Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda rozkaz! ❤❤❤ dakujem slnko!! 😘🌞 ako sa drzkas?
@luckynko44 ja v pohode 😊, čakám už na ovu🙈. Včera posledná tabletka Clostilu a už len budem čakať, ako to dopadne, ale tebe zajtra držím silno palčeky, aby to dobre dopadlo a ja sa potom k tebe pridám 😉🙏😘
@luckynko44 veľmi silno držím palce ♥️😘🍀
@luckynko44 drzim palce 🍀🍀🍀
@shellynda tak ta cakaam 😉 clostil to musi zvladnut tento cyklus proste 😛😘🙏
@luckynko44 drz sa zajtra a o pár dní sa tešíme na // 😊🙏🍀
@rosalie1411 nic viac si nezelam viac 😘🙏 dakujem mojko velmi pekne
@rosalie1411 Ahoj. Tak mne už sa ten graf pokazil 😔 takže zase nič.. A tak som dúfala, že tentokrát to bude iné. Zajtra, pozajtra príde ms.
@kikusha2212 tak to ma mrzí... 😒 Ale neboj, raz to vyjde! Len to čakanie je hrozne..
@rosalie1411 ja viem, raz to vyst musí. Ja sa hlavne snazim zistiť čo u mňa nie je v poriadku, preto meriem BT, ale podľa grafu, to asi vyzerá na normálne hormonálne fungovanie. Lenže ja vôbec nemavam ms, len 2-3 dnove spinenie, už 4 mesiace.. Ja už neviem ako si mozem pomôcť. Žijem v zahraničí a to je nula bodov vydupat si potrebné vysetrenia. Vyzerá to tak, že mi vôbec nedorasta endometrium a ja nechapem prečo 😔
@kikusha2212 preto treba ísť za lekárom vyžiadať si spraviť hormonálny profil, tiež mi lekar bral krvné odbery určité dni cyklu, aby zistil akú mám hladinu estrogénu atd, tiež som posledný “menzes” skôr spinila..
@domig1 keby to tak stačilo 😒 už som si žiadala aj hp aj ultrazvuk a nič mi neurobia pokiaľ to nebude trvať dlhšie. Pred mesiacom mi povedali, že mám ešte počkať 6 mesiacov. Pri tom má nikto nekontroloval ani po potrate. Akurát ja som tri dni po ňom išla na pohotovosť, lebo mi bolo zle a stratila som veľmi veľa krvi. Tak mi dali antibiotika a hotovo..
@kikusha2212 to je hrozne.. V zahraničí tuším ešte horšie ako na SK. Aj tu ta začnú riešiť až po 2 potratoch a dovtedy stratíš veľa času.. Ach, tá cesta za bábätkom je niekedy ťažká, ale treba sa tešiť zo života a popritom hľadať riešenie ako sa dopracovať k bábätku. Ak máš pocit, že v zahraničí tvoj problém neriešia, zvažovala by som vyšetrenie na SK aj ako samoplatca, ak tu nemáš poistenie..
@rosalie1411 nie vo všetkých smeroch je tu zdravotníctvo zle. Ale každé mesto má svojich doktorov a tunajšia gynekologicka je už staršia pani, ako keby si už len chcela dorobit pár rokov a už je hlavou na dôchodku. Tu ak má žena problémy otehotniet,tak jedine špeciálne kliniky a teda na Slovensku je to ešte lacne. Rozmýšľala som nad tým slovenskom, ale teraz počas korony mi to nepríde rozumne. Zajtra mám ísť na cytologiu a asi si tam ten ultrazvuk urobim sama keď ona opäť odmietne 😅
@123alena123 ešte ti chýba jedna vyššia teplota a myslím,že zajtra ti ju vyznaci
@mirus11 no uz by bolo nacase 😂
@shellynda
@majka_3
@domig1
@rosalie1411 tak kukuricky uz mam plavcov v sebe 😊 vsetko okej, som natesena, uz len cakat na // 😘😘😘🙏 dakujem Vám
@luckynko44🤞🤞
@luckynko44 držím palce,viem aké to je,ja som toto isté zažívala 9rokov dozadu a podarilo sa nám hneď na 1krat,tak verím,že aj u teba to bude hneď na prvý krát a o nejaký čas nám sem dáš krásny pozitívny reštike 🤞🤞🤞
@mirus11 juj tak vies co ma caka...😊🙏 ja sa modlim a dufam! Dakujem ti 😘
@luckynko44 jejóóó zlatko 😍, tak už len nech pekne bežia, tam kde majú 🙏😘. A čakám //♥️
@123alena123 zajtra vyznačí podľa mňa 😃, hlavné je, že už bola🤗😍
@luckynko44 presne viem,a viem aj to,že mne test vôbec neukázal v deň odberu krvi ani ducha ,tak som bola už veľmi sklamaná a potom keď mi zavolali,že som tehotná,tak som plakala od šťastia.a test mi ukázal až 16dpo IUI slabú čiarku.tak ja len pre úplnosť,že nie vždy zachytí test tu hladinu hormónu,čo je počas tehu.
@shellynda ale ja praveze neviem ze ci uz bola 😭 teploty nizko cely mesiac, akurat vcera to stuplo, vcera som mala aj nejaky hlien ale vela na toaletaku taky som este nemala ale neviem ten hlien ani identifikovat cela som zmätená 🤷♀️
@123alena123 hlavu hore. Určite bol ovulacny. Aj ste to podchytili tulenim? 😊 Len nebuď sklamaná a nestresuj to nepomôže ani nahodou
@mirus11 odpadla soom 😊 tak to si ani neviem predstavit co si prezivala mooja..a ta radost bola o to vacsia..milujem stastne konce ❤

@luckynko44 júúúj, tak už zajtra ideš moja😍? ... Silno budem na teba myslieť, držať palce a dones si odtiaľ 👶🤗♥️