icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
•
16. aug 2020

Hlásim 1DC😔 a ide sa odznova

majka_3
•
16. aug 2020

@shellynda to mi je ľúto 😔

shellynda
•
16. aug 2020

@majka_3 aj mne😔myslela som, že Clostil možno pomôže, ale ideme ďalej

luckynko44
•
16. aug 2020

@majka_3 ❤❤❤❤❤❤

luckynko44
•
16. aug 2020

@shellynda dame mu este sancu! 😘😘😘 nenecham ta v tom....hlasim 1DC ....a novy boj sa zacina kukuricky ❤🙏

majka_3
•
16. aug 2020

@luckynko44 ach to mi je ľúto 😔 ale verím ze ďalší cyklus to už bude víťazný ♥️🍀

luckynko44
•
16. aug 2020

@majka_3 ale ano verim aj ja 😘😘😘 dakujem slniecko!

shellynda
•
16. aug 2020

@luckynko44 tak ideme spolu 😍, a teraz to dotiahneme k vytúženým //🙏😘

giuli
•
16. aug 2020

Ja pokles este nizsie,tak som jasna..len sa jej nechce rozbehnut dako....

shellynda
•
16. aug 2020

@giuli jój, mrzí ma to😔, dúfala som, že ti pôjde teplota hore.Ideme ďalej ♥️

0507
•
16. aug 2020

@luckynko44
@shellynda baby, pridavam sa do klubu...1DC

shellynda
•
16. aug 2020

@0507 vitaj ♥️ideme ďalej spolu🍀

tufik07
•
16. aug 2020

Už začínam klesať

luckynko44
•
16. aug 2020

@0507 treti musketier 😃😘 idemeee

giuli
•
16. aug 2020

Uz to pride....pridam sa do klubu

shellynda
•
16. aug 2020

@giuli no tak poď medzi nás 😍😘

giuli
•
16. aug 2020

@shellynda veru moja,este sa nespustila,no cakam ju kazdu chvilu

melaniiiiia
•
16. aug 2020

Ahojte 🙂 prosím tie čo užívajú clostyl, kolky cyklus? Ja som mala teraz prvý, denne 1 tabletu, teraz čakám MS a dr. mi zvýšila na 2 denne...už som slabá z tohoto všetkého...ale držím nám všetkým palce nech to dotiahneme do úspešného konca ❤️

eduvalia
•
16. aug 2020

Ahojte dievcata, dnes som netestovala. Uz to necham na zajtrajsi odber 🙂 kazdopadne stale troska spinim, ale nie je to cista krv, co je dobry znak. Brusko stale citim ako pred MS, avsak nie je to vobec silne.

giuli
•
16. aug 2020

@melaniiiiia ja som.brala terar tiez 1xdenne,no zostavam pri takejto davke este jeden cyklus

giuli
•
16. aug 2020

@eduvalia spinenie je ok...moze byt v case ocakavanej ms a uhniezdovani ...ja cakam od teba len pozit.vysledok....drzim silno ✊✊✊

eduvalia
•
16. aug 2020

@giuli aj ked beriem progestanelle 200mg?

giuli
•
16. aug 2020

@eduvalia aj ked beries progestanelle....ak by sa mala spustit ms,tak sa spusti aj s nim...tak isto ako duphaston nezabrani potratu,ak ma prist tak to nepomoze

eduvalia
•
16. aug 2020

@giuli duphaston som mala a veru ms prisla aj ked som ho brala. Tak snad je vsetko ako ma byt a vyslo to 🙏

giuli
•
16. aug 2020

@eduvalia ja si myslim,ze ano....budem na teba mysliet ,nech nam zajtra das len dobre spravy....a nech je vsetko ,ako ma byt✊😊🤗🤗

melaniiiiia
•
16. aug 2020

@giuli a prvýkrát si ho brala tento cyklus?

giuli
•
16. aug 2020

@melaniiiiia brala ,ale uz pred 12rokmi...teraz momentalne prvy cyklus a este skusim jeden

eduvalia
•
16. aug 2020

@giuli dakujem, si poklad 😘

luckynko44
•
16. aug 2020

@melaniiiiia tak mne sa pri progestanelle ms nespustila..az na treti den po poslednej tbl...2x200mg je velka davka ..duphaston je myslim len 10mg...co nas vedie k zaveru ze toto spinenie urcite nie je predmenstruacne 😘😘😘 drzim vsetky prsty a verim za zajtra to bude ppzitivne,vsetko tomu nasvedcuje❤❤

shellynda
•
16. aug 2020

Babulky a na ktorý DC si idete nasadiť ten Clostil😍?