Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko prajem, asi su to len kanaliky v limite ☹ ja uz neviem. Ach.
@123alena123 to ma mrzi, vyzeralo to velmi nadejne 😘
@giuli stale nic nie je stratene pokial mrcha neprisla. Drzim palceky 🙏
@eduvalia vyzera to dobree 🙂🙂🙂 skus iny test..tieto kazetove su na prd....juuuj je to tam urciteee
@123alena123 😞 dufala som...nevadi hlavka hore a bojujeme daleeej 😘
@giuli ja by som pri 9dpo a takomto poklese zila uz s nadejou ze je to IP! ziadna ms 😉
@luckynko44 ja som zas skepticka....
@luckynko44 skusala som pepino, nieco sa tam ukazovalo, po zaschnuti nic nevidno. Takze to asi nevyslo. Navyse som si zavadzala progesteron a troska spinim. Nuz nevadi, nabuduce.
Dievcata, ja sa od Vas odpajam, dakujem Vam za podporu, mne toto meranie a zapisovanie hladanie falosnych ciarok nerobi dobre, takze s tym prestavam a Vam vsetkym drzim palce a bojujte za svoje // 😉😘😊
@123alena123 uplne ti rozumiem...drzkaj sa mojko a uvidis cochvila bude radost prevelika ❤❤❤❤🙏
@eduvalia 😞 mas taky pocit ze ani tebe to nevyslo? Ale tak este nic nie je stratene mojaa..spinenie nemusi byt zly signal 😉😘myslim na teba! Hlava horeee
@123alena123 treba vypnúť , to ti kvitujem uvidíš príde to viem podľa seba držím prsty užívajte si posledné dni prázdnin ❤️
Dievčatá, tak úplne nechápem. Ale asi sa len telo spamätáva po MA. Čakala som okolo toho 30dna ovulku a ono sa to rozbehlo do veľmi slabého krvácania. Ako ste mali vy po MA menzes? Bol normálny? Alebo mali ste takéto divné spinenia? A mali ste ovulku hneď v tom cykle po krvácaní?
@luckynko44 ja uz asi ani sama neviem 😂 brucho ma obcas boli ako pred MS. Unavena som stale. Mozno to cele robi progesteron. Len mi potom nejdu do hlavy tie testy Gs mamatest, na vsetkych jasno vidiet ciarku do ruzova aj po zaschnuti. A hlavne to spinenie asi nie je dobry znak. V pondelok to bude 100%.
@abigaile ty si mala kyret ci nie? Ja som sa vždy sama vyčistila. Po prvom potrate bola ovulka na 14. Deň od začatia krvácania a MS normálna ako pred tehotenstvom.. Teraz druhýkrát som mala ovulku asi na 17dc (co je skôr ako tie cykly predtým, kedy som mala 19-23dc) no a na MS ešte len čakám.. Plus som 3 dní po ovulke dostala kašeľ, nádchu a teplotu, tak dúfam, že to nie je príznak tehotenstva, lebo už ma porazí.. 🤦♀️ Vzhľadom na to, že moje telo vždy na tehotenstvo reaguje teplotou a potom to ma zlý koniec, som celkom v strese z toho.. Je veľmi malá pravdepodobnosť, že by som bola tehu, ale možnosť tu vždy je..
A nemohla si mat ovulku skôr a teraz máš normálne MS?
@rosalie1411 ee, sama som sa vyčistila. Metla som teplotu a mala som doteraz anovulak. Potom som začala špiniť a potom sa to rozbehlo do slabej menštruácie.....skúsim nahrať graf, nešlo mi to...
@abigaile no zaujímavé.. Ale tak je možné, že telo je ešte dezorientovane..
@luckynko44 moja ja keď čítam tvoje Príspevky mi je tak dobre 😊 ty si tak kľudná a večná optimistka ♥️🍀🤞
@majka_3 😁 moj drahy by ti iste oponoval rad 😁😁😁 mam svoje dni aj jaa ale snazim sa mysliet pozitivne 🌞 ved zivot je krasny taky aky si ho urobime 😘😘 chyba nam k tomu este fazulka na ktoru by sme nasu lasku preniesli ale verim ze raz pride aj to....viem ako aj par slov dokaze povzbudit a damy, viem co prezivate takze rada takych par slov napisem ❤❤❤❤❤ dakujem, mne sprijemnili den zase tvoje krasne slova 🙏🌷
@eduvalia ja uz spinim tiez..ale teraz sa tomu tesim uz nech cim skor mozme do dalsieho kola...neboj zlatko nic nie je stratene,ciarky tam jednoznacne suuu len to chce este den aby boli silnejsie!!! 😘❤🙏
@luckynko44 dakujem, ty si naozaj poklad. Optimizmus ma sice pomaly opusta, ale stale tu je nadej. Uvidime rano, progesteron stale beriem.
@shellynda
@luckynko44 dakujem. Uvidime, co tento mesiac prinesie 😊
@luckynko44 utopila si ma v tých krásnych slovách ♥️♥️♥️
Si úžasná ♥️ 🍀

@giuli 9dpo nie je vôbec neskoro na IP😊, tak držím palce, aby zajtra letela teplota hore 🍀. Som zvedavá na zajtrajší graf