icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

123alena123
•
30. júl 2020

@junyk jasne ze sme podchytili 🙂 nic neocakavam, lebo sa tk nejako nedari uz nejaky cas takze sa na nic nepripravujem😂

123alena123
•
31. júl 2020

Dobré ránko 🙂 tak mi vyznačilo, ovu, aj keď len prerušovanou 🤷‍♀️

mirus11
•
31. júl 2020

@123alena123 my to tento cyklus máme akési zaujimave,i keď u teba s toho aspom môže niečo byť,u mňa nič,ako pred mesiacom,lebo muž bol akurátne tie časy v práci,takže asi toľko.ale asi sme barom podobne,teploty nízke aj u mňa,ale normálne mi vyznačili ovu,ale tento cyklus som to vzdala,a ani som nič nenasadila po ovulacii.kaslem už NATO.

123alena123
•
31. júl 2020

@mirus11 ty mas aspon pekny ciaru ja prerusovanu 🙄 strasne strasne bolisti mam v maternici dneska, taky pocit nafuknutia a bolesti 😭

mirus11
•
31. júl 2020

@123alena123 moja možno sa tam niečo vo vnútri deje a o pár dní nám tu ukážeš krásne // na teste,držím palce

abigaile
•
31. júl 2020

@123alena123 ahojky, mala som podobný graf, tiež mi vyznačili takto ovulku a nebola to ona. Až potom o pár dní som mala bolesti, aj som začala používať ovutesty, zachytila som LH peak a aj teplota išla hore dva dni po testoch. Takže za mňa určite merajú ďalej a snažte sa ďalej, lebo podľa mňa si ešte nemala ovulku...možno akurát teraz, keď ťa bolí maternica😊

janedoe
•
31. júl 2020

@123alena123 ja mam tiez prerusovanu. Ale podla mna ovulacia u mna este nebola 🤷‍♀️ Stale cakam, ze vybehne teplota hore, ale stale nic 🤦‍♀️

kalmak
•
31. júl 2020

Baby, co moze znamenat velmi brutalny skok bt zo 6 na 7 dc alebo 7 na 8dc? Je aj egg hlien, ale nie priesvitny. Jednorazovka z 36.42-36.89 a potom opat dole.. ovu mavam okolo 16dc 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

123alena123
•
1. aug 2020

@janedoe neviem co ma znamenat tento Júl 😂🙈🤦‍♀️

123alena123
•
1. aug 2020

Dobre ranko tak ja som zas dnes trosku stupla 🤷‍♀️

varhuanna
•
1. aug 2020

@luckynko44 a ja ti držím moc palce, nech ti výjde 👶

varhuanna
•
1. aug 2020

@janedoe jooj moja podľa appky to vyzerá na ovulku ale je taký zvláštny ten graf..a merias v tú istú hodinu?

eduvalia
•
1. aug 2020

Ahojte baby, vcera som absolvovala Hyfosy, oba vajcovody su priechodne. Doktorka nam navrhla, kedze tam videla krasny folik, spontanne IUI. Dnes idem na ultrazvuk ho skontrolovat ci podrastol a v nedelu/pondelok ideme na to. Drzte palce 🙂

eduvalia
•
1. aug 2020

@varhuanna ahoj, ako si dopadla? Prisla mrska nakoniec?

varhuanna
•
1. aug 2020

@eduvalia jasné že prišla a v plnej paráde, ale bola som v šoku bo teplota mi zvykla klesnúť tak dva dni pred, a teraz ma to napínalo jak strunku a teplota klesla až v deň mrchy.. držím palcoky aby ti vyšla IUI 👍 je to tvoja prva insem?

nina004
•
1. aug 2020

@eduvalia Držím prsty ✊ Daj vedieť ako dnes dopadne ultrazvuk 🙂

luckynko44
•
1. aug 2020

@eduvalia juj tiskam prsty silno! 🌷

eduvalia
•
1. aug 2020

@varhuanna joj to ma mrzi, jedneho dna to pride 🙂 mna zvysena BT aj napriek menzesu uz neprekvapuje. Mozno par krat sa mi stalo, ze teplota klesla a ms prisla az o den neskor.

eduvalia
•
1. aug 2020

@nina004 @varhuanna ano, prve IUI, spontanne. Ultrazvuk dopadol vyborne, folik od vcera narastol o viac ako 2mm, teraz mame 19mm na 9DC. Poobede mi budu volat s vysledkami krvicky a podla toho povedia, kedy pichnut Ovitrelle a kedy mame prist v pondelok aj s plavcami 🙂 ja stale tomu neverim, ze ideme do toho, no strasne sa tesim a dufam, ze sa nam bude dopriate po rokoch. Ziadny problem nam nenasli, obaja sme v poriadku.

eduvalia
•
1. aug 2020

@luckynko44 dakujem 😘

alzbeta162
•
1. aug 2020

Ahojte zajtra ma prísť mrska beriem ten duphaston tak som zvedava ako to zajtra dopadne ❤️

nina004
•
1. aug 2020

@eduvalia Tak to sú krásne správy. Dúfam,že o pár dní nájdeš na teste // 🍀

janedoe
•
1. aug 2020

@123alena123 no veru. Zahadny je 😊 Ja mam teda vzdy divoke grafy, ale aspon mam jasne oznacenu ovulaciu, ale teraz 🤦‍♀️

@varhuanna meriam takmer v rovnakom case. Ale kojim, takze asi to robi riadnu sarapatu, alebo kto vie.

eduvalia
•
2. aug 2020

Ahojte dievcata, pomalicky sa mi to blizi. Vcera som mala cez den bolest laveho vajecniku, kde mam dominantny folikul, uz som si myslela, ze ovulacia prebehla a bola som nestastna. Ovu testy boli vsak negativne. Vecer som si pichla ovitrelle. BT rano bola stale nizka, predovulacna a ovu test sa blizi k pozitivnemu. Fuuu nech to vajko vydrzi aspon do vecera a zajtra rano pustime k nemu plavcov.

mirus11
•
2. aug 2020

Žienky podľa vás sú normálne takéto teploty po ovulke?tento cyklus je to veľmi divné teploty po ovulacii.

123alena123
•
2. aug 2020

@mirus11 ja ti neviem poradit pre nba kazdy cyklus novota lebo furt inak 😂😂😂

123alena123
•
2. aug 2020

Ja dnes ráno takto 😘

rsimoneees
•
2. aug 2020

Ahojte baby , prosím Vás viete mi povedať niečo k tomuto grafu ? BT meriam prvý krát
Vždy meriam o 4:40 ( ale napr dnes a včera keď som zmerala a išla ďalej dosť a skúsila som ešte okolo 8 bola vždy vyššia ako tá ranná z 4:40)

eduvalia
•
2. aug 2020

@rsimoneees BT kazdou hodinou stupa. Treba preto merat vzdy v priblizne rovnaku hodinu, aby boli vysledky porovnatelne. Mne sa tiez obcas stane, ze BT necakane vyskoci a potom klesne. Moze to ovplyvnit v malej miere pocasie resp. teplota a pripadne ako v noci spis, ci si kludna alebo sa prehadzujes.

rsimoneees
•
2. aug 2020

@eduvalia ahaa, ďakujem pekne , to som nevedela .
Ale podľa tohto OVU ešte nebola však ?🤷🏼‍♀️