Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 aj ja mam taky vnútorný tip, že tento by mohol byť ten šťastný graf 😉😉 držím palce 😊 uvidíš ako ďalšie teploty, ale cez víkend by som testla 😊
@123alena123 noo 🍀♥️ verím že toto bude ten šťastný graf 😉
Tuším si riešila aj centrum, či zle pamätám?
@mirus11
@rosalie1411
@majka_3 vcera vecer som skusala test ale nic beloba, tak uvidime lebo kalendarovo meskaju kramy 4 dni, ale podla ovu este mam cas na kramy tak som zvedava co sa za tyzden udeje
@123alena123 aj ja som kalendárov mala mať včera ms ale podľa ovu ju mám mať až v sobotu alebo nedelu
@123alena123 wáááu, krásne ideš hore 😍to bude ten víťazný 🙏
Zatial nemam ani PMS, ako mavam bolesti v podbrusku tak uvidime, skor som taka skepticka 🤷♀️ ale asi to poznate
@123alena123 skus určite ráno test, nie večer 😉
@majka_3 no, ja to asi spravin tak ze odmeram si teplotu a podla toho testnem
@domig1 zlatik kup mu profertil..ja strasne drahy ale dobry! Nam sa ani nie mesiaci dvihla morfo z 1,7 na 2 😊 neboj s tym sa pracovat da hlavu hore..hlavne ze nejake mate
@majka_3
@luckynko44 k svojmu idem budúci týždeň, tak sa ho popýtam, ide mi brat tretí odber na HP...len to momentálne dosť zasiahlo 😔 ale ďakujem dievčatá za rady
@domig1 neboj...mam kamosku co otehotnela prirodzene s PCO pri 0,3 morfo 😊
@luckynko44
@pet888 ďakujem dievčatá, ste skvele, že ma takto podporujete...myslite že to dole “mrazenie spermii”, že mu tie čo boli OK zmrazili? Lebo bol tam sám a nenapadlo ho opýtať sa na to..rozmýšľam že nás objednam na konzultáciu, či odporúčajú umelé oplodnenie...a to sa snažíme len vyše pol roka, som šťastná, že vieme už po takejto dobe na čom sme a vieme to snad riešiť...
@domig1 nemyslim,ze ich mrazili,to by potrebovali vas suhlas a zrejme to bude aj nieco stat. Toto odporucanie vidim vo velmi vela spermiogramoch,i ked len s drobnymi odchylkami,tak mi to zas hovori o biznise centier..😬To ze sa este len polroka snazite,je uplne v poriadku aj keby ste 200% zdravi,tak je to stale v norme😊Drzim palceky!
No žienky asi som to zakríkla.... Teraz k večeru ma chytaju bolesti v podbrusku 🙄😕
@domig1 presne viem co ta tvoja posledna veta znamena..je to taka divma forma kludu ked vies co ako ze sa nieco deje a robis preto vsetko 😊🙏dobre bide uvidis 😘
@giuli jeej toto vyzera super 😊 drzkam palce nech je vitaz vitazov 😉
@luckynko44 velmi si to zelam,dakujemmm....pre vsetky tu🤗
@luckynko44 a ty ako Moja😊 pregnyl sa ešte drzi?
@majka_3 ahooj..ja tam este stale nieco slabe vidim..som 9ty den po pregnyle..ma svihne 🙈😁 chcem uz moje // 😍😍
@luckynko44 teplotka sa derie hore,drzim ✊

@123alena123 toto bude víťazný graf,sme na Tom rovnako dpo,ale ja čakám ms teraz v nedeľu,ak nie aj skôr,lebo 3cykly po sebe som brala po ovulke Vitex,ale tento cyklus som úplne všetko vysadila,keďže muž nebol doma v čase ovu,tak som to nechala už tak. Ale na tvoj testik sa veľmi teším a držím palce,aby to tam bolo a všetko dopadlo ako má.