Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 juuj krasny graf!! Tfuj tfuj 🙏😘
@majka_3
@luckynko44 dakujem dievcata, ale podla toho negativneho testu, uz viem co ma o par dni caka 😕
@123alena123 nevešaj hlavu, graf je ukážkový 😃, na test môže byť kľudne ešte skoro, nie každému ukáže tak zavčasu 😘
@luckynko44 áno myslím a sííílno verím, že to tam je♥️... Už len nech silnie 🙏😘
Tak žienky,ja dnes hlásim 1DC.
Ale jedno pozitívum to aj má,že mám LF takú istú,ako keď som brala Vitex od ovulacii.tak aspom to sa mi dúfam že upravilo,aby som mala LF 10-11dni.
@luckynko44 mne sa ten posledný mamatest zda silnejší než mamatest predtým 😉✊🙏🙏🙏🍀 silno držím palce nech je to tam
@123alena123 kraaasny graf čo test neskúšala si???
@naty1987 negativny. Kalendarovo meskaju kramy 6 dni, a podla ovu mi rata ze mam v stredu dostat tak predpokladam ze v nedelu alebo v pondelok pride pokles a v stredu pridu kramy🤷♀️
@123alena123 tak na test je skoro nevesaj hlavu mne ukázal až deň pred ms inak bol negatívny držím palce zatiaľ to vyzerá skvelo ✊✊✊
@luckynko44 ahoj, ako sa citis? Ja som sice iba 5DPI ale dnes ma zacalo pobolievat brusko ako pred MS.
@eduvalia ahooj..necitim sa nijako inak..vobec nic mi nie je...nieco podobne ms bolestiam som mala 7 alebo 8 dpi ale to bolo iba chvilkove-pripisujem to progesteronu ..inak vobec nic 🙈🙈 dnes som 9dpi 10dppregnyle a stale duch na teste ..ah ja sa len modlim a dufam 😊😘 ..myslim ze u teba to moze byt priiznak 😍 merias aj bazalku?
Dobré ránko, ja dnes 8DPO a už sa neviem dočkať testovania, zajtra skúsim už 🙈...
@luckynko44 neviem sa dočkať tvojho dnešného testu zlatko 🍀😘.
@giuli ako moja, ovu ti už vyznačilo😍?
@123alena123 som moc zvedavá na tvoj graf dnes🤗... Drží sa teplota? Test nebudeš skúšať 😍?
@luckynko44 ja vidim vsade priznaky 😂 avsak viem, ze vsetko to moze ovplyvnovat progesteron. Nemeriam si teraz BT, asi by to ani nemalo velky vyznam. Drzkam palceky, po tolkych dnoch by to pregnyl uz nemal byt. Tfuj tfuj 😘
@shellynda dobre ranko 😊 takze pokracujem s neviditelnymi ciarkami...nejako ma ale opusta optimizmus malo by silniet a nic..bud rovnake alebo o chlp slabsie 😞 dnes som 10dpi 11den po pregnyle
@luckynko44 ja si myslim, ze ten doktor max test je silnejší ❤️
@shellynda Pekný graf,také vysoké teploty ,dúfam ,že budú len jedno znamenať 🙂
@luckynko44 Zlatko,ja tam stále duchov vidím. Skús priložiť testy k tým včerajším. A akú dlhú máš LF? Si po IUI objednaná aj na krv na HCG?
@nina004 podla apky a povodnej dlzky lf v pondelok alebo utorok...na krv idem vo stvrtok...nemalo by to byt silnejsie na 10dpo? 🙈
Posledne dva kusky su z dnesneho rana..vsetko su mamatesty
@luckynko44 Mne príde ten posledný o málinko silnejší ako tretí od spodu. Ale máš to na nejakom divnom svetle fotené. Môj mobil sa s ním moc nekamaráti. 🙈
@luckynko44 zlatíčko nezúfaj 🤗, aj ja si myslím čo
@nina004, zlé svetlo a //pekne vidím😍 sú tam 😘
@123alena123 no paráda 😍
@luckynko44 toto čakanie je hrozné🙈 ja budem od zajtra zase škulavá čo budem hľadať //a pôjdem si oči vyočiť 😅
@shellynda jooj zlatik sa smejem 🤣🤣 tiez som uz skulavaaa joj..ale aspon tam nieco vzdy najdem...velmi ti drzim prsty ale ze obrovsky 😘😘😘 budem cakat naa fotoo
@123alena123 velmi sa mi paci co tu vidiiim 🙏😘 paraada! Drzim vsetky prsty 🌷🌷🍼

@luckynko44 noo vidím to 🍀 budem veriť že to je ono ♥️
@123alena123 graf peckovy ♥️ verím že ešte niečo s toho bude 😉