Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
A ideme na to😃... 5DC,Clostil nasadený a už len silno veriť, že to teraz už vyjde🙏...
@luckynko44 zlatko ako pokračuješ 😘?
@nina004 ako sa cítiš 😃♥️?
@junyk krasa drzim silno palceky ✊🏼🍀
Tak baby v poslednej dobe sa to tu hemsi samými pozitívnymi správami teším sa s vami a dúfam že sa k vám pripojím
Dobré ráno... mne teplota klesla o 0,1°C a test je v porovnaní so včerajším slabší (foto predvčerajšieho, včerajšieho a dnešného)... myslím, že nemá zmysel robiť si ďalej nádeje. Keďže ide o druhé biochemické za pol roka, snáď ma doktorka zas neodbije a spraví mi aspoň HP. Ďakujem, že ste tú chvíľu šťastia zdielali so mnou ❤
@shellynda Ahoj. Máš Clostyl na tri dni? To už by bol čert v tom,aby to teraz nevyšlo 😉
Cítim sa zatiaľ dobre. Vlastné tak netehotne. Vždy som si hovorila jak mi bude zle atď podľa filmov a zatiaľ, keby neboli na teste //,tak ani neviem,že som tehotná 🙂 Už sa modlím nech je za mnou prvá kontrola a nech je všetko ,tak ako má byť 🙂
@tufik07 ahojky, to sú protilátky proti tvojej štítnej zlaze. Toto samotné nebráni otehotnením, ale práve preto, že to zabíja bunky štítnej žľazy, budeš hypotyreozna. A toto už ovplyvňuje otehotnenie. Mali by ti urobiť ďalšie testy(ak ich už nemáš) a pravdepodobne tá nasadia na euthyrox,..
@kika123kika ďakujem pekne 😊
@shellynda pripajas sa ku mne clostilacke? 😁 verim verim silno ze to vyjde! Mna caka zajtra rano kontrolne sono tak som ako na ihlach 😊 dufam ze bude vsetko v poriadku
@luckynko44
@shellynda tiez ho mam ...beriem 5dc-9dc...dnes som 7dc...som zvedava,ci budem nan reagovat
@luckynko44 ja meriam....aj ked tento mesiac mam nejake vyssie teploty po ms....neviem ,ci to ten clostil nemohol sposobit....

@junyk gratulujem určite to je tam 😊🍀