icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
1. sep 2020

@mirus11 jasné, stačí v pohode zajtra😃👍držím palce

eduvalia
1. sep 2020

@luckynko44 urcite dopadne vsetko tak, ako si zelate 🙏🥰 ja som mala mierne bolesti prakticky od prveho dna IUI, take ako keby prichadzala MS a postupne sa to zhorsovalo. Ale to zvyknu mavat aj tehulky.

luckynko44
1. sep 2020

@eduvalia 🙏 dufam ze je to dobre znamenie ,hoci je to zrejme teraz na 5dpi len z hormonov...tiez to mam 2ci 3 dni🙏😉😘❤

zabka1987
1. sep 2020

@0507 ahoooj už nie 😄 teraz sledujem cyklus už iba , prehodili sme to na neurčito

anetata
1. sep 2020

Ahojte baby, vcera som bola na folikulometrii, kde som mala folikul 22,5mm a sliznicu 9mm. Tak sme sa snazili. Vecer som mala ale bolesti toho laveho vajecnika, kde bol aj dominantny folikul, ale teplota do rana nestupla. 🤷🏻‍♀️ Tak neviem, ci sa mame aj dnes snazit, alebo vyckat radsej do zajtra, nech sa spermijky dotvoria. Dnes som mala hlien velmi riedky, troska do mliecna. Co poradite?

majka_3
2. sep 2020

@anetata ovulácia prebehnúť mohla aj nie... Teplota kľudne môže vyskočiť až obden. Dnes večer poistka 😉

pet888
2. sep 2020

@zabka1987 podla poctu dni s vysokymi teplotami,ja ze si tehos😀To mas taku dlhu LF?

zabka1987
2. sep 2020

@pet888 no výšku mu testy no nič z toho. U mňa je to problém s udržaním , teraz mám už ďalší mesiac ale teraz som to odložila 😄

anetata
2. sep 2020

@majka_3 dnes bola teplota zasa nizka 😕 len sa mi ale nezda, ze v pondelok by mal folikul 22,5 a este dodnes by nepraskol.. dnes uz skoro ziadny hlen, tak skusime dnes a som zvedava, snad uz zajtra vyskoci do vysin a uz nespadne 😜

luckynko44
2. sep 2020

@eduvalia ahoooj...tak ako sa citis po iui? 😊 ja som.vcera 5dpi 5dpovitrelle poobede skusala test a uz bol biely 😲 zaujimave..myslis ze vadi ze bol z poobedneho? Sa mi to zda dako skoro zeby uz vyprchal? 😁

eduvalia
2. sep 2020

@luckynko44 ahoj, citim sa lepsie v porovnani s prvou IUI. Vysledky spermiogramu sice neboli najlepsie, ale vraj to staci. Mne ovitrelle nechaval dusikov az do 7dpi cca. Ale robila som vzdy z ranneho mocu.

luckynko44
2. sep 2020

@eduvalia nam vysledky ani nehovorila...ale v podstate pocet aj pohyblivost boli vzdy super a morfologiu robia dlhsie takze to ani nemohli- u nas to pokulhava tam....tak parada tesim sa ze mas dobre pocity 😊😊🙏drzim.palceee ..mne len zvedavost vcera nedala,ale aj tak si myslim ze nedrzim ho tak dlho ako pregnyl,lebo ani duch tam nebol

eduvalia
2. sep 2020

@luckynko44 ani mne nehovorili, len ked odovzdavali kateter tak povedali, ze A-ckovych spermii bolo 35%. Co nie je zle, ale doktorka chcela viac 😂 Pred rokom mal manzel spermiogram v norme, aj pohyblivost morfologiu... vtedy mal 60% pohyblivost (celkovu, nie A). Modlim sa, aby to tento krat vyslo. Mne, tebe, kazdej snazilke ❤️

luckynko44
2. sep 2020

@eduvalia ❤🙏😘

lady992
3. sep 2020

Ahojte baby moje, potrebujem radu bazalnu si meriam po prvý krát vo svojom živote, a vyzerá takto meriam už 4x od skončenia ms vždy v rovnakom čase, a vyzerá takto, je to na dobrej ceste? Lebo teplota sa stále drží na tých 36 STUpnov 🧐🤔

rosalie1411
3. sep 2020

@lady992 ahoj 😊 je to v poriadku, meraj ďalej.. Aké dlhé mávaš cykly? 🙂

shellynda
3. sep 2020

Môj raňajší šok 😲... Tento cyklus je úplne bláznivý. Najprv vysoké pred ovu teploty, potom zle vyznačená ovu a teraz toto😄.Takto vysokú teplotu som nemala ešte nikdy, tak dúfam, že práve tento bláznivý cyklus bude ten víťazný 🙏

luckynko44
3. sep 2020

@shellynda fiiiha mojko! Ale sa ty splhaaas 😍 krasa! Bude vitazny!🙏❤

majka_3
3. sep 2020

@shellynda waaau 🍀👌♥️

shellynda
3. sep 2020

@luckynko44 júúúj, no bodaj by si mala pravdu zlatko 😘... Práve úplne bláznivý graf by bol nakoniec ten víťazný🙏. A ty sa ako cítiš 💗😃?

luckynko44
3. sep 2020

@shellynda 🙏🙏 budeee 😘 ...ja ti neviem..ziadne pocity..nafukuje ma,sem tam zaboli podbrusko ale to mam isto z hormonov...nejako neverim neviem..dufam ale bojim sa ze opat nic z toho 😔 nie som velmi pozitivne nastavena v tomto smere..inak ako naladu mam super a este som nikpho nezabila 😛takze parada

eduvalia
3. sep 2020

@shellynda no ty brdo 🧐 to je teda vyskok.

milka1988
3. sep 2020
lady992
3. sep 2020

@rosalie1411 29,30 kedy ako keďže od januára po potrate lebo bábo odišlo v 4 týždni samé... 😥Tak sa mi trochu cyklus zmenil.. Ale snažíme sa a hlavne na to nemyslieť, preto aj skúšam nech vlastne viem že kedy tu ovuláciu vlastne mam lebo cítim iba bolesť podbruska 👶

123alena123
3. sep 2020

@shellynda Wuaaa krasny krasny graf az mi oci vyrazilo 😂

rosalie1411
3. sep 2020

@lady992 to mi je ľúto, viem ako sa cítiš.. Meraj ďalej, len sa na to moc neupinaj, lebo to môže spraviť ešte väčšiu galibu.. A neboj, ono sa to skôr či neskôr opäť podarí a potom už len treba dúfať, že ďalší krát to vyjde.. 😊 Držím palce.

0507
3. sep 2020

@shellynda paradny graf 🙂

shellynda
3. sep 2020

@eduvalia
@123alena123
@0507 aj ja som bola v šoku keď som ráno videla teplomer 😲😃...uvidíme ako to pôjde ďalej a či bude víťazný 😍

0507
3. sep 2020

@shellynda som velmi zvedava kedy Ti to neda a zacnes testovat 🙂

shellynda
3. sep 2020

@0507 júúúj veru🙉už má svrbia prsty 😅ale ešte sa krotím😄