icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

melaniiiiia
16. aug 2020

@shellynda ja na 3dc...ty?

melaniiiiia
16. aug 2020

@giuli a vtedy ti pomohol?

giuli
16. aug 2020

@melaniiiiia ano mam 11r.syna....brala som ho aj pred 22r.,no vtedy zabral az po dobrati dalsi cyklus...on ma ucinky na organizmus aj 2mesiace po dobrati

giuli
16. aug 2020

@shellynda zalezi ns dlzke cyklu...zenam do max cyklu 28dnoveho najlrpsie od 3dc-7dc...viac ako 28....t.j.29,30...je najlepsie nasadit liecbu na 5dc-9dc

eduvalia
16. aug 2020

@luckynko44 toto bolo asi pre mna. Urcite mas pravdu a zajtra mi povedia len pozitivny vysledok. Davam do toho vsetky nadeje 🙏🙏🙏

shellynda
16. aug 2020

@melaniiiiia aj na 3 DC teraz nasadím😊,predtým som na 5DC

shellynda
16. aug 2020

@giuli tak ja teraz nasadím už na 3 DC, lebo mám cyklus do 28 dní 😊. Predtým som na 5DC

janedoe
16. aug 2020

Mne doktor hovoril, ze vraj od 3DC sa podpori mnozstvo folikulov a ked sa berie od 5DC, tak sa podpori rast dominantneho folikulu.

Ja som vzdy brala od 3DC, tak budem i teraz 😊 Uvidime, ci zaberie. Uz ho mam 4ty krat v zivote a nikdy mi nepomohol 🤦‍♀️ Ale vzdy sa zadarilo mesiac po vysadeni 😊

giuli
17. aug 2020

Ja stale nic a teplota dole uz 3dni...🤔🤔

giuli
17. aug 2020
majka_3
17. aug 2020

@eduvalia ahoj, tak ako 😊 myslím na teba ♥️🍀

majka_3
17. aug 2020

Mne konečneee vyznacilo ovu 😊 verím ze to skončí víťazné, a do centra nebudeme musieť ísť 🍀 🙏

eduvalia
17. aug 2020

@majka_3 ahoj, bola som na odberoch. O 14 si mam volat po vysledky. Inak okrem minimalneho spinenia a pocit prichadzajucej MS nic. Takze je to 50 na 50 🥰

shellynda
17. aug 2020

@majka_3 super 😍a budem silno držať palce aby to vyšlo 🍀

shellynda
17. aug 2020

@giuli júj ale ťa to naťahuje

majka_3
17. aug 2020

@eduvalia veľmi držím palce a len pozitívne spraví 🍀♥️
@shellynda ďakujem moja ♥️

giuli
17. aug 2020

@eduvalia cakame🤗🤗🤗
@majka_3 supwr si sla hore
@shellynda ani nevrav,vobec neviem co cakat,ani bolesti nemam

123alena123
17. aug 2020

Dievcata ja sa Vam hlasim, sobota nedela MS, silna bolestiva velmi velmi bolestiva az som bola na "polceste" na pohotovst na nieco od bolesti lebo mi niekolko hodin nezaberalk nic od bolesti, kramy boli jasnecervene len ma zhrozilo ze som nemala take to odlupovanie ze tie "kúsky" vobec len som silno farbila ako ked z nosa ide krv, tak mam podozrenie opäť na hemacystu 😭 co som raz pred par rokmi mala a to by mohlo sposobovat aj taky dlhy cyklus. Dnes po 2 dnoch kramy ziadne, teda take ze sa ani neoplati davat tampon alebo vlozky skratka len jedna kvapôčka za 4 hodiny...

varhuanna
17. aug 2020

Baby tak ja som do rána prežila tú najbolestivejsiu ovu v mojom živote..toto sa mi ešte nestalo.. také bolestí až do krížov som myslela že umrem alebo porodim..vzhľadom na moju alergiu na analgetiká ani tebletku proti bolestí až som sa z toho dogrcala...fuuu...ale ten výstup hore stojí za to..dúfam že to bola tá pravá ovu😂

eduvalia
17. aug 2020

Tak dievcata, je to negativne, HCG bolo nulove. Tie testy teda hadzu pekne kanaliky/duchov.

luckynko44
17. aug 2020

@eduvalia oh do kelu 😞 myslim na teba od rana.. posmut trosku a potom hore hlavu 😘😘😘ideme do boja druhe kolo...❤❤❤❤

vladka2503
17. aug 2020

Ahojte 🙂 tak ja neviem.. V utorok bol folikul na 15mm.. Ale graf mi vôbec nepríde žeby bola ovu, nemám absolútne ani také pocity ani hlien, dokonca ani pozitívny ovu test . Myslíte si, že folikul rastie pomalšie akoby mal alebo sa proste neuvolnilo vajíčko..?

eduvalia
17. aug 2020

@luckynko44 ja uz som v sobotu posmutila s manzelom ked zacalo spinenie 🙂

majka_3
17. aug 2020

@eduvalia ach to mi je veľmi ľúto 😔 druhé kolo bude víťazné 🍀♥️

tufik07
17. aug 2020

Dnes zase vyššie

giuli
17. aug 2020

@luckynko44 to vazne...juuuuj a tak som tomu verila.😔....hlavu hore,prsia dopredu a ide sa dalej🤗....patri eduvalii

giuli
17. aug 2020

Ja som teraz zacala silnejsie spinit ,takze sa to rozbieha...a mozem si dnes pisat 1dc

giuli
17. aug 2020

@vladka2503 zatial to nevyzera na ovu...folikul nemusel prasknut a k ovul.nemuselo prist...najlepsie by bolo zopakovat folikulometriu...

eduvalia
17. aug 2020

@giuli ideme plnou parou vpred 🥰

eduvalia
17. aug 2020

Ahojte slniecka 🌞

Tento 1. IUI pokus ma naucil 2 veci:
- GS Mamatest Comfort (do prudu mocu) nechava duchov/kanaliky/falosne pozitivne vysledky. Co by nechava, od ponorenia vykuka ciarka. Takze neodporucam s nimi testovat. Este aj dnes po vysledkoch som si overila ich 100% nespolahlivost.
- Spinenie, prip. slaby menzes moze prist aj s progesteronom. Ja som vkladala 2x denne progestanelle 200mg. Spinenie dorazilo 3 dni pred ocakavanou MS a stupnovalo.

Ci uz jedna alebo druha skusenost ma urcite posunula a vy si z toho tiez mozete nieco odniest 😉

Vela stastia kazdej jednej z vas, zasluzite si to. ❤️❤️❤️