icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
24. aug 2020

@majka_3 mňa bolia prsia vždy po ovu, či som bola tehu, alebo nie, vždy ma boleli, tak ja by som to nebrala ako PMS ešte 😉... Aj dnes testnneš😍? Ja dobre viem aké je to ťažké odolať🙈

majka_3
24. aug 2020

@shellynda testla, je biely a teplota klesla 😔

vladka2503
24. aug 2020

Ahojte, tak graf stále na prd ale od piatka do nedele som mala pozitívne testy ovu, včera som mala aj silnejšie bolesti v podbrusku tak som si myslela ze ovu prebehla, lebo dnes ráno ovu test už negatívny ale.. Od rána mam vyslovene plodný hlien natahovaci priesvitný veľa.. Už hroooozne dlho som ho nemala, je možné že ovu teda ešte len príde? Už som 24 DC 🤦‍♀️🤷‍♀️ tento mesiac si teda cyklus robí čo chce..

mirus11
24. aug 2020

@vladka2503 treba sa posnažiť aj dnes aj zajtra,ja mávam ovulky až na 25-26dc,takže u mňa je to normálne,kľudne môže byť aj u teba neskôr ovulácia.drzim palce,aby ti to tento cyklus vyšlo.

vladka2503
24. aug 2020

@mirus11 áno.. Keď som pozerala predchádzajúce tehotenstva tak to vyzerá ze sa nám za darilo až tak na 28 dc ale zasa bola som na folikometrii 12dc a mala som 15 mm folikul 🤷‍♀️ ale teda vôbec som nemala príznaky ovulky.. Može sa stratiť a spraviť nový? A ta bazalna teplota ma metie teda už úplne 😄 dúfam ze dnes alebo zajtra ešte niečo z muža vyzmykam 😄

ereska
24. aug 2020

@ikonica ahoj jaaa nie zatiaľ o tom neviem 😂😂😂 prečo myslíš???

ereska
24. aug 2020

@ikonica a mam dosť nízke teploty

ereska
24. aug 2020

@ikonica mavam práveže hrozne dlho ms aj keď slabulinku tak neviem a nič neberiem čakáme na adopciatko sme 6ty takže som už viac zameraná na to takže čakáme kedy nám zavolajú 😍

ikonica
24. aug 2020

@ereska jezis ja som dilino 🤦‍♀️pozrela som v akych si skupinach.. A tam februarovky 2020... Vobec mi nedoslo aky je rok.... Materska demencia level 20 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️pardon 🤷‍♀️🤦‍♀️

ikonica
24. aug 2020

@ereska a drzim prsty nech vam cim skor zavolaju ✊✊✊✊✊

ereska
24. aug 2020

@ikonica ďakujem moja si zlata

ereska
24. aug 2020

@ikonica to by som už aj porodila 😂😂

ikonica
24. aug 2020

@ereska ved to 🤦‍♀️ja ze 2020 este len bude 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

wewe666
25. aug 2020

Ahojte. Zacala som s meranim bazalnej teploty. Meriam v posve bazalnym teplomerom kazde rano mam budik 6:30 zmeriam zapisem a pokracuje v spani. V sobotu sme boli na svadbe spat som isla az o siestej rano takze som merala az po prebudeni okolo 10tej. Samozrejme ze som namerala 37.19 takze som si teplotu nezapisovala. Dnes som rano 6:30 namerala 36,85C pokracovala v spani a okolo 8 skusila znovu zmerat a 37,18C. Bola som uz chvilku prebudena ale z postele som nevstala. Zaujima ma teda ako sa meni teplota od prebudenia. Bazalna by mala byt teplota oddychnuteho tela hned po prebudeni. Ale preco mi po dalsom prebudeni tak vyskocila? V tomto mam este zmatok a na nete som k tomu nic nenasla. Niekedy po 28.8.by mi mala prist menstruacia.

ereska
25. aug 2020

@wewe666 ahoj každá hodina neskôr plus 0,1 😉

janedoe
25. aug 2020

@wewe666 ahoj. Ja ti len kopcim zo stranky, co som pred chvilkou studovala 😊

Meriame každý deň v rovnaký čas (ideálne v rámci pol hodiny), pretože aj počas dňa a noci bazálna teplota kolíše. Najnižšia je počas spánku nad ránom (3:00 až 4:00 hod v noci). Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.
Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)

wewe666
25. aug 2020

@ereska
@janedoe

Dakujem baby 🙂 uz budem zas o cosi mudrejsia :*

kakatulik
25. aug 2020

@wewe666 a ja ti napíšem,že je to totálne individuálne. Ja mám niekedy aj 2hodiny po meraní a spania i ďalej teplotu tú istú, nižšiu,alebo vyssiu.

ereska
25. aug 2020

@majka_3 ahoj Majka ako pokracujes

eduvalia
25. aug 2020

@luckynko44 Ahoj, kedy mas termin alebo uz mas po IUI? Kolko folikov sa podarilo nastimulovat? 🥰

luckynko44
25. aug 2020

@eduvalia ahooj..zajtra mam prve kontrolne sono na 11DC...ak to pojde ako ma tak snad v nedelu bude druhy pokus 😊...uvidime zajtra...ty ako?

eduvalia
25. aug 2020

@luckynko44 tfuj tfuj tfuj, drzim palce, nech ide vsetko ako ma. No mne skoncila vcera MS, tak uz meriam BT a snazime sa. V piatok idem na konzultaciu, tak uvidime 🙂 cez vikend by mala byt Ovu, kedze ju mavam okolo 9-11DC.

luckynko44
25. aug 2020

@eduvalia dakujeeemm 😘😘😘😘 snazilkujte pilne,som zvedava co vam povedia a ako sa rozhodnes ist dalej 😊kazdopadne vam strasne drzim palce....tak ovulujeme spolu cez vikend 🤣😋

majka_3
26. aug 2020

@ereska ahoj, ďakujem za opýtanie... Merala som o hodinku neskôr a bujara noc 😀 takže na teplote je to vidieť... Mam už ms bolesti, takže určite zajtra pozajtra to príde... 😒

ereska
26. aug 2020

@majka_3 no bodaj by to boli iné príznaky a ten vyskok nech tam už zostane

eduvalia
26. aug 2020

@luckynko44 ahojky, ako dopadla kontrola?

luckynko44
26. aug 2020

@eduvalia ahoooj....noooo..pichli mi ovitrelle a zajtra nastupujem 😊 11DC a na lavo mam 16mm a 24mm folikul..zacana ma uz aj statocne boliet v tej oblasti neviem ci do zajtra vydrzi meprasknut a ci je to velky problem ked uz praskne a tak sa inseminuje..v kazdom pripade aom skoro odpadla ze tak skoro su take velke a dokonca na lavo kde som dominantne nikdy nemala teda odkedy mi to sleduju kde sa bude diat zazrak 😁

eduvalia
26. aug 2020

@luckynko44 tak toto bude 100% uspesne IUI. Asi zabrali lieky 🙏 no parada, tesim sa s tebou. Tak vajicko je schopne oplodnenia 12-24hod, takze stihnut by ste to urcite mali. Ja som mala dnes skoro pozitivny ovu test, bolesti aj ovu hlien, takze v piatok by mala prist ovu, to budem 9DC. Podla mna progestanelle to troska urychlil. Snad mi to len doktorka potvrdi, snazime sa kazdy druhy den 🙂 a vam drzim vsetky palce 🙏🥰

luckynko44
26. aug 2020

@eduvalia 🙏🙏🙏🙏 dakujem ti za povzbudenie mojaaa..to tak dobre padne 😘 posielam ti objatie...ovu na 9DC? Ci pana 😁 tie hormony asi vazne maju co do seba....mme nasadili aj estrofem 3x1 lebo sliznica mi dorastla len ma 6mm tak snad
dorastie dovtedy kym sa mrne bude vnarat do nej 🙏❤ ...drzim vam palceky! Vy aspon sexikovat mozte...my by sme aj ale neda sa ked potrebujeme silnych plavcov 😊

kakatulik
26. aug 2020

@luckynko44 ahoj, taká otázka. Ten estrofem užívaš teraz 3x1mg,alebo 3x2mg. Inak držím palce 😃