Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 wáááu zlatíčko💗, tak ti moc silno držím palčeky aby to už vyšlo 🙏😘... Ja si aj myslím, že ovu bola včera, ale tak som mimo s toho môjho grafu. To by sme potom boli rovnako 1dpo😉
@0507 ideme do toho zase spolu 😍s
@luckynko44
@shellynda 😍😍😍😍😍😍 a uz sa to podari 😘
@0507 dakujem slnkoo 😘 tak sa k nam zachvilku pridaas 🌞
@luckynko44 anooo
@janedoe urcite bola 😊😊
@luckynko44 ahojky, ja som po kontrole, mame 16mm. Zajtra kontrola a pravdepodobne v pondelok druha IUI. Stimulovat ma vraj nema vyznam, kedze vajicka pekne rastu kazdy mesiac.
@eduvalia noooo mne uz pri 16mm a druhe 24mm pichli ovitrelle...parada! Mne tiez kazdy mesiac narastie tak moc neviem naco stimulujem tak ale teraz mam dva tak snad boh da a aspon jedno bude to moje vitazne 😍 ...tak v pondelok na teba silno myslim.tfuj tfuj...ale super ze aj tento cyklus ti to pekne vyslo a nemusis cakat na dalsi 🌞 ideme v tom spoluuu 🌷
@luckynko44 no som zajtra zvedava, ci folikul podrastie a ako na tom budu hormony. Ale tesim sa, ze naozaj nemusime cakat dlhsie. Tento mesiac/pokus to dame obe. Davam do toho velke nadeje 🙏
@eduvalia 🙏🙏🙏🙏presne taak 😘
@eduvalia urcite sa ozvi zajtra co a ako 😊😊😊 mile ze robia aj cez sviatok 😊
@shellynda
@luckynko44 tak mozem muza pustit na chatu 🤣🙈 Ale... ak bola na ten 12DC, tak sme ovu asi netrafili 🤦♀️
@luckynko44 drzim ✊,nech vyjde inseminacia
@shellynda nic nove,cakam na ovu....no tento cyklus neberirm clostil,mam zle pecenove testy....takze sa musim dat do poriadku ....vam zelam uspesny cyklus
@giuli tak a prave mozno cyklus po clostile bude ten vitazny! Drzim palceky,hlavne si daj do poriadku hodnoty to je teraz dolezitejsie 😊🙏
@janedoe myslim.ze mozes kludnee 😊😊 a oddychuj, neboj nemusis trafit presne den,vsak viees 😉 drzim.prstyyyyy 🌷
@luckynko44
@shellynda dievčatá silno držím prsty 🙏
@melaniiiiia ďakujem moc, 💗ja tebe tak isto, už aby nám to vyšlo 🙏😘
@melaniiiiia 😘😘😘dakujemeeee...silno drzim aj ja!!! 🙂
Z akej stránky sa tu objednával ten progesteronovy krem baby radte 😉😘🙈
Baby, je tu daka, ktorá užívala 100% inositol, na podporu vajiek..máte s ním skúsenosti?
@varhuanna ja som sice uzivala iba inofolic ale predlzilo a posunulo mi to ovu o 3 dni neskor 🙈..ale ja som asi speci pripad 😁

@luckynko44 super, tak to drzim palce, tento mesiac to vyjde!