icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janedoe
2. aug 2020

Ja dnes takto 😊 Konecne teplota stupla a vyzera poovulacne, takze uvidime zajtra, ci ovulacia nebola az na 20DC

rsimoneees
2. aug 2020

@eduvalia a tuto noc som sa stále prehadzovala, nedobre sa mi spalo🤦🏼‍♀️

eduvalia
2. aug 2020

@rsimoneees tazko povedat ci OVU bola. Robis si aj ovu testy? Tak by si si bola istejsia. Ovu kludne mohla byt aj na ten 14DC, ale uvidis zajtra po merani, ci teplota stupne alebo klesne. Ak by klesla, ovu sa este len chysta prist.

rsimoneees
2. aug 2020

@eduvalia viesco keďže mám PCO , už nerobím .. včera som si robila ale nebol pozitívny . Bol troska silnejší ale nie pozitívny

alzbeta162
2. aug 2020

Ahojte babulky náhodou duphaston zvýšne tabletky nemáte na predaj? Dakujem

shellynda
3. aug 2020

Dobré ránko dievčatá 😃... ja som už po ovu 😉a teraz už len čakať a veriť, že sa podarí 🙏. Tento cyklus s Clostilom, tak som plná nádeje 😍

kika123kika
3. aug 2020

@shellynda silno drzim palceky ✊🏼🍀🥰

shellynda
3. aug 2020

@kika123kika moc ďakujem ♥️😘

luckynko44
3. aug 2020

@shellynda juuu iz si mi chybala 😘 drzim palcokyyyy cakame spoluu

shellynda
3. aug 2020

@luckynko44 zlatíčko, aj ja som na teba myslela😍, ako pokračuješ a že budeme spolu testovať 🤗. Jasné, že čakáme spolu😃 máme to skoro narovnako a iné ako // ani nečakám, musíme ich mať 😉😘

luckynko44
3. aug 2020

@shellynda ja som 4dpi 😊😊😊 a necakam negativny test ani ja..ja citim ze to vyslo a neviem sa dockat 😂😂😘😘😘 verim a modlim 🙏🙏🌷

shellynda
3. aug 2020

@luckynko44 presne takto pozitívne musíme byť naladené a podarí sa nám 🤗😘... Ja som 2dpo, ešte počkám do zajtra a nasadim progesterón a čakám už len //😍

luckynko44
3. aug 2020

@shellynda juuj veru progesteron dufam ze sa dlho nezbavim 😉 buduci stvrtok mam ist na krv 😊 ..ty ale tesim sa ze ideme spoluu to tak povzbudii 👏😍

milik45
3. aug 2020

Ahojte baby, myslite ze ovu vyznacilo dobre? ovu hlien som mala 18dc a 19dc aj bolesti v podbrusku, len sme boli na dovolenke tak som nerobila ovu testy, len neviem co ma byt ten dnesny pokles.
Dakujem vam vopred

janedoe
3. aug 2020

"Tak ted babo rad 😊" Kedy bola vlastne ta ovulacia? 🤦‍♀️ 11DC ci 20DC?

majka_3
3. aug 2020

@janedoe a Testik si neskúšala? Ci na 18dc nebol IP pokles 🤷‍♀️😉

melaniiiiia
3. aug 2020

Ahoj 🙂 tento mesiac som prvýkrát brala clostilbegyt, dnes 14Dc som bola na folikulometrii a mám jeden 17mm folikul na pravej strane, dr. mi pichla Pregnyl a na 16DC mám začať brat Duphaston...tak som zvedavá...dnes som robila ešte aj ovulacny test, zdá sa mi už pozitívny...snáď sa zadarí 👼 držím nám všetkým prsty 🙂

mirus11
3. aug 2020

@majka_3 Majka a ty ako pokracujes?aj meriame BT?

janedoe
3. aug 2020

@majka_3 skusala. Ale beloba 😕

majka_3
3. aug 2020

@mirus11 ale áno,klasika 😊 som dnes 7dc 🤷‍♀️ a ty ako pokračuješ?
@janedoe tak ešte počkaj a uvidíš ďalšie dni, držím palce 😉

mirus11
3. aug 2020

@majka_3 no ja tentoesiac veľmi biedne,v nedeľu mám mať ms,tak som zvedavá,či príde presne,tento mesiac mám tak nízke teploty,že by som aninepo edala,že ovulka bola,kebyze nerobím ovu testy.ale nevadí,nech je už ms a ideme nové kolo.inak tento cyklus som sa na všetko vykašľal,žiadne vitamíny ani Vitex neberiem.

abigaile
3. aug 2020

@milik45 ahojky, myslím,že dobre 😊bežné klesne 3-5ty deň teplota dole. Uvidíš, meraj ďalej. Ale podľa toho, čo píšeš, tak by to malo byť dobre 😊

abigaile
3. aug 2020

@janedoe myslím si, že až ten 18-20ty deň. Určite to nebolo ip, to býva znížená teplota len jeden deň. Takže za mňa si 3 alebo 5dpo.😊

milik45
3. aug 2020

@abigaile pre istotu sme to poistili aj dnes akby to dnes bola estelen ovu, len nikdy mi to takto nekleslo, vzdy mi vyskocila hned po ovu hore az nad 36,7-37 a tam sa drzala az do ms, nikdy som nemala ziadny pokles, tak ma to dnes veru prekvapilo ze co to 🙂

eduvalia
3. aug 2020

Ahojte baby, tak mame po IUI. Verim, ze to vyslo. Kazdej z vas drzim palceky 🙂

abigaile
3. aug 2020

@milik45 možno práve táto zmena bude pozitívna 😉

abigaile
3. aug 2020

Baby, dlho som nemala čo pridať. Konečne som mohla začať merať po MA. Zatiaľ len čakám na ovu, minule bola až 32den....🙈 Tak hádam aj teraz bude a teším sa na mrchu, nech sa už môžme začať snažiť......nekonečne pomaly ide ten čas.....🙈😁

123alena123
3. aug 2020

Ahojte zianky, ja dnes takto....

majka_3
3. aug 2020

@123alena123 wau toto vyzerá velmi zaujímavo 😉
@mirus11 tak uvidíš ci vlastne príde 😊 Možno konečne motyka vystrelí 🍀 ja som povedala ze dám cez prázdniny ešte do toho všetko...dokonca zmenila som jedálniček a začala cvičiť... Čiže idem od základov... A asi na september október nás objednám na konzultáciu 🤷‍♀️ co velmi dúfam že nebude treba.. Ukáž graf aké máš Teploty

arabelka33
3. aug 2020

Ahojte dievcata. Doktor mi na poslednej kontrole povedal, ze hlavicka je polozena nizko. Ale, ze z pohladu ultrazvuku cez brucho sa to moze zdat nizko, no zo spodu to tak vobec nemusi byt. Ultrazvuk zo spodu neurobil. Mam sa radsej objednat znova na kontrolu? Objednal ma klasicky znova o mesiac. Niekto skusenosti? Dakujem.