icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
20. júl 2020

@giuli ďakujeme moja❤...teraz čítam že tvoj cyklus bol od 6.5.?😳...to mávaš bežne takéto dlhé cykly?

giuli
20. júl 2020

@zuzik5891 nie moja,normalne 32dnovy....v marci som mala spontanny potrat,v maji nasadili euthyrox a vraj ten mi mohol rozhadzat cyklus...

zuzik5891
20. júl 2020

@giuli fakt?..Euthyrox?...mne dal cyklus do poriadku...hneď ako sa mi hormóny štítnej žľazy dali do poriadku bolo to ok...aké máš teraz tsh?

giuli
20. júl 2020

@zuzik5891 7.7 som bola na opakovanom odbere,dnes som mala mat vysledky,no nedvihaju ,asi maju dovolenku....pred nasadenim som mala 5,79....beriem ho v podstate od polovice maja ....tak snad troska bude hodnota klesnuta...ty ??

alzbeta162
20. júl 2020

Baby mozem otázočku chcela by som nasadit duphaston mam ho nasadit ci nie.... Chcem ho nasadit po ovulacii len sa bojim ze mi urobí šarapatu s cyklom ... Ide o to ze pri synovi som ho brala do 12tt lebo som krvacala všetko dopadlo v poriadku ❤️ tento rok v apríli som potratila v 6tt tak či nemôže pomôcť v tom aby sa babo udržalo 🙄🤔 len netusim ako ho nasadiť, netuším ci neurobím hlúposť moja lekarka ma uplne na haku ako dlho sa snažíme povie mi ze mame sexovať 3x do týždňa 😂🤦 a k novej lekárke mozem ist az po 20.9 poraďte baby ...cyklus 32dc ovu skoro vzdy na 20dc

majka_3
20. júl 2020

@alzbeta162 noo ak más odsledovanu ovu s bt tak určite nasad kľudne na 3dpo. Držím palce 😊

alzbeta162
20. júl 2020

@majka_3 a myslis ze to nepokaslem vies myslim nepredĺžim si cyklus ale fakt urobi mi viac zle ako dobre🙄🤔 mne ho nenasadila lekárka chcem si ho sama nasadiť

majka_3
20. júl 2020

@alzbeta162 tak cyklus to predĺži keďže mávaš ovu na 20dc a nasadila by si 23dc a brala 10dni. Ale za pokus nič nedáš😉

zabka1987
20. júl 2020

@alzbeta162 nemusíš sa báť .aj ja som si tak 2x , no musíš si byť istá že si po ovu .

alzbeta162
20. júl 2020

@zabka1987 ďakujem krásne ❤️

alzbeta162
20. júl 2020

@majka_3 ďakujem krásne ❤️ risknem to;)

chantalka86
20. júl 2020

Ahojte, tak idem si sem pre radu, lebo uz som bezradna.. bt som si meriam 4 cyklus. Stvrty teraz prebieha (11dc). Ide o to, ze tie tri predchadyajuce som pocas folikularnej fazy mala bt v rozmedzi od 36,5-36,7/8 no a tento cyklus od posledneho dna ms (trvala 4 dni) je to na striedacku 37,1-37,2. Robila som si vcera tehu test, ci sa nahodou predsa nezadarilo, ale negativny..nemam ani ziadne ine tazkosti, cize nepredpokladam nejaky zapal. Stalo sa vam uz niektrej ze po ms vam takto vybehla teplota? Prisla vam potom normalne ovu? Davam aj graf. Budem vdacna za vase skusenosti..snazime sa uz tri roky, behacky po lekaroch uz mam dost :/

chantalka86
20. júl 2020
zuzik5891
20. júl 2020

@alzbeta162 Duphaston si nasadíš na 3dpo a berie sa 10 dní...ak máš pozitívny test tak pokračuješ v užívaní a ak nie tak vysadíš...tým že ho vysadíš prudko klesne progesterón ms príde...duphaston sa predpisujú aj v prípadoch že je problém s dĺžkou LF...v prípade že otehotnieš,Duphaston podporí činnosť žltého telieska ktoré vyživuje embryjko...silno držím palce aby bol ten to cyklus víťazný🍀

alzbeta162
20. júl 2020

@zuzik5891 joj ďakujem ❤️😘

alzbeta162
20. júl 2020

@majka_3 a ešte som sa zabudla opýtať ci náhodou netuším ako sa majú brat v akom mnozstve za deň🙂

majka_3
20. júl 2020

@alzbeta162 niesom si istá, ale tuším ráno a večer po jednej. Už som zabudla 😊

nina004
21. júl 2020

Ahojte dievčatá. Akú máte skúsenosť s testom dr Max? Skúsila som ráno a príde mi ,že na ňom duch bol skoro hneď. Odfotila som ho až teraz,už nie je tak vidieť. Ale teplota je dosť nízko...tak asi len planý poplach ?

majka_3
21. júl 2020

@nina004 ahoj, pre mňa to bol najlepší test, no keď mi spravil takého ducha a s toho nič nebolo.. Už ich nekupujem... Skus aj inú značku, držím palce 😉 🍀

shellynda
21. júl 2020

@nina004 jéééj 😍ja tam vidím //😃... No bodaj by to tam bolo 🙏😘a teploty nemusia byť vždy nad 37, ale hlavné je, že je vidieť pekne rozdiel pred a po ovu

luckynko44
21. júl 2020

@nina004 nadhera 😍😍😍vidim..tfuj tfuj!!! Teploty mas dobre neboj

luckynko44
21. júl 2020

@shellynda
@0507 oh kukuricky to ma moc mrzi 🙈..ale hlavku hore a ideme nato spolu 😉😘...ja sa uz napchavam clostilom,navaly mam ako v prechode..sa mi mama smiala ze konecne vidim ako sa citi ona 🙈

nina004
21. júl 2020

@majka_3 To si mala asi takého ducha ako ja dnes,keď priblížim foto. Som si aj myslela,že pri takej teplote to nie je moc reálne. Ale už ozaj neviem aký test kúpiť ,aby tam 👻 nebol ;) alebo ich už všade vidím len ja 😀

@shellynda @luckynko44 Kiežby ste mali pravdu,ale veľkú nádej tentokrát tomu nedávam.

rosalie1411
21. júl 2020

@nina004 aj ja vidím // čiarky.. 😉🍀 Držím palce, nech silnie. Teploty nemusia byť nad 37, ani ja som nemala na začiatku, keď som mala dusika na teste.. Potom to pomaly stúplo, teraz už nemeriam. Otestuj vo štvrtok a uvidíš ci silnie 😊. Držím palce.

nina004
21. júl 2020

@rosalie1411 Ďakujem. Určite vo štvrtok vyskúšam ďalší. To už by som mala mať aj MS,tak uvidím 🙂

bejka90
21. júl 2020

@nina004 ahoj, ja skm nenala nad 37 teplotu nikdy ;) moja max vyska bola 36,91 takze ja by som tomu aj verila ;) a znacku mojho testu si nepamatam, ale tiez bol taky modry :Dale zopakuj o 2dni rano pre istotu... drzim palce a tisko gratulujem ;)

kika123kika
21. júl 2020

@nina004 ahoj posielam moj vyherny graf 🙂 myslela by si si z tohto grafu ze si tehu? Ja som si to nemyslela 😂 a uz som v 20tt 🙂 drzim silno palce any ten dusik bol ozajstny 🥰✊🏼🍀

shellynda
21. júl 2020

@luckynko44 no čo už, ale jasné že ideme ďalej 😃... Ja práve tiež rozmýšľam, že by som skočila k Dr. a pýtala Clostil, len či mi ho dá 🤔

bona69
21. júl 2020

@nina004 ja som mala 36,7 a bola som, graf som mala mizerný, držím palce aj ja vidím//😀

nina004
21. júl 2020

@kika123kika @bona69 @shellynda @bejka90
@rosalie1411 @luckynko44 @majka_3

Ďakujem dievčatá za pekné slová. Síce tomu testu moc neverím a zatiaľ to nijako neprežívam,no uvidím zajtra alebo vo štvrtok,ako to dopadne. Ste úžasne a som strašne rada za túto skupinku 🙂 Iný by si pomysleli,že som šiši,keď tak skoro testujem a hľadám duchov :D