icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

123alena123
3. aug 2020

@majka_3 no cakam cakam co bude, ale tolko mame toho s muzom rozrobene ze ani to nestiham riesit velmi, ale mala som zaujimavy graf tento mesiac, kalendarovo mi uz dva dni meskaju kramy ale podla ovu mam este na kramy cas 🙂 🤷‍♀️

varhuanna
4. aug 2020

@eduvalia no ja detto už som pripravená na všetko..asi je to fakt, že sa netreba až tak moc pozorovať a hlavne si nenamyslat

varhuanna
4. aug 2020

@eduvalia držím taaaaaaaktooo veeelmiii palce👶

mirus11
4. aug 2020

@majka_3 no u mňa by som nemala byť s čoho tehukedze tutu múru bolo 5 dní pred ovulkou,ale včera ma už pobolievalo brucho,tak ms sa už blíži,len som sama zvedavá kedy príde,lebo tento cyklus som si Vitex vôbec nenasadila po ovulacii,tak som veľmi zvedavá na LF aku budem mať.ale tebe drzkam palce,aby ti to vyšlo.ja už pomaly ale isto rezignujem,už sa mi moc nechce ani merať BT.co ti mám viac povedať.

majka_3
4. aug 2020

@123alena123 verím ze to dopadne tak ako si želáš, teda krásne // určite daj vedieť ako pokračuješ 😊
@mirus11 ďakujem 😊 aj ja tebe držím palce..
Keď sa nepodarilo tento cyklus snažiť, verím ze budúci určite 🍀

majka_3
4. aug 2020

@alzbeta162 ahoj, zohnala si?
Inak ako pokračuješ? Čo graf, test? 😊 🍀

nina004
4. aug 2020

@eduvalia
@shellynda
@luckynko44 Tak silno dúfam a verím ,že si za pár dní nájdete //. 🍀🙏🍀

luckynko44
4. aug 2020

@nina004 😘😘😘🌞🙏

shellynda
4. aug 2020

@nina004 silno verím, že sa s
@luckynko44 k tebe pridáme 😍🙏😘

alzbeta162
4. aug 2020

@majka_3 ahoj ano ano zohnala len sestricka mi povedala ze konzultovala moj stav s lekárkou kvôli pokračovaniu v duphastone tak ze ma nepozna tak mám používať miovarian lenze to nema nic spoločné s duphastonom to po prve uz nikde nekupim a po druhe slúži ked chce zena otehotnieť ... takže pokračujem v duphastone do prvej kontroly lebo včera som uz mala ružový hlien .... A ano asi sa pošťastilo verim ze do úspešného konca test z 11dpo a 12dpo

luckynko44
4. aug 2020

@shellynda jednoznacne 😍😍😍😘

alzbeta162
4. aug 2020

@alzbeta162 tak uz som volala sestričke pokračujem v duphastone a 14.8 lekárka po vysetreni povie co dalej

majka_3
4. aug 2020

@alzbeta162 waau tak to je super 👌, gratulujem 😊
Takže ti pomohlo mesiac "vypat"? Viem ze si písala ze končíš a musis vypat.. Tak ak ti to pomohlo tuším sa dám aj ja nato 😂
Keby máš malo mam nejaký, môžem ti poslať

alzbeta162
4. aug 2020

@majka_3 joj ďakujem krasne tak dúfam ze to dopadne uz dobre ❤️ babenka jedna mi posiela dve krabičky tak by to do kontroly malo stačiť 🙏 ale ďakujem .....vies co hej vypli sme s muzom ale vyskusala som vitaminy vcelia materska kasicka co stali okolo 5€ a s manzelom sme si denne davali na polovicu salku kotvicnika to bolo všetko no a po ovu som nasadila ten duphaston ja mam asi problem s tym progesterón asi sa netvori tolko kolko by malo... určite skuste tiez jeden mesiac vypnúť a uvidis motyka vystreli❤️

majka_3
4. aug 2020

@alzbeta162 no práveže my ráno robíme drinčiky 😂 šumivé céčko a inositol obaja a Ja kyselinu a decko a muž Macu peruansku, zinok, decko a večer ja fertipronu a inositol a muž folandrol , inositol a kotvičník 🤦‍♀️
Kašičku som mala za 35€ ale ne zabrala, už som skúsila hádam asi všetko... 🤷‍♀️😒
Ešte sme začali spolu aj cvičiť, upravili stravu... Dávam tomu šancu ešte do septembra - októbra.. Potom bud vypneme alebo sa objednáme do centra....
Tebe držím veľmi palce ze to dotiahnes do vytazneho konca 🍀♥️ ukáž grafik 😉

alzbeta162
4. aug 2020

@majka_3 uf tak tych vitaminkov mate dosť nemôže aj toto viest k neúspechu?:( Lebo podľa mňa je to vážne veľa 🤷 skuste fakt vypnúť aj s vitamínmi u mňa uprava stravy a cvičenie urobilo šarapatu podľa mňa ale tak ja som schudla 14kg a to je moc ....ale vážne u každého plati nieco ine a to je na tom hrozne že skúšame všetko co pomohlo inym a i tak nepomôže.....🙄 Držím prsty neboj tento cyklus sa to podari uvidíš ❤️graf som merala len do predvcerajska potom uz nie

alzbeta162
4. aug 2020
kika123kika
4. aug 2020

@alzbeta162 ahoj 🙂 strasne drzim palceky aby to bolo tentokrat na dobrej ceste 🥰🙏🏽🍀 ak si dobre pamatam bola si v decěbrovkach. Mooc ti drzim vseetky prsty ✊🏼✊🏼

majka_3
4. aug 2020

@alzbeta162 noo muž vytaminy užívať musí, spg nebol dobrý... A po kontrole nastala zmena k lepšiemu... Čiže u neho sarapata to nieje ale krôčik k úspechu 😊
Ja užívam toho menej....
Super pekne vysoké teploty 🍀

nina004
4. aug 2020

@alzbeta162 Jeeee,tak to je krásna správa. Držím ✊ nech je celé tehu bez problémov a o pár mesiacov nech doma máte zdravučké bábätko.👣

naty1987
4. aug 2020

@alzbeta162 krásne spravy gratulujem k ciarkam a už nech je všetko v poriadku až do konca 🥰
@nina004 ako pokračujes ty??čo nové??
@kika123kika ahoj moja ako sa ti darí?

alzbeta162
4. aug 2020

@kika123kika ďakujem krásne ano v decembrovkach ❤️

alzbeta162
4. aug 2020

@majka_3 jasne tak to rozumiem potom

alzbeta162
4. aug 2020

@nina004 joj ďakujem krásne ❤️

alzbeta162
4. aug 2020

@naty1987 ďakujem krásne ❤️😘

majka_3
4. aug 2020

@alzbeta162 že vytaminy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ prepáč... Až teraz pozeram co to tam mam napísane 😂😂😂😂😂

nina004
4. aug 2020

@naty1987 Ahoj. Ja som dnes podľa môjho merania BT 5+2tt, podľa MS som 7+1tt,tak ma dr objednal dnes poobede na ultrazvuk. Tak sa teším,snáď bude čosi vidieť. A ty ako?

kika123kika
4. aug 2020

@naty1987 ahoj moja 🙂 vsetko je v najvacsom poriadku 🙂 akurat mi odisla zakaznicka a teraz sedim pred ventilatorom 😂😂😂 tak sa potim ako prasnica 😂 Uz nech je jesen 😩🙈😂 mala kopka ako p zivot tak som stastna 🙂 od dnes to mame za 130dni 😲 tak to uteka ze az 🙂 uz len 31dni a mame dvojciferne cislo 🙈 ale uz sa neviem dockat 🙂 a co ty moja kukaˇ ze uz 13tt panecku aj tebe to veru uteka ako sa citis ako sa mas?

naty1987
4. aug 2020

@nina004 jeeejo 🥰 to už bude isto vidieť aspoň dutinku no hneď sa pochváľ že ako si dopadla tfuj tfuj tfuj nech je všetko ok 😍👌
@kika123kika a ty pracuješ????juuuj tie kopanceky musia byť skvelé kedy si ich cítila???ja sa ich už neviem dočkať
Včera som mala kontrolu prdelka rastie ako z vody veru hurá 13tt už si musím album vytvoriť tu na mk 😁🥰 a krásne sa drobatko hybalo mrvilo cucalo si palcek no proste nádhera je zdravucke NT sono dopadlo skvelo 🤩 este mi dr.ukazuje nosnú kostičku že je v poriadku a ja tam iba čiernu bodku vidím 😁🤣 ešte cez týždeň na krv aaaale nevoľnosti mám ešte stále aj ked nie denne no keď vraciam celý deň som ko 🙈🤦‍♀️ este že moj syn ma 8rokov a je taký zlatý že mi aj raňajky spraví vďaka bohu za neho 🙏😘

giuli
4. aug 2020

@naty1987
@kika123kika dievcence,som rada ,z3 sa mate fajn...a babatka rastu
@nina004 gratulujemmm...aj
@alzbeta162 ,drzim vam ✊✊✊✊✊