icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vladka2503
17. aug 2020

@giuli ved práve.. Môj doktor ma dovolenku, mam tam ísť až o týždeň.. Asi mi dá znova clostyl, aj keď už zvažoval aj inseminaciu.. Večer som začala trocha cíti prsia a podbrusko ale príde mi to hrozne neskoro vzhľadom k tomu ze už minulý utorok ma 15 mm..

giuli
17. aug 2020

@vladka2503 kludne popri tomto folikule mohli dozrievat dalsie ,s clostilom nemusis mat ovul.vobec skor....ja som mala teraz na 20dc....jedna kocka pisala ,ze az na 41dc a dokonca uspesne....takze meraj,max pridaj ovul.testy....ona kludne moze este prist...ten domin.folikul sa mohol prestat vyvijat a dorastli ine

vladka2503
17. aug 2020

@giuli tento cyklus som clostyl nemala, mala som ho v máji a v júni, prvý krát mi spravil dva folikuly, druhý krát jeden a ani raz to nevyšlo, mali sme znova skúsiť prirodzene a ze keď nič tak by sme sa skúsili dohodnúť na IUI.. Ale nechápem to.. Dve tehotenstva na prvý sup a tetaz nič.. Neviem co sa mohlo zmeniť

giuli
17. aug 2020

@vladka2503 tazko povedat....stsci rok a telo sa zmeni...a idete ns inseminaciu?

vladka2503
18. aug 2020

@giuli Ano to presne hovorí ze aj u muža sa mohlo niečo pokaziť, ale ja mam skôr pocit ze to bude tým ze mi tie folikuly tak nejako nedozrievaju, robil mi teraz aj stery ma zápaly, o dva týždne mam ísť po výsledky, potom by sme dohodli spermiogram s mužom a ze ak by bol ôk možno by sme vyskúšali IUI ale ze to musím aj ja na nejaké ďalšie vyšetrenia, konci mi rodičovský v januári tak neviem ci do toho ísť alebo to nechať tak, som z toho celkom smutná že to ide takto.. Vy s dlho snažíte?

giuli
18. aug 2020

@vladka2503 v car vam pri vstupnej prehliadke urobia aj spermiogram,tebe odbery ,sono..my sa snazime v podstate rok....v juli som zostala tehotna,predtym sme sa nesnazili...no nedopadlo to dobre a este tento rok v marci jeden spontanny.....

vladka2503
18. aug 2020

@giuli a vy tiež chodíte do CAR? Mne teraz volala sestrička že vyšli výsledky pozitívne na nejaké baktérie tak ze si mam prísť po lieky a nesnažit sa kým budú ďalšie stery negatívne :( ale asi tam zbehnem a dala by som zatiaľ mužovi spraviť spermiogram a tak.. Aj keď si myslím ze tam proste problém nieje.. Dva krát som otehotnela na prvý krát.. Len žiaľ tiež minulý rok to nedopadlo dobre a o chlapčeka sme prišli v 24tyzdni.. Ty si to veru tiež nemala ľahké

majka_3
18. aug 2020

@vladka2503 ahoj, práve čítam tvoj príspevok a teda ak sa nedarí kľudne to môžu mať na svedomí tie baktérie... Muž sa bude musieť asi tiež preliečiť a teda ak má aj on tu baktériu môže to spg skreslit. Čiže keď pôjdeš pre tabletky zisti o akú baktériu sa jedna a či treba muža preliečiť. Držím palce

vladka2503
18. aug 2020

@majka_3 ved presne ma to napadlo ze ci netreba aj jeho pre liečiť ale volala mi len sestrička a ona ze nevie, ze to musí doktor povedať a ten je tam zasa až ďalší utorok 🤦‍♀️ uvidím, zajtra tam pôjdem, zistím co to presne je a vypýtam si naňho číslo a spýtam sa.. Lebo takto sa budem liečiť ja, potom prídu nato ze ale treba ja muža, tak zas budem čakať na neho..

majka_3
18. aug 2020

@vladka2503 no jasne treba zistiť a začať čím skôr 😉

evita2176
18. aug 2020

@varhuanna ahoj ako dnes teplotka??

giuli
18. aug 2020

@majka_3 ma pravdu,mózno treba preliecit aj muza ,treba to zistit....a prave tam moze byt problem
@vladka2503 ...ja dnes 1dc....

nina004
18. aug 2020

Po dlhšej dobe som tu nahliadla a ako pozerám,tak tento mesiac nebol moc prajný. Všetkým vám prajem ,aby bol september štedrejší a hýril // 🍀🙏

domig1
18. aug 2020

Ahojte, mame za sebou prvú konzultáciu v CAR. Zistili mi PCO (nechápem, že doposiaľ som o tom nevedela), ale ovulacia údajne prebehla, bolo vidieť žlté teliesko, ktovie, či je nejaká šanca na otehu, keď styk sme mali naposledy pred vyše týždňom, asi skôr nie, tak už len nech dorazí menzes a môžeme sa posunúť ďalej 😊.

varhuanna
18. aug 2020

@evita2176 dnes kresla na 36.7..sama som zvedavá čo s toho bude resp. čo to znamenalo taký výstup🙄

luckynko44
19. aug 2020

@eduvalia ahoj slnko! 🙂 ako sa citis? Ideme spplu do druheho kola? Ja uz stimulujem clostilom 😊 ..bojim sa ze z tolkych hormonov budem zachvilku ako sud 🤣 ...ano mamatesty comfort aj mne robili vzdy falosne ciarky,ale tak nie az take ako tebe..v kazdom pripade uz take nekupime...a co sa tyka toho spinenia,tak to ma velmi zaskocilo...ja dostanem vzdy na 3ti den pp poslednej..inak bez progesteronu spinim snad tyzden pred ms 🙈

eduvalia
19. aug 2020

@luckynko44 ahoj, aka nahoda, akurat som ti isla pisat 🙂 prve IUI sme mali spontanne bez clostylu, kedze som mala pekny folikul. Teraz cakam na konzultaciu, ktoru mam buduci piatok. Skor sa nedalo, kedze moja lekarka zastupuje za inu a ma toho vela. Ale nevadi, ked sme vydrzali roky. Vydrzime. MS este v plnej parade nedorazil, tak mozno na konzultacii zisti, ze budem ovulovat. Ale asi by som chcela clostyl, nech mam viac folikov. Preto pojdeme asi az o mesiac 😘 Na to spinenie sa urcite spytam, ci to je v poriadku aj napriek progesteronu. Drzim palce, nech sa druhy pokus podari 🙏❤️

luckynko44
19. aug 2020

@eduvalia jeeej ...takze buduci piatok konzultacia,jasne netreba to silit co uz je to tyzden hore dole...no ja som tiez nemala s ovu ani s vajickami ziadny problem ale stimulovali ma aby narastlo viac...najprv som sa bala,hrozilo ze ich bude velmi vela ale ostal jeden 🙂 tiez vam drzim palceky v druhom kole 😊❤🙏

lenka5445
19. aug 2020

Ahojte babule, tak u mňa “poprvé” bez horskej dráhy na grafe BT. Už len dúfať, že to tentokrát neklesne 🙄🙂 Len som taká neistá, keď tam nebol žiadny pokles čo by naznačoval uhniezdenie, čo vy na to?

majka_3
19. aug 2020

@lenka5445 IP pokles nieje samozrejmosťou v grafe. Čiže tým sa určite nedrž 😉
Kolko si dpo 7 ci 5 nepoznám túto aplikáciu tak neviem co mam pozerať 😀

lenka5445
19. aug 2020

@majka_3 dnes som 8DPO 😀 ovu bola 11.8. T.j. 15DC...ináč, sama sa tomu grafu čudujem lebo takýto som ešte nikdy nemala ... stále len hore dole rozdiely dosť veľké 😁 tak už ostáva asi len čakať 🤷🏼‍♀️

vladka2503
20. aug 2020

@giuli @majka_3 dievčatá dnes som bola u Dr, bola tam sestrička tak som sa jej spýtala ci netreba aj muža pre liečiť ale povedala ze nie,, že to len Ecoly, dostala som ATB a potom probiotika ale každopádne že ta by mi nemala spôsobiť neolodnost.. Teplota sa stále drží, žiadne stúpanie.. Keďže minulý utorok som mala 15 mm folikul a odvtedy ani jeden pozitívny test ovulacny ani BT vyššia tak to bude asi Anovulačný.. Možno folikul nedorastol alebo nepraskol.. Dnes cely deň cítim podbrusko ale výtok biely, žiadny tahavy.. Normálne som smutná z toho, tak ma poteislo že sa rozbehol pravý vaječník a teraz toto.. Uvidím co bude po pre liečení.. Každopádne ideme ďalej

kakatulik
20. aug 2020

@vladka2503 muža by som poslala na výter z močovej rúry,aby ste si boli istí.

majka_3
21. aug 2020

Dievčatá. Len tak pre zaujímavosť.... Každý jeden mesiac čo sa snažíme som spozorovala že vzdy po ovu ma začnú bolieť prsia a bolia až do 1dc. Je to ok ci nejakeho hormónu mam viac?mate to aj vy takto?
Zahada je pre mňa tá že včera 6dpo ma prsia samé od seba prestali bolieť..
Nerozumiem prečo...skáču Hormóny?
Diky ♥️🍀

luckynko44
21. aug 2020

@majka_3 no toto by zaujimalo aj mna...tiez ma tak bolievali ale ze strasne,ale posledne 3 4 mesiace vobec 🙈

majka_3
21. aug 2020

@luckynko44 noo som zvedavá 😀 co to je.. Lebo Hormóny neužívam žiadne.

vladka2503
21. aug 2020

@giuli @majka_3 dnes takýto test ovu, som 21 DC, v noci ma podbrusko bolelo...to ak tak asi úplne iný folikul že? Ten od minulého utorka by toľko nerastol asi.. Teplota sa stále drží na jednej hladine.. Inak Majka ja mam s tými prsiami to isté.. Odkedy sa snažíme, viac ma po ovu bolieva ju aj prsia aj podbrusko, tiež som už rozmýšľala co to je

majka_3
21. aug 2020

@vladka2503 vyzerá silno skus ešte dnes na večer zopakovať prípade zajtra o takom čase ako dnes. Držím palce 😊

vladka2503
21. aug 2020

@majka_3 naživo je už rovnaka ako kontrolná 🙂 ale zaujímavé že včera tu druhu bolo ledva vidno.. Skúsim ešte večer.. Ako to vlastne je? Ked je pozitívny tak do 48 prebehne ovulácia? Nemala by ak teplota BT stupnut?

pet888
21. aug 2020

@majka_3 moze to byt aj doplnkami,ktore uzivas,tie tiez ovplyvnuju stavy PMS a mozu byt od cyklu k cyklu rozne.