icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
10. aug 2020

@luckynko44 ja na tom modrom vidím ducha. Mala by čiarka každé dva dni silnieť. Skús ešte zajtra ráno test a porovnaj ho s tým zo včera.

shellynda
10. aug 2020

@giuli ideš krásne hore🍀... Skúsila, ale žiaľ nič, je ešte skoro. Toto čakanie je hrozné 🙈

majka_3
10. aug 2020

@shellynda to ja úplne poznám 😀 keď neviem vydržať 🤦‍♀️😀 držím palce snáď ráno nájdeš // 🍀

luckynko44
10. aug 2020

@shellynda 🙈🙈🙈 hnusne cakanie 😅 ..chceme uz tie nase // 🙏😊😘...no mne sa dioptria iste o stvrtku pokazila za posledne dni 🤣

luckynko44
10. aug 2020

@nina004 dobre skusim este zajtra...😊 ano na tom modrom to je aj je to ici poci silnejsie..ale na druhom ak aj je tak slabsie ..no nic kaslat nato uz to teraz nevyriesim..musim sa zmierit so sklamanim 😊🙏😘dakujem za podporu
@nina004
@shellynda

123alena123
10. aug 2020

@luckynko44 ja vidim na tom vrchnom trosku som sa a tym pohrala aha 🙂

123alena123
10. aug 2020

@mirus11
@giuli
@nina004
@shellynda
@majka_3 dievcata kiez by to bol len taky maly pokles ale uz tak nejako ani nedufam v zazrak 😂😕 tak mam pocit u seba ze ziadny pokles pred kramamy neni len taky zanedbatelny pokles 🤷‍♀️

luckynko44
10. aug 2020

@123alena123 jeeejo ty si poklad 🌞 ano ono to tam aj skutocne je,ale...neviem..musim dufat no 😃🙏

majka_3
10. aug 2020

@luckynko44 veru keď to Alenka upravila, vidím aj ja na oboch 🍀♥️
@123alena123 aaaa neskúšala si vôbec test? 😮 😀

123alena123
10. aug 2020

@majka_3 dnes nie, budem aplikovat ten isty princip zajtra - podla poklesu alebo stupaniu teploty budem testovat 🙂 popripade zvrtnem jeden ked pridem domov 😂🤦‍♀️

majka_3
10. aug 2020

@123alena123 tak som za druhú možnosť 😀 aby si ho zvrtla 👌😀

123alena123
10. aug 2020

@majka_3 ta zvrtnem 😂

nina004
10. aug 2020

@123alena123 ja som tiež za to ,aby si doma skúsila 🙂

majka_3
10. aug 2020

Co myslite.. Sú to vyhodené peniaze? 🤷‍♀️
(gél na podporu počatia)
Skúšam všetko od výmyslu sveta 😒

abigaile
10. aug 2020

@rsimoneees moja nestresuj sa.....mávam aj ja anovulaky. To je bežné pri pcos. Ale ovulka býva a vieš si to aj ovplyvniť 😊 nevzdávaj sa 😉 ak chces, napíš mi a pokecáme 😊

naty1987
10. aug 2020

@luckynko44 ja vidím slabunke čiarky na oboch silno drziiim palce nech silneju a si malinko len 11dpo niekomu ukážu až neskôr 😉 môžu sa ukázať ešte ✊🍀😘

luckynko44
10. aug 2020

@naty1987 dakujeeeem 😘😘😘 budem duufat 🙏🌞

junyk
10. aug 2020

@majka_3 môj názor je ze pokiaľ ma tvoj partner menej aktívne spermie tak to treba skúsiť to len pomôže a tvoja kyslosť v hliene bude gélom potláčaná, ale pokiaľ nemá problém so spermiami tak radšej investujte do byliniek 😊

majka_3
10. aug 2020

@junyk ďakujem za názor... Ako práveže ten problém mame... Tak preto zvažujem niečo také 😊

ettella
10. aug 2020

@majka_3 my to používame, keďže manžel ma zlý spermiogram. Ale pozitívny výsledok ešte nevidno 😁😁😁

kika123kika
10. aug 2020

@majka_3 ahoj my to pouzivame aj teraz je to drahsie ale nemam zospodu ziadny problem 🙂

majka_3
10. aug 2020

@ettella 😊 tak to si ma moc nepotešila 😀 teraz neviem ci sa mi chce investovať alebo budem šetriť do centra na buduci mesiac 😀
@kika123kika kupuješ cez net ci v lekárni.

domig1
10. aug 2020

Ahojte, ako lekar zisti bežne sonom ku koncu cyklu že cyklus je anovulacny?

nina004
10. aug 2020

@domig1 Neviem ako somom,ale mne bral krv či prebehla ovu. Tam je to vidieť na hladine hormónov.

domig1
Autor odpoveď zmazal
kika123kika
10. aug 2020

@majka_3 cez net kupujem 🙂

ereska
10. aug 2020

@majka_3 Majka ja ho mam a dvakrát co sme ho použili počas ovulky aj som bola tehotná takže za mňa áno

eduvalia
10. aug 2020

@domig1 ahoj, odpoviem aj za seba skusenost s IUI. Do CAR sme isli na konci juna, 26.6., a IUI sme absolvovali 3.8. Na prvej konzultacii koncom juna som odovzdala vysetrenia, ktore sme mali za sebou (hormonalne profily, spermiogram, hematologiu, kedze mam trombofiliu uz roky). Oni mi este dorobili AMH, stitnu zlazu, protilatky, kultivacie. AMH mam 4, co je perfektne, stitna je ok, protilatky netvorim. Nasli mi ureaplazmu, ktoru som preliecila antibiotikami aj s manzelom. 31.jula som absolvovala priechodnost vajcovodov pomocou Hyfosy, vsetko bolo v poriadku. Kedze si lekarka po Hyfosy vsimla, ze mam pekny folikul, povedala, aby som prisla v sobotu, den po Hyfosy na ultrazvuk a odbery koli hormonom. Folikul narastol, v ten vecer som si o 22 pichla ovitrelle a v pondelok 3.8 som bola na IUI. U nas to ma rychly spad. Teraz cakame na vysledok.

eduvalia
10. aug 2020

@domig1 a zabudla som dodat, ze spermie pred inseminaciou precistuju a vyberu tie najlepsie, ktore potom vstreknu hlboko do maternice. Mna osobne IUI nebolela, az neskor som citila nieco ako MS krce.

eduvalia
10. aug 2020

@123alena123 tfuj tfuj 🙂 toto nie je ziadny velky pokles. Drzim palce. Testik by uz mohol ukazat.