icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
22. júl 2020

@luckynko44 @majka_3 @varhuanna @mirus11
@shellynda @naty1987 @bona69 @kika123kika
@rosalie1411 @123alena123
Ďakujem dievčatá 🙂 Dúfam,že všetko bude ok 🙂 a že sa to tu bude hemžiť // 🙂 😘

eduvalia
22. júl 2020

@varhuanna a do ktoreho centra chodis? Lebo niektore centra robia tieto testy az po neuspesnych umelych oplodneniach? Ci si si ich vyziadala?

patusss
22. júl 2020

Dievčatá, dobré ráno... šibe mi alebo vidíte aj vy niečo?

patusss
22. júl 2020

+ graf

lubik2005
22. júl 2020

@patusss Ja vidiiiiim

petraslov
22. júl 2020

@patusss niečo sa tam črtá, vyzerá to veľmi nádejne 😉

nina004
22. júl 2020

@patusss Vidím a pekne ružová 🙂

kika123kika
22. júl 2020

@patusss pekne vidim 🙂 🍀✊🏼

mirus11
22. júl 2020

@patusss je pekne vidieť,že sa tam niečo riskuje,potichučky gratulujem,za 2 dni už bude viditeľnejšie.

patusss
22. júl 2020

@lubik2005
@petraslov
@nina004
@kika123kika
@mirus11 ďakujem za reakcie... Ešte sa bojím tešiť, už som sa tento rok raz tešila predčasne... 🙁

naty1987
22. júl 2020

@patusss aj ja ju vidiiiim a je ruzovaa 😍🙏🍀✊

patusss
22. júl 2020

@naty1987 🙈🙈🙈 Už mám plán, zastaviť sa po robote po digitálny test a čakať do zajtra. To bude dlhý deň.

kika123kika
22. júl 2020

Ahojte dievcata 🥰 taak volali z nifty 🥰 vsetko je v najvacsom poriadku a zostava teda dievcatko 🥰 cize vocasek nedorastol 🙈😂 v piatok dr. Grochal tak este to prezit v pokoji a v poriadku a mozeme sa tesit na plno verim tomu ❤️❤️❤️

nina004
22. júl 2020

@kika123kika Jeeee tak to sú krásne správy 👏 Teraz už len krásne bezproblémové tehu bez stresov 🍀

majka_3
22. júl 2020

Čaute kočky. Tie ktoré ste absolvovali HYFOSY... Nenastal u vás Nejaky problém???Som cca 9-10dpo a bolia ma vaječníky...
Doteraz som nemala problémy, až teraz.. Druhy deň sa to deje... Tupa bolesť v pravom vaječníku ktora strieľa do krížov. Občas ma reze spodok podburška, ms bolesť, občasné pichanie. Pri prudkom pohybe citim vaječníky také rezanie že sa mi nedá ani pohnúť... Ale to už mám oproti včerajšku menej... Myslela som ze sa s toho vyspím no dnes to pokračuje 🤷‍♀️
Testy mam biele, cize tehu to nieje
🙏 Že sa nemusím obávať a je to len novy príznak pms

kika123kika
22. júl 2020

@nina004 presne tak dakujeme ❤️

giuli
22. júl 2020

@nina004 krasaaaa....silno drzim palce,krasne tehu a zdraveho drobceka ti zelam zo♥️

giuli
22. júl 2020

@patusss vidiet ju pekne do ruzova.....gratulujemmm

aleskandra
22. júl 2020

@rosalie1411 ahoj, prosím ťa...tu tinkturu si kúpila normálne v lekárni? Ako sa to užíva? Od 1dc? Ďakujem 😘

bejka90
22. júl 2020

@nina004 no vidiiiii8is suppper gratulujeeem tesim sa s tebou ;))))

varhuanna
22. júl 2020

@eduvalia Chodím do BB a hej mali s tým problém, ale keby umelé stalo 100€ tak mi je jedno aký postup ale myslím že takéto veci by mali riešiť už pred oplodnenim..či im jedno keď žena potrati a zrúti sa, však zaplatí ďalšie oplodnenie.
Moc sa mi tan neľúbi všetko robia povrchne a mechanicky, nerešpektujú pacientkinu individualitu. Tak som si všetky vyšetrenia musela vydupat..ich odpoveď na všetko a to vám netreba a na to nemáte indikácie, akokeby doktorka videla dopredu a pritom ani poriadne nepozná môj zdravotný stav.verdikt PCO a tabletky a😔je to náročné že človek musí bojovať ešte aj s doktormi

varhuanna
22. júl 2020

majka_3 ja som absolvala Hyfosy a žiadne bolesti som nemala. V ten deň som trošičku pospinila a fungovala som normál..tak neviem, ale určite ak budú bolesti pretrvávať by som kontaktovala dr.

varhuanna
22. júl 2020

@majka_3 ja som absolvala Hyfosy a žiadne bolesti som nemala. V ten deň som trošičku pospinila a fungovala som normál..tak neviem, ale určite ak budú bolesti pretrvávať by som kontaktovala dr.

majka_3
22. júl 2020

@varhuanna no v ten deň a vlastne až do včera rána bolo úplne všetko ok.zajtra sú tri týždne od vyšetrenia. Keďže pri uhniezdovani nereálne bolesti vaječníkov, tak to pripisujem len tým hyfosom...

rosalie1411
22. júl 2020

@aleskandra nie, v lekárni to nemajú, ale v každom obchode so zdravou výživou 😊

luckynko44
22. júl 2020

@majka_3 ako sa citis? Je to lepsie? Teplotu nemas? V pripade infekcie si myslim ze by sa prejavila skor ako po troch tyzdnoch...dufam ze sa ti rychlo ulavi!

naty1987
22. júl 2020

@patusss skús livsan ružový test na digi môže byť skoro ak ti ms nemeška no som zvedavá na ďalšie testiky 🥰🥰
@kika123kika juuuuj nádherné správy 🙂😍 teším sa s tebou že je bábika zdravucka 🥰

kika123kika
22. júl 2020

@naty1987 dakujem moja 🥰

nina004
22. júl 2020

@bejka90
@giuli Ďakujem ❤️ Joj, ja tak dúfam,že všetko bude ok 🙈

nina004
22. júl 2020

@nina004 Dievčatá, môže mi teplota stále klesať? Aj keď test mi už dnes príde pekne výrazný? Nemôže to znamenať niečo zlé?