Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa presne tak ovulka bola lebo som chodila na kontroli na gindu či prebieha dobre či sa folikula praskne atd... a lekár že fajn všetko super ale ja som si doma robila testy a nič:O( nechápala som tak som mu to povedala a poslal ma na vyšetrenie a zistil že folikula je ale nieje dostatočne dorastená mala okolo 17 a mala byť dorastená do 20 čiže nedochadzalo k tehu keže nebola dostatočná preto mi testy neukazovali nič....proste ovulácia musí splnat všetko lebo niekedy su folikuly prazdne a kopec iných vecí preto niekedy je len duch na teste a nie plnohodnotné dve čiarky
@janderka
Díky za promtnú reakciu 🙂
zobrazí sa táto kravina a ja netuším čo po mne chce:
Message/Info
(scroll down to read)
to delete the message and go back to your account.
You Just Earned 5 Free VIP Trial Days!
A member that you either directly invited through the referral program or who signed up on your charting home page just joined FertilityFriend.com.
As part of the referral program, 5 additional free trial days have been added to your account.
If your referral purchase a VIP membership you will earn 30 additional days and your referral will also receive 30 free days.
Please note that if you purchase a membership now these days will be converted in true VIP days (full access to all VIP features) and added to your membership.
Earn More Free Days:
To learn more about the referral program and take further advantage of it, please Click Here.
to delete this message and go back to your account.
Dalsie sklamanie ... www.fertilityfriend.com/home/kukku
No takže to vyzerá, že fertility nič neposunulo ani po dnešnej rannej zapísanej teplote. Ale ja si aj tak myslím svoje 😎
@kukku asi si bola zle v noci prikryta 😉
Aojte, ja bez zmeny...taham hada :/ http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Bolest brucha vcera rano zmizla odvtedy ma boli sem tam na MS....ale do MS este dalekooo, takze cakam a cakam
Neviete mi poradiť čo mám na fertility nastaviť alebo ako to mám spraviť, aby sa mi, keď sem hodím link, zobrazoval aj ten prechádzajúci cyklus?
Tak ako to zobrahuje aj @kukku?
Lebo ja keď to tu hodím tak tam mám len ten aktuálny hmmmm a vám ostatným sa zobrazujú aj tie predchádzajúce cykly.
baby ide vam FF v mobile? mne sa to cez noc nejako zahadne odinstalovalo a nejde mi to dat naspat 😨
@paskolinka
ja som vôbec rada, že sa v tom vyznám v počítači, nie to ešte v mobile 😉
@petra212 skus cez Sharing - Setup a tam uplne dole je vpravo okienko s grafmi, ktore mas, tak si tam ten jeden oznac a daj "add chart" a mal by sa ti pridat do toho okienka vlavo, kde mas aktualny graf. neviem, mne to tam skace samo a uz si nepamatam, ci som si to nastavovala tymto sposobom alebo nie. skus.
@senta_sofia bodaj by to bolo od toho 😝 🙂 Ale už na večer značím 1DC 😠
@paskolinka
jeeeeej díky, funguje to
@kukku juuuj, vyzeralo to ozaj nádejne ☹
@petra212 teoreticky mohla byť aj vtedy, ako ti ju vyznačilo....prečo trváš na tom, že bola až o deň neskôr? či podľa bolestí?
@zarzisia no, možno tá bolesť bola zavrtávanie sa červíčka do pelecha 🙂
@paskolinka mne ide, ale ráno nabehla aktualizácia z plochy mi zmizla ikonka, no ide normálne, je trochu graficky upravená, ale žiadny prevrat....skús znova nainštalovať, ak ti celkom skapala 🙂
@adamnela blahoželám k 1 DC, konečne môžeš začať riešiť laparku 🙂 ja dnes ako ty, sme sa zosinchronizovali 😀
@jaja9891 ty si sa nám kam stratila? kukám, že tiež 1 DC dnes, kedy máš ísť do CAR? 🙂
jaj baby, 1 DC a ja sa teším ako malá 🙂 teraz som to fakt potrebovala, aby ma telo nezradilo a ono dobručké poslúchlo a ráno som sa ledva vyškrabala z postele, čo ma kríže bolia ako po bitke a vajco mi ide vydrapiť....som bola ráno na krv, v pondelok výsledky, v stredu predoperačné, v piatok zľahnem, v sobotu idem domov, pyžamy kúpené, vyhrabem kufrík a hurá, wellnes pobyt začína 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@rybkaa
pretože moje predovulačné teploty vyzerajú byť od 36,1 ado 36,3 a v pondelok som mala ešte 36,3 a v utorok už začala teplota stúpať 36,4 a v stredu už 36,6, rovnako aj dnes
Ono viacej by mi vyhovovalo, keby bola ovu v nedeľu, tak ako to vyznačil graf. Šanca by bola väčšia.
Ale teda neviem. Vrchol LH vyzeral byť podľa testov v nedeľu doobeda okolo jedenástej, to bola čiarka viditeľne silnejšia ako testovacia. O pol piatej poobede už bola čiarka len rovnako silná ako testovacia. Takže hladina už klesala.
Keď to tu tak čítam a čítam aj rôzne veci na nete, tak som čím ďalej tým viac presvedčená, že každé tehotenstvo je malý zázrak 🙂
@rybkaa no mne ikonka ostala, len nefungovala. tak som ju vyhodila a nove nainstalovat nejde, zevraj stranka je "invalid". nuz, este ze v pocitaci to ide. inak ako ten cas leti... vsak uz si skoro po operacii 😉
@kukku hm, to je skoda 😒
ja stale pred ovu, teplota si tak poskakuje hore dole podla toho, ako susedovi steka pes (od toho zavisi, ci spime pri otvorenom alebo zavretom okne 😀 )
@petra212 áno, 36,3 sa ešte tvári ako predovu teplota, nemôžeš to ale porovnávať s teplotou z minulého cyklu, teda že bude vždy 36,3, ono sa to môže v cykloch meniť, aj v minulom cykle by som možno povedala, že bola o deň skôr, ako si si vyznačila.... no môže sa stať aj to, že ovu prebehne v noci alebo nadránom a teplota nestihne ešte tak vystúpiť, že je to do očí bijúce, takže mohla byť aj v nedeľu v noci do pondelkového rána a ešte sa to neprejavilo ráno na teplote, preto je dobre zapisovať hlien, pretože ten sa po ovu mení na krémový a teda je jasným znakom, že ovu prebehla a tiež bolesti sú dobrý ukazovateľom 🙂 no už je to jedno, teraz už len dúfať, že to vyšlo 🙂
@paskolinka máš android či iný zázrak v mobile? ani aktualizovať ti nejde appku v obchode? vy ste takí otužilí, že ešte teraz spíte pri otvorenom obloku? u nás taká kosa, že aj prikurujeme 🙂
Už sme sa rozhodli, som objednaná na november na konzultáciu ohľadne IUI, konečne gynfiv otvoria pobočku aj v Nitre, budem to mať o dosť bližšie 🙂

@paskolinka
mne asi stúpa pomalšie, usudzujem z toho, že aj už dva dni pred ms pomaly klesala.
Inak ako to spravím aby ste videli aj ten prechádzajúci graf z minulého cyklu na fertility? hmmm