatulik
18. júl 2020

@martinade moooja zlataaa,už som sa nevedela dočkať..... Veru vyzeras vystavene....snáď sa dá všetko rýchlo do poriadku a budeš si môcť užívať. Martinko je krásnucky bobacik. Gratulujem zo❤️. Držte sa.😘

verona1989
18. júl 2020

@martinade gratulujem 🙂 zaslúžila si si takého chrustika po tom dlhom trápení ;) užívaj si ho lebo zbehne to ako voda. Moj ma uz 5 mes a uz teraz sa na neho nepamatam aky bol malinký v pôrodnici. Teda pamatam len sa mi to nechce veriť 🙂

martinade
19. júl 2020

@mirus11 @0507 @evita2176 @bona69
@taily30 @ikonica @evi38 @kakatulik ďakujem, no bolo to na hrane už rozmýšľali či mi nedajú transfúziu, ale našťastie som to ustála a maly drobček aj ja sme v poriadku. @anniii @81anina @kika123kika @81anina @shellynda @naty1987
Ďakujem zienky, och som źaľúbená do 2 mužov 🥰
Neviem sa vynadívať na ten úžasný pokladík, ktory je krehučký. Čakatelkám držím pršteky, som si istá ze sa dočkáte vytúženého pokladíka čoskoro.

giuli
19. júl 2020

@martinade gratulujem k nadhernemu lickatemu drobcekovi a tebe zelam skore uzdravenie a vela radosti celej rodine...drzte sa 💐🤗🤗🤗

kika123kika
19. júl 2020

@martinade juuj si viem predstavit 🥰 clovek aj na tu unavu a bolest aj zabudne vsak? Ja uz sa nveim dockat kedy tu budeme mat december 🥰❤️ Uz nech tu mame nasu lasku 🤰🏼A dakujem 🥰

mirus11
19. júl 2020

@shellynda moja a ako pokračuješ ty? Akosi sa stratila, ako ide graf a testy?

martinade
19. júl 2020

@giuli @kika123kika dakujem žienky. Bolest sice bola a je, ale clovek na vsetko zabudne ak sa pozrie na drobčeka.
Stal za to, za vsetko to cakanie, x rocne snazenie, utrapu, nevzdavanie sa, bolest.

zuzik5891
19. júl 2020

@martinade Bože môj😍😍😍😍...mám slzy v očiach...taká som šťastná že to už máš za sebou a že ste obaja v poriadku🙏...Martinko je naozaj prekrásny...prajem Vám obom skoré zotavenie...veľa zdravíčka a 🍀...držkajte sa😚

martinade
19. júl 2020

@zuzik5891 dakujem zuzka a ako sa tebe dari? @kika123kika v ktorom tt si?

kika123kika
19. júl 2020

@martinade kolko ste sa inak snazili?
A ano to mas oravdu tie stdiecka stoja za vsetkj bolest 🥰 zena si prejde kadecim kym sa stane aj stastie 🥰 vcera sme zacali uu 20tt leti to strasne rychlo 🙂

zuzik5891
19. júl 2020

@martinade máme sa dobre❤...sme v 19tt. a o necelé 3 týždne nás čaká morfologický ultrazvuk🍀...každým dňom čakám na pohyby ale placentu mám v predu a nízko tak som zvedavá kedy to skutočne pocítim...minule mi na veľkom ultrazvuku dr.povedal že to vyzerá na chlapčeka ale že má nožičky prekrížené tak to neviem na isto...a teraz vo štvrtok mi moja dr. povedala že to bude asi baba tak sme 50:50🥰🥰...v podstate mne je to jedno...hlavne nech sme a nech je všetko v poriadku 🙏

naty1987
19. júl 2020

@kika123kika už si 20tt juuuuj presne v polovici 😍
Ako sa cítiš???? Meno už máte vybraté???
@martinade veru častokrát snaha o mimčo je náročná a plná prekážok ale vždy to stojí za to 😍🤰
@zuzik5891 drobcek vás pekne necháva čakať že kto je vo vnutri???čo mená uz ste riešili že ake???

zuzik5891
19. júl 2020

@naty1987 chlapček bude po ockovi a dievčatko má vo finále niekoľko alternatív...Elia,Elisa,Amia...tieto prešli do užšieho výberu 🥰...

kika123kika
19. júl 2020

@naty1987 veru 🙂 len akodi mi pozastavilo brusko v raste snad to nevadi 🙈😂 ale herecka to bude kope kope pozriem na brusko aby som to uvidela a prestane 🤷🏼‍♀️😂 ked nepozeram opat kope 😂😂 a inak sa mam super cakam este stale na vysledky z nifty priida mi to vacnost 😩 kamoske volalai po 3dnoch a ja mam 5ty a este stale nista 😔 a v piatok Grochal tak sa nemozeme dockat 🙂 a zacina zaha ale tak riadne ze uz sa na to budim tak musim skusit tu Rennie 🙂 snad bude dobra a pomoze 🙂 a meno mame uz samozrejme Sára 🙂 snad to teda je vazne dievcatko a nevykluje sa z nej princezna s vocaskem 😂😂😂 a ty co moja ako sa mi mas ako sa citis? Kedy ides opat k dr a kolky tt si? 🙂

naty1987
19. júl 2020

@zuzik5891 jeeej krásne mená a tatino je ako???
@kika123kika juuuj zahu nezávidím pri malom som popijala mlieko a zabralo snad ti pomôže renie nech sa ti ulaví.....
ja som už v 11tt 💪😍😍 druhy den sa teším že mi ustupili nevoľnosti už som nevládala čo mi bývalo tak zle ale bývam unavená stále rovnako tak si vždy cez deň schrupnem 😁 medzi 14-15h je moj čas 😁😁
Inak Sára je aj môj favorit alebo ešte Paula neviem prečo hrozne sa mi páči na chlapca vôbec netuším 😂 ale my máme ešte čas bude to ťažké rozhodnúť sa 😁
kontrolu mám až 3.8.po mesiaci pôjdem to budem v 13tt tak porobi všetky testy aj screening moj dr.je skvelý počíta aj prsteky či sú všade 👌😉 tak sa tesiiiim už sa neviem dočkať na prdelku kedy ju uvidím

zuzik5891
19. júl 2020

@naty1987 tatinko je Peter...tam som vo výbere mena nemala žiadnu šancu 😆...pánečku...ty si už 11tt.? ...neskutočne to všetko letí...mesiac čakať na poradňu je o držku...ja som zo začiatku chodila každé 2 týždne a aj to mi bolo dlho 😆❤

naty1987
19. júl 2020

@zuzik5891 tak Peter je krásne meno tam nemusíš ani vymýšľať 👌😉
Vieš čo ja som tak rada ze ten čas ide doslova ho tlačím dopredu 😂😂😂
Dal ma až o mesiac naposledy som bola 2.7.vsetko mu krásne sedelo podľa ovu a keďže išli dovolenky nechal mi kontrolu až 3.8.uz to vydržím musím 😁😁😁 ale som najviac šťastná že nespinim len na začiatku som raz spinila kvôli krcku a potom po cytologii inak je všetko ok tak ma ukludnovali aj tie nevoľnosti tak ten čas na kontrolu vdaka tomu zvladam 😁 ale som aj rada ze mi je lepšie