Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 ❤❤❤❤❤❤
@shellynda dame mu este sancu! 😘😘😘 nenecham ta v tom....hlasim 1DC ....a novy boj sa zacina kukuricky ❤🙏
@luckynko44 ach to mi je ľúto 😔 ale verím ze ďalší cyklus to už bude víťazný ♥️🍀
@majka_3 ale ano verim aj ja 😘😘😘 dakujem slniecko!
@luckynko44 tak ideme spolu 😍, a teraz to dotiahneme k vytúženým //🙏😘
Ja pokles este nizsie,tak som jasna..len sa jej nechce rozbehnut dako....
@luckynko44
@shellynda baby, pridavam sa do klubu...1DC
@0507 treti musketier 😃😘 idemeee
Ahojte 🙂 prosím tie čo užívajú clostyl, kolky cyklus? Ja som mala teraz prvý, denne 1 tabletu, teraz čakám MS a dr. mi zvýšila na 2 denne...už som slabá z tohoto všetkého...ale držím nám všetkým palce nech to dotiahneme do úspešného konca ❤️
Ahojte dievcata, dnes som netestovala. Uz to necham na zajtrajsi odber 🙂 kazdopadne stale troska spinim, ale nie je to cista krv, co je dobry znak. Brusko stale citim ako pred MS, avsak nie je to vobec silne.
@melaniiiiia ja som.brala terar tiez 1xdenne,no zostavam pri takejto davke este jeden cyklus
@giuli a prvýkrát si ho brala tento cyklus?
@melaniiiiia brala ,ale uz pred 12rokmi...teraz momentalne prvy cyklus a este skusim jeden
@melaniiiiia tak mne sa pri progestanelle ms nespustila..az na treti den po poslednej tbl...2x200mg je velka davka ..duphaston je myslim len 10mg...co nas vedie k zaveru ze toto spinenie urcite nie je predmenstruacne 😘😘😘 drzim vsetky prsty a verim za zajtra to bude ppzitivne,vsetko tomu nasvedcuje❤❤
Babulky a na ktorý DC si idete nasadiť ten Clostil😍?

Hlásim 1DC😔 a ide sa odznova