Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nina004 krasny testik 🥰 jasne ze je vsetko v poriadku 🍀💪✊🏼
@nina004 ano ano presne ako pises skusila som ju zmenit na 36.85 a hned naskocila toho 23 😂 tak teraz nechápem az zajtra mi ju vyznaci ci ako🙂?
@nina004 jej blahoželám ❤️
@nina004 2x1 som brala od 3dc do 7dc..no ja sa modlim aby nedozreli vsetky,tak max 2....uvidime zajtra ale mam fakt paniku z toho..strasne ma to zdeptalo..tolko vela si neprosim...drz mi zajtra palce nech sa nezlozim...a dakujem si zlata 😘😘😘
@alzbeta162 Neviem či ti ju vyznačí ,keď tam necháš tých 37. Nepoznám tu appku.
@luckynko44 Budem na teba veľmi myslieť a držať prsty. 🍀
@luckynko44 ja beriem Clostil 1x denne, ale tiež ma už všeličo napadlo🙈😅... Neboj zlatko, bude dobre a napíš potom ako si dopadla, budem netrpezlivo čakať a držať palce♥️😘
@shellynda 😘 jasne ozvem saa 😊 snad nebudem mat hlavu v smutku...1xdenne ? No asi je to aj dost..potom vidis som ako sliepka s vajcami 🤣
@nina004 myslis ze ovu neprebehla tym pádom?
@123alena123 nič si s toho nerob,ja tiež veľmi čudné,dnes oci test silný a o pár hodín už slabší,viď foto a teploty už ani nehovorím,minulý cyklus obilia až 26dc,a tento som sama zvedavá,i keď viem,že s toho aj tento mesiac nič nebude,keďže muž nie je doma a príde až koncom týždňa.uz sa mi to ani nechce sledovať meraním,lebo vždy je muž preč,keď by mal byť doma.
@mirus11 jooooj to mas dobre testy ja som mala belobu tri dni potom som sa na to vykaslala 😂 prakticky o tyzden by som mala uz dostat kramy ale vobec ziadne pms nemam ani nic. Inokedy tyzden pred mam migreny bolesti brucha atd atd a terz nic. Prvy cca tyzden som pila alchemilku ale to ze by mi takto rozhadzlo cyklus sa mi nechce verit 🤷♀️
@alzbeta162 Podľa mňa prebehla. Len neviem ,kedy ti ju appka vyznačí,keď už pred ovu sa vyskytla teplota 37st.
@nina004 ide mi len o to ze som nasadila duphaston keďže som po potrate v apríli a pri synovi som ho tiež brala do 12tt tak uz som ho dnes nasadila uvidíme
@luckynko44 ahoj...ja ked som bola pred 3 rokmi stimulovaná Clostilom a narástli mi až 4 folikuly, tak mi IUI zrušili...následne mi dali miesto neho Letrozol...na ten som pekne reagovala a už mi narástli len dva 🙂
@aleskandra juuuj moja nestras ma 🙈 ..ja dufam ze dozrel jeden max dva..nastavena som pozitivne,len aby to nebol kruty pad..😊uvidime

@123alena123 Nezúfaj,telo si niekedy robí ,čo sa mu zachce. Ona pride,uvidíš 😉
@alzbeta162 Podľa mňa ti ovu ešte nevyznačilo,lebo si tam už mala teplotu 37 pred ňou. Ale podľa grafu by som povedala,že na 23DC bola.
@sekerka18 Podľa mňa ti ovu prebehla až na 23DC. Robila si ovu test aj na 19dc?