icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bapsi123
12. jún 2014

@paskolinka to znamena, ze ovu este len moze byt? ze to nemusi v den ovu byt krvacanie?...@rybkaa @jaja9891 ..zajtra zbehnem k lekarke, bola ochotna ma hned rano ppozriet...ale teda ja nekrvacam,iba taky hlien s krvou som mala

rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka môj problém je, že neraňajkujem 😨 mne proste ráno nechutí, občas sa prekonám, hlavne cez víkendy jem, ale cez týždeň nie,musela by som vstávať skôr, lebo hneď po zobudení mi nebere, a potom v robote jem kedy tedy, lebo nemám čas, obed pravidelný a večera viacmenej tiež - ako prídem z roboty, snažím sa nejesť po šiestej teraz, lebo predtým bežne som ešte po ôsmej skúmala chladničku 😀 a to je môj problém, takže robím poriadky v stravovaní, no u mňa to bez pohybu nepôjde, takže musím aj makať, pri joge by som ja naozaj zaspala 😀 potrebujem sadlo vytriasť, je to riadny zaberák, aj keď to vyzerá pomerne jednoducho, no fučala som ako slon 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

@bapsi123 áno, môže to byť predzvesť ovu 🙂 no keď už ideš, nech ťa kukne, možno uvidíte aj folik, nech ti rovno povie, či ovulka ide či čo 🙂

paskolinka
12. jún 2014

@bapsi123 áno presne tak. Podľa teplôt mi to niekedy vyšlo na ovu a niekedy 2 dni pred.

paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa mne ráno tiež bohvieako nechutí, ale jem. Slané by som do seba nedostala, ale sladké niečo s kavickou si dám 😀 a s tým nejedenim večer pozor 😉 na úkor hladovania to nemá zmysel. My sme napr. teraz este len pred večerou, takto nám to vychádza, ked o 6-7 len z prace dôjdeme. Pokiaľ nechodis spať so sliepkamitak mozes jesť aj neskor, 2-3 hodky pred spaním je v pohode 😉

rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka nehladujem, ale nedám si už bok slaniny alebo teplé jedlo, keď som hlavná, zjem nejaké ovocie alebo pochrúmem bebe keksy, dám si kúsok syra alebo šunky, proste niečona chuť 🙂 že by som mala byť hladná, to nie....lebo dovtedy by som niečo obkusovala, až by som sa napráskala, už sa poznám....keď musím, tak musím 🙂

jaja9891
12. jún 2014

@bapsi123 no super,ze ta vezme,neboj,uvidis,ze to bude ok 🙂 zajtra daj vediet

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa vies,mi s endometriozou sa nemame velmi natriasat aby sme loziska neprekrvili a aby sme zjazvene tkanivo nedrazdili,pripadne zrasty nenatahovali,tak my len take zaspavacie cvicenia 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@jaja9891 a tú mojžišovú si neskúšala? tú si baby tiež dosť chvália

senta_sofia
12. jún 2014

tato rodinka si dnes plavala asi 5metrov od nas 🙂)) nedbala by som mat taky krdel deti aj ja... Tak od dneska povazujem labut za symbol plodnosti alebo zeby im ich doniesol bocian?😀

jaja9891
13. jún 2014

@rybkaa skusala v kupeloch 🙂 ale tam to bol pravidelny rezim,cvicilo nas viac a pod.,doma si zo mna robia srandu,ale uvazujme,ze ju zacnem cvicit,ked si najdem cas aj sama na seba...

zuzulienocka77
13. jún 2014

Ahojte kočky, tak a už je piatok, síce 13-teho, ale piatok 🙂 . Ja som dnes vyskočila, a tým, že mám taký nijaký graf, keďže som nachcípaná, alebo mi dieťa nespí, alebo chlascem (min.piatok) 😀 , tak neviem, či je veľmi dôveryhodný. Budem merať ďalej a uvidíme, čo z toho vystrelí. Neviem, či bola ovula vtedy, keď mi ff vyznačil, ale neriešim 😒 Bude ako bude 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
@rybkaa ja som tiež začala riešiť svoje telo. Chodím 2x do týždňa na kruhový tréning. Je nás tam viacero báb, je 12 cvikov (bez strojov) a 5 kôl. Každý cvik trvá 30s,15s na výmenu. Je to zaberačka, ale sila kolektívu ťa drží. Keď nevládzeš a vidíš, že druhé cvičia, ideš aj ty a je to super. Sranda. Začala som aj behať (asi 3x 😀 ), ale potom stále pršalo a teraz som chorá, tak nič. A jedlo mám vyriešené: celý deň všetko bez obmedzenia, po 16:00 žiadne cukry t.j. pečivo, prílohy, sladkosti, bez ovocia. Len bielkoviny, zeleninu. Večera povinná. Na váhe to až tak nie je vidieť, ale na centimetroch áno. Aj tréner nám odporučil, aby sme sa nevážili, ale merali, lebo sa nám tuk mení na sval a ten je ťažší 😉

jaja9891
13. jún 2014

Ja uz chcem ovu a byt tehu ☹

http://www.fertilityfriend.com/home/jaja

zuzulienocka77
13. jún 2014

@jaja9891 moja zlatá, verím, že sa ti to podarí 🙂

paskolinka
13. jún 2014

@senta_sofia jejda, tie su zlate. a ake vychovane, pekne v dvojstupe idu 😀

paskolinka
13. jún 2014

@zuzulienocka77 na ten kruhovy trening som chodila aj ja pred svadbou 🙂 bolo to fajn, len tam pustali taku zurivu hudbu a tak nahlas, ze som s bolavymi usami odtial chodila 😀 ale inak ako koncept cvicenia je to podla mna super - aj kardio aj posilnovanie v jednom 😎

paskolinka
13. jún 2014

@zuzulienocka77 inak citam, ze ty to mas bez strojov? 😨 ten moj bol na striedacku. bolo tam asi 10 strojov a medzi nimi stepery (len take tie schodiky, nie stroje) a islo sa dokola - stroj - steper - stroj - steper.... a na tych steperoch sme robili rozne kroky, taky kvazi aerobic. tie stroje boli specialne pre zeny s lahkym zatazenim, ziadne dvihanie 100kg zavazi 🙂

zuzulienocka77
13. jún 2014

@paskolinka my používame fit loptu, bosu, tie také pásy na stene zakvačené 😀 a vlastné telo - brušáky, kliky, činky maličké. Mne to veľmi vyhovuje a my to máme bez hudby, síce počuť z fitka hudbu, ale nie je to také hlučné a tréner nás chce počuť, či dýchame (správne) 😀

rybkaa
autor
13. jún 2014

@senta_sofia jeeej tie sú krásne 🙂 môže aj labuť nosiť deti, keď mňa priniesla vrana ako moja mamina hovorieva 😀
@zuzulienocka77 ak zadáš ešte dve vysoké teploty, graf ti opraví ovu na 17 DC 🙂
ja sa do fitka hanbím chodiť, aspoň teraz keď som ako veľryba určite, možno časom nabehnem, keď dám niečo dole, aby som spevnila....ale ako vravíš, základom je strava, tak hádam to pôjde 🙂

som zistila, že som si včera zle opísala teplotu do grafu....ráno po zmeraní si značím do OvuView a potom v robote preznačím aj do FF a včera v návale tepla a práce som sa sekla a miesto 36,92 som zapísala 36,99 😀 už opravené 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zuzulienocka77
13. jún 2014

@rybkaa chodí s nami jedna baba, je malinká a "pri sebe" a ževraj už schudla 23kg. No fúúúú, neviem si predstaviť ako vyzerala pred tým 😖. Ale očividne musela zahodiť všetku hanbu sveta a ísť. Veľmi jej fandím. Ja cez fitko len prebehnem a idem buď na pás alebo na tento kruhový tréning, iné ma nebaví 😉 Ale doma sa dá tiež dobre cvičiť, hlavne keď ťa má kto povzbudiť 😉 . Držím palce, aby to išlo ako po masle

A nemohlo by mi to prehodiť na 16DC? 17DC tam mám tu neplatnú teplotu a mali sme aj sexik 🙂

zuzulienocka77
13. jún 2014

@rybkaa neprehodilo sviňa, skúsila som dať dopredu teploty a nechalo mi tak, iba ak by som hlienik zmenila. Ale nechám tento mesiac tak, aj tak je to všetko čudné. Dúfam, že sa už budúci nič nepokazí

rybkaa
autor
13. jún 2014

@zuzulienocka77 no radšej to potom nechaj tak , nepreznačí to asi preto, že teplota je neplatná, no veď meraj a sleduj ďalej, uvidí sa 🙂

zuzulienocka77
13. jún 2014

@rybkaa aj platnú som ju dala, a nič nevadí. Nič iné mi neostáva len čakať, preto to radšej neriešim, domeriam a ideme ďalej. Dúfam, že budúci týždeň už budem mať všetky bodky a platné 😉
Ty máš pekný grafík, len sa drž aj ďalej takto vysoko 🙂

rybkaa
autor
13. jún 2014

@zuzulienocka77 neviem či je to tým teplom, ale nepotím sa v noci moc, dokonca sa aj prykrývam, takže asi to nebude tým....už som nedočkavá, už chcem teeeeest 😀 no musím si počkať na IP, ak IP nebude, nebudem ani testovať, až tak na 12 dpo, to bude deň pred MS a teraz už naozaj, už sa nenechám zlomiť na 8 dpo ako minule 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
zuzulienocka77
13. jún 2014

@rybkaa nemusím mať IP, to nie je podmienka 😉 . No uvidíme kedy začneš testovať 😀 . Ja budem testovať najskôr 13DPO, ak sa k nemu dopracujem 😒
@afra ja som si kúpila Relax je to 100% šťava z ružového grepu 😉 . Keď nenájdeš šťavu a máš rada grepy, môžeš aj normálny grep papať 🙂

rybkaa
autor
13. jún 2014

@afra ja kupujem v tescu, tú ich značku alebo Relax alebo ak je Happyday v akcii v bille, tak ten

adamnela
13. jún 2014

Ahojte kočeny 🙂

Tak vidim, ze sa tu zvrhla debata o chudnuti. Tak ja schudnut nepotrebujem nastastie, ale zislo by sa mi spevnit zadok, to je jedine co ma trapi..Ale zasa nedavam moc pozor na stravu, takze uvidim.
A naskytla sa mi nova praca, takze vyzera to tak, ze buduci tyzden nastupujem do obchodu so sportovym oblecenim, tak to bude mozno novy zaciatok a tym sa asi nase snazenie odklada a sexovat sa bude vtedy ked bude cas a chut a ovulku nejako nebudem mat cas asi vnimat 🙂 Ale merat budem urcite, uz len kvoli dlzkle cyklu, to sa mi osvedcilo 🙂
@rybkaa inak moc Ti drzim palce, nech sa Ti podari dodrzat to, co si si predsavzala...Super avzdy je najtazsie prave to rozhodnutie nieco s tym urobit 🙂
@jaja9891 neboj ovu pride coskoro uvidis 🙂
No ja dnes takto, vlastne uz 4 den rovnako, aj ked nie s ovlkou, len graf chudak stale mimo 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

rybkaa
autor
13. jún 2014

@adamnela a teraz si bola doma či si mala inú prácu? ale ako vravíš, aspoň prejdeš na iné myšlienky a možno sa aj skorej podarí 😀

paskolinka
13. jún 2014

@rybkaa ja ked som chodila na ten kruhovy trening, tak to bolo len pre zeny, takze tam ziadny chlap ani nepachol a boli tam vsetky vekove aj vahove kategorie 🙂 inak teraz uz cvicim len doma a uplne mi to vyhovuje, ja zase nie som ten typ, co potrebuje k motivacii pritomnost inych, takze sa v pohode prinutim aj sama 😀