Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ďakujem krásne ❤️
@abigaile dakujem 😊 Trosku som dufala, ze uz sa mi cyklus ustalil, ale vyzera to tak, ze si stale robi co chce 😊
@mirus11 ahoj. Mozem sa opytat, ako si bravala vitex? Mam kupeny, ale este som ho nezacala brat
@majka_3 dakujem. Uvidime teda, co prinesu dalsie dni 😊 Dnes teplota zase stupla, takze asi predsa ten 20DC. Mna to zaujimalo najma preto, lebo chcem skusit nasadit clostil a koncom prazdnin som chcela s detmi vypadnut niekam, ale vyzera to tak, ze budeme doma 🤣🙈 Nech nepcham do seba chemiu a nic z toho 🤷♀️
@nina004 krasa ❤ mooja strasne ti to prajem 😘🌷nech pekne rastie fazulka!
@luckynko44
@naty1987 Ďakujem, ja sa tak teším 🙂 je to také krásne obdobie 🙂
@nina004 krása. 🥰 Želám Vám len to najlepšie a nech pekne rastiete. Aj ja som bola včera u lekára. U mňa tiež sa dalo vidieť takýto pekný 7mm gestačny vacok ako tebe ale ja snímok nemám a ani knižku ešte 🙄 a dnes som 5+3tt. Aj ta sprevádzajú nejaké príznaky? Mňa sprevádza v prvom rade strach, keďže som už 8tt mala MA, neviem sa nejak ešte tešiť. Ani som to ešte nikomu nevravela okrem priateľa a sestri. A ešte mam bolestivé bradavky a aj podbrusko cítim sem tam ako keby mala prísť mrcha.
@junyk Jeeee,tak to sme na to skoro rovnako 🙂 Ja som bola u dr už minulý týždeň,brala som lieky a nevedela ako s nimi v tehu. Tak ma objednal ešte na včera ,to mal posledný deň pred dovolenkou a potom na 25.8. to už bude vidieť ❤️ Za ten týždeň gest. vačok pekne narástol. A vravel,že všetko vyzerá dobre,že sa nemám báť. A vypísal mi tehu preukaz. Tiež som sa divila,že tak skoro. Ale som rok po gyn. operácii a mám leidena,tak aj preto ma chcel vidieť teraz častejšie,aby mal istotu,že nie je niekde problém a nie je to mimomaternicové. My sme sa štyri roky snažili aj v centre sme boli. Nakoniec sa nám prirodzene podarilo ani nevieme ako a kedy poriadne 🙈 Vždy som si predstavovala aké to bude na začiatku strašné,samé zvracanie a mdloby. A teraz keby mi nevyšiel pozit.test,tak by som ani nevedela,že som tehu. Občas ma pichne niekde v podbrušku alebo má na chvíľočku brucho pobolí ako pred MS. A sem - tam mi je blbo od žalúdka,ale len poobede 🙂 Strach už u teba bude stále,ale snaž sa myslieť pozitívne,aby si si nič zlé neprivolala. To zlé už máte za sebou a teraz vás čaká už len to dobré 🍀 To bude vaše prvé bábo?
@nina004 áno takmer rovnako 😊 aj ja som bola aj minulý týždeň u lekára lebo som brala ATB a nevedela som ako postupovať keď som zistila ze som tehotná. Tak mame aj toto podobne 😊 ja ešte žiadne dieťatko nemám a ty už máš?
A to je super ze sa Vám takto pekne prirodzene podarilo, že ani nevieš ako. To si spomínam že si písala ze mate tichu domácnosť. 😊 My sme síce tichu domácnosť nemali ale nejak som kaslala na ten cyklus a prestala som plánovať styk tak počas plodných dní sme len raz mali sex. Nepovedala by som ze sa aj pošťastí. Aj som dúfala prvýkrát že nebudem tehotná kvôli tým ATB a vidíš postastilo sa...
@junyk U nás to bude tiež prvé bábo 🙂 Tak o to viac sa tešíme a prežívame to. My sme mali teraz dosť perné obdobie,dostavujeme barák,tak sme tam stále niečo robili a už sme z toho aj dosť unavení. Ale budúci mesiac sa už budeme sťahovať,tak to všetko pekne zapadá 🙂 Ono na tom,že na to netreba toľko myslieť , asi fakt niečo bude 🙂 A kedy máš ďalšiu kontrolu?
@nina004 jej krasne🙂 ja dúfam ze o týždeň budeme tiež v poriadku ❤️
@shellynda veeelmi pekne 😘🙏 vyjde to! Drzime si prsty,vsetkyyy
@majka_3 Ďakujem ❤️ snáď sa k nám čoskoro pridáš ;)
@alzbeta162 Máš o týždeň kontrolu? Držím ✊ Určite bude všetko ako má byť 🙂
@luckynko44 Ako sa cítiš? Nejaké náznaky tehu? Už je to vyše týždňa čo si bola na IUI,že ?
Ahojte. Prosím poradite mi ešte trošku? 2.8. som dostala ms, iba také malé splnenie, ďalší deň už to vyzeralo normálne, včera už slabšie a dnes už len spinim. Ide mi však o teplotu. Zaznacila som si 2.8. ako nový cyklus, avšak teplota mi vôbec neklesla pod ciaru. Dala som to aj dokopy bez zapisania ms, aby ste to lepšie videli na grafe. Myslite, že moze ísť o nejaký zápal, ale sa to je to normálne a predovulacna teplota môže byť v novom cykle kúsok vyššia? Cítim sa tak zľahka choro, trošku dutiny, únava a vyčerpanie.
@kikusha2212 noo vyzerá to zaujímavo, test si náhodou neskúšala?
@nina004 ano 14.8 mám kontrolu tak verim ze to bude v poriadku ❤️
@majka_3 naposledy 13 DPO a bol negatívny. Nemyslím si, že by išlo o tehotenstvo. Toho 3.8. bolo konečne normálne silne krvácanie. Teda nie úplne ako som mávala predtým, ale oproti posledným ms od potratu som teraz mala naozaj normálnu ms. Skôr sa bojim či nejde o nejaký zápal, infekciu, či nejakú poruchu..
@alzbeta162 Určite bude dobré. Najhoršie je to čakanie. 🍀
@nina004 ano ano a potom ten stres ci je babo tam kde ma byt atd. No....
@nina004 🌞 citim sa dobre uplne normalne bez akychkolvek priznakov 😃 dnes som 6 dpi tak este cakaaat musim 🙏😊 testujem ako prcha pregnyl..dnes 7dpp a este stale slaba ciarka 🙈
@shellynda pekny grafík 🙂

Ja dnes 18dc a pozitivny ovu test...snad to tento mesiac vyjde s clostilom.....,tak v kutiku duse dufam😘🤗