icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
7. aug 2020

@luckynko44 Pekne sa šplháš 🙂 🙏

luckynko44
7. aug 2020

@giuli
@majka_3 ak by vas to zaujimalo ako to bledne 😉 1 test je v den pregnylu..test pod nim je od 4dna po pregnyle po dnesny 9ty

luckynko44
7. aug 2020

@nina004 😘😘😘 no idem si pp babo 😄😘😘 dakujem modlim 🙏

giuli
7. aug 2020

@luckynko44 mne sa ten posledný zda o pidi silnejsi ,nez predposledný....teraz nech uz silneju z len z tehu 🤗

luckynko44
7. aug 2020

@giuli fuu co ti ja viem 😁😁 ale tvoja pravda sa mi paci tak jej idem verit a dufat...strasne si to prajem 🌷😘🙏 dakujeeeeeeem

123alena123
7. aug 2020

Dobre ranko, tak ako aj vcerajsie bolesti naznacovali, klesla som aj na teplote aj na duchu 🙄

domig1
7. aug 2020

@giuli ono povedali mu že ten objem ma strašne veľký, ale to sa rozprával s embryologickou, nepovedala mu k tomu nič viac, tak nás napadlo, či práve ta hyperspermia nie je príčinou zlej morfológie, že mu proste asi aj dosť nezrelých vypudí...

domig1
7. aug 2020

@giuli aj niečo partner užíva? Alebo ste pripadne zmrazili?

domig1
7. aug 2020

@luckynko44 vy ste išli na IUI tiež kvôli zlému spg? Tiež nás tým uvažujem, len sa musím poradiť s mojim gynekológom. Lebo neviem ako dlho by nám trvalo prirodzene počať.

domig1
7. aug 2020

@majka_3 urológ ho odpálkoval, že priechodné ma všetko ale spg až po roku snaženia, že čo tam robí tak skoro, tak sme si zaplatili spg v centre, na základe toho sa objednal na andrologiu, ale tam myslím až na október sa dalo...

giuli
7. aug 2020

@domig1 nemrazili sme nic,robili len klasicky odber v CAR,embryolog nam povedal,ze pri takom množstve, mal cca 7,5ml sa vzdy najdu aj zdrave spermie,dokonca aj inseminaciu povolili ,no nakoniec ju stopli v januari kvoli mojej stitnej zlaze mala som.hodnotu 5,79...,no ja som.vo febr.zostala tehotna opat prirodzene,predtym jul 2019.....v maji mi nasadili euthyrox a pri kontrole mi spadla hodnota po 2mesiacoch uzivania na 2,92.....muz berie babystart od Fertilman

domig1
7. aug 2020

@majka_3 jedine čo navrhli zatiaľ ten mioxsys, to je asi vyšetrenie oxidacneho stresu, na základe toho by sa zistilo, či to doplnky výživy dokazu nejak zlepšiť

luckynko44
7. aug 2020

@domig1 nam povedali ze pritom vysokom ppcte a pohybe mpzme aj prirodzene ale ze to moze dlhsie trvat..u nas rozhodol postkoitalny test kedy v hliene bolo malo spermii a boli imobilne..takze aby sme tuto barieru prekonali isli sme iui,kde aj spermosky po premyti isli tie najkvalitnejsie..takze ja som presvedcena ze to vyslo 😂teda nepripustam ze nie 🙏🙏🙏 ..je to super ze to riesis a isla by som do iui

majka_3
7. aug 2020

@luckynko44 noo mojko posledný test je silnejší ako test pred ním, nieee? 😊

luckynko44
7. aug 2020

@majka_3 nazivo mi to tak nepride..mozno len na foto 😊 ja uz sama neviem uz mam.ciarky vsade 😃

majka_3
7. aug 2020

@domig1 noo môj tiež dostal odporúčania na kontrolný spg, urológ a ox. stresu... Užíval mesiac folandrol a kotvičník a výsledky sa zmenili nie na úžasné ale určite pokrok..sice morfológia ostala rovnaká zmenil sa počet a pohyblivosť. Verím že vitamíny tam niečo spravia...držím palce 🍀 ♥️

majka_3
7. aug 2020

@luckynko44 😊 uvidíme zajtra, som veľmi zvedavá 🍀♥️

nina004
7. aug 2020

@luckynko44 Jún ,sa modlím nech to vyjde 🍀 skúsia zajtra test? Či ešte počkáš?

luckynko44
7. aug 2020

@majka_3
@nina004 pokracujem v testovani zajtra 😉 drzte vsetkych 20 😉🙏😘😘😘

eduvalia
7. aug 2020

@luckynko44 tie tvoje TT su take jemnucke, skoro ani ciarku nevidno. Ja mam od 1 dna ovitrelle do dnes (4DPI) take ciariska, ze neviem kedy zmiznu 😂

eduvalia
7. aug 2020

@luckynko44 ale tiez sa mi mari, ze ten posledny test je silnejsi. 🙏🙏🙏

majka_3
7. aug 2020

@eduvalia ale ovitrelle je silnejší ako pregnyl.. Tak asi preto máš také silné 😉

milik45
7. aug 2020

@abigaile ahoj, ozyvam sa ti po par dnoch, prepac ze ta otravujem ale jedine ty si mi vtedy odpovedala 🙂
Nakoniec mi ovu prehodilo z 20dc na 23dc ale dnes mi zas nejak trosku klesla 😏

luckynko44
7. aug 2020

@eduvalia mohol by byt 🙏🙏🙏 vyskocila by som z koze od radosti...ze su slabe 🤣🤣🤣 nvm preco

eduvalia
7. aug 2020

@majka_3 ano, pravda.

eduvalia
7. aug 2020

@luckynko44 drzim palceky, nech to vyjde cim skor s // 😍

strangerthing
7. aug 2020

Holky je mi smutno 🥺 Nikdy me nenapadlo, ze tak moc budu chtít miminko a ze me to bude trápit. 8 mesicu snažení za námi a výsledek....potrat v 6tt v kvetnu. Graf jde zase dolu. 🥺 Snad brzy dospěju do faze, kdy to hodim za hlavu.

eduvalia
7. aug 2020

@strangerthing hlavu hore. Jedneho dna to pride. Ja sa snazim vyse 5 rokov, intezivne tak posledne 2 roky a stale nic. Nenasli nam ziadnu chybicku, spermiogram v norme, ja ziadne protilatky, vajcovody priechodne. Pekne ocvulujek kazdy mesiac a nic. Pokus sa na to velmi neupinat, nebud nestastna, dnesna doba je pokrocila a lekari vedia pomoct kazdemu 😘 aj ja som zo zaciatku byvala nestastna, teraz ked uz sme v CAR som pokojnejsia, lebo viem, ze sme sa odhodlali a poziadali o pomoc.

rsimoneees
7. aug 2020

Ahojte kočky, prosím Vás podľa Vás ako vidíte tento môj graf ? Ovu bude alebo Anovulak ? Podľa Vás
Meriam 1x BT .,
Moja Dg: PCO
Ďakujem vopred za odpoveď🙏🏼
Ps : pre tie čo chcú byt neustále múdre .. nechajte si si blbé komentáre pre seba 😘

eduvalia
7. aug 2020

@rsimoneees ahoj, aku mavas dlzku cyklu?