icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

123alena123
30. júl 2020

@junyk jasne ze sme podchytili 🙂 nic neocakavam, lebo sa tk nejako nedari uz nejaky cas takze sa na nic nepripravujem😂

123alena123
31. júl 2020

Dobré ránko 🙂 tak mi vyznačilo, ovu, aj keď len prerušovanou 🤷‍♀️

mirus11
31. júl 2020

@123alena123 my to tento cyklus máme akési zaujimave,i keď u teba s toho aspom môže niečo byť,u mňa nič,ako pred mesiacom,lebo muž bol akurátne tie časy v práci,takže asi toľko.ale asi sme barom podobne,teploty nízke aj u mňa,ale normálne mi vyznačili ovu,ale tento cyklus som to vzdala,a ani som nič nenasadila po ovulacii.kaslem už NATO.

123alena123
31. júl 2020

@mirus11 ty mas aspon pekny ciaru ja prerusovanu 🙄 strasne strasne bolisti mam v maternici dneska, taky pocit nafuknutia a bolesti 😭

mirus11
31. júl 2020

@123alena123 moja možno sa tam niečo vo vnútri deje a o pár dní nám tu ukážeš krásne // na teste,držím palce

abigaile
31. júl 2020

@123alena123 ahojky, mala som podobný graf, tiež mi vyznačili takto ovulku a nebola to ona. Až potom o pár dní som mala bolesti, aj som začala používať ovutesty, zachytila som LH peak a aj teplota išla hore dva dni po testoch. Takže za mňa určite merajú ďalej a snažte sa ďalej, lebo podľa mňa si ešte nemala ovulku...možno akurát teraz, keď ťa bolí maternica😊

janedoe
31. júl 2020

@123alena123 ja mam tiez prerusovanu. Ale podla mna ovulacia u mna este nebola 🤷‍♀️ Stale cakam, ze vybehne teplota hore, ale stale nic 🤦‍♀️

kalmak
31. júl 2020

Baby, co moze znamenat velmi brutalny skok bt zo 6 na 7 dc alebo 7 na 8dc? Je aj egg hlien, ale nie priesvitny. Jednorazovka z 36.42-36.89 a potom opat dole.. ovu mavam okolo 16dc 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

123alena123
1. aug 2020

@janedoe neviem co ma znamenat tento Júl 😂🙈🤦‍♀️

123alena123
1. aug 2020

Dobre ranko tak ja som zas dnes trosku stupla 🤷‍♀️

varhuanna
1. aug 2020

@luckynko44 a ja ti držím moc palce, nech ti výjde 👶

varhuanna
1. aug 2020

@janedoe jooj moja podľa appky to vyzerá na ovulku ale je taký zvláštny ten graf..a merias v tú istú hodinu?

eduvalia
1. aug 2020

Ahojte baby, vcera som absolvovala Hyfosy, oba vajcovody su priechodne. Doktorka nam navrhla, kedze tam videla krasny folik, spontanne IUI. Dnes idem na ultrazvuk ho skontrolovat ci podrastol a v nedelu/pondelok ideme na to. Drzte palce 🙂

eduvalia
1. aug 2020

@varhuanna ahoj, ako si dopadla? Prisla mrska nakoniec?

varhuanna
1. aug 2020

@eduvalia jasné že prišla a v plnej paráde, ale bola som v šoku bo teplota mi zvykla klesnúť tak dva dni pred, a teraz ma to napínalo jak strunku a teplota klesla až v deň mrchy.. držím palcoky aby ti vyšla IUI 👍 je to tvoja prva insem?

nina004
1. aug 2020

@eduvalia Držím prsty ✊ Daj vedieť ako dnes dopadne ultrazvuk 🙂

luckynko44
1. aug 2020

@eduvalia juj tiskam prsty silno! 🌷

eduvalia
1. aug 2020

@varhuanna joj to ma mrzi, jedneho dna to pride 🙂 mna zvysena BT aj napriek menzesu uz neprekvapuje. Mozno par krat sa mi stalo, ze teplota klesla a ms prisla az o den neskor.

eduvalia
1. aug 2020

@nina004 @varhuanna ano, prve IUI, spontanne. Ultrazvuk dopadol vyborne, folik od vcera narastol o viac ako 2mm, teraz mame 19mm na 9DC. Poobede mi budu volat s vysledkami krvicky a podla toho povedia, kedy pichnut Ovitrelle a kedy mame prist v pondelok aj s plavcami 🙂 ja stale tomu neverim, ze ideme do toho, no strasne sa tesim a dufam, ze sa nam bude dopriate po rokoch. Ziadny problem nam nenasli, obaja sme v poriadku.

eduvalia
1. aug 2020

@luckynko44 dakujem 😘

alzbeta162
1. aug 2020

Ahojte zajtra ma prísť mrska beriem ten duphaston tak som zvedava ako to zajtra dopadne ❤️

nina004
1. aug 2020

@eduvalia Tak to sú krásne správy. Dúfam,že o pár dní nájdeš na teste // 🍀

janedoe
1. aug 2020

@123alena123 no veru. Zahadny je 😊 Ja mam teda vzdy divoke grafy, ale aspon mam jasne oznacenu ovulaciu, ale teraz 🤦‍♀️

@varhuanna meriam takmer v rovnakom case. Ale kojim, takze asi to robi riadnu sarapatu, alebo kto vie.

eduvalia
2. aug 2020

Ahojte dievcata, pomalicky sa mi to blizi. Vcera som mala cez den bolest laveho vajecniku, kde mam dominantny folikul, uz som si myslela, ze ovulacia prebehla a bola som nestastna. Ovu testy boli vsak negativne. Vecer som si pichla ovitrelle. BT rano bola stale nizka, predovulacna a ovu test sa blizi k pozitivnemu. Fuuu nech to vajko vydrzi aspon do vecera a zajtra rano pustime k nemu plavcov.

mirus11
2. aug 2020

Žienky podľa vás sú normálne takéto teploty po ovulke?tento cyklus je to veľmi divné teploty po ovulacii.

123alena123
2. aug 2020

@mirus11 ja ti neviem poradit pre nba kazdy cyklus novota lebo furt inak 😂😂😂

123alena123
2. aug 2020

Ja dnes ráno takto 😘

rsimoneees
2. aug 2020

Ahojte baby , prosím Vás viete mi povedať niečo k tomuto grafu ? BT meriam prvý krát
Vždy meriam o 4:40 ( ale napr dnes a včera keď som zmerala a išla ďalej dosť a skúsila som ešte okolo 8 bola vždy vyššia ako tá ranná z 4:40)

eduvalia
2. aug 2020

@rsimoneees BT kazdou hodinou stupa. Treba preto merat vzdy v priblizne rovnaku hodinu, aby boli vysledky porovnatelne. Mne sa tiez obcas stane, ze BT necakane vyskoci a potom klesne. Moze to ovplyvnit v malej miere pocasie resp. teplota a pripadne ako v noci spis, ci si kludna alebo sa prehadzujes.

rsimoneees
2. aug 2020

@eduvalia ahaa, ďakujem pekne , to som nevedela .
Ale podľa tohto OVU ešte nebola však ?🤷🏼‍♀️