Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
bože baby, vyzerám ako nočná mora.... 😀 vidno, že som šla pozde spať a ráno vystrelila z postele, že aký je deň, kde som, čo som....jasné, prišla som pozde do roboty, ešte že tu nemám šéfiho 😀 pekný deň, kočeny 🙂
čaute babulky. tak zázrak sa nekoná. nebije nám srdiečko a nerastieme. v pondelok sme objednaní na kyret. napočudovanie to znášam vcelku dobre. no asi to tak malo byť.
@mawiya precoooo??? vies ako som sa bala vcera, ked si nic nepisala a teraz toto ☹(
Ahojte kocky...tak ja stale rovnako...nic nove akurat ze som teplotovala 38,5...a potom ma chytil zub takze vcelku uz je to ok...BT dneska isla dole...takze zajtra pozajtra ocakavame nasu malu mrsku....@mawiya...to je mi luto ze to takto dopadlo...no obdivujem ta ze to takto beries.....
@senta_sofia @lenna71 @rybkaa @katkatonkova dievky moje díky.
@senta_sofia moja viem, že si sa bála, rybička mi písala večer na fb. ďakujem ti zlatík, takéto veci ma robia silnou. no nič, ideme ďalej, tak ako som povedala @rybkaa asi to tak malo byť a budem teda tehuľkovať s ňou.
@mawiya a bol ten doktor pri zmysloch? nemas moznost ist na nejake ine sono este alebo nepockas este tyzden-dva, ci si s tym telo neporadi samo?
@senta_sofia no ešte ma v pondelok pred kyretom budú kontrolúvať, ale bábatko je uplne že minimini, tak nejako už na takýto zázrak neverím. ale idem do súkromného sanatoria, nie do nemocky normálnej. no ale aj tak mám bobky.
@mawiya ☹ ☹ ☹ ☹ bože ja tomu nemôžem uveriť moja zlatá, je mi to strašne ľúto. Toto už ani nie je možné 😢 Si silná žena ... Ani slov nemám
@mawiya tak budem dufat, ze zazrak c. 2 nastane v pondelok
A inac som sa rozhodla ze doberiem poslednu krabicku inofolicu a uz budem papat len cistu kyselinu listovu...lebo po inofolicu som len pribrala a skratil sa mi ms z 5 na 3 dni...alebo kto chce tak tomu darujem ten inofolic....
@mawiya co to citam, to snad ani nie je mozne ☹
@mawiya aaale niee, je mi to velmi luto..drz sa ☹
@adamnela @paskolinka @adrianaaa32 ďakujem vám dievky moje, ešte trošku bojím pondelka, ale rybička zlatá mi to tak krásne opísala - kyret - že sa hádam ani nebojím, ale teším. ale nie táram. nejako mi je smutno a rozmýšlam prečo? a potom ma napadne, že jednoducho niekto mimi potreboval viac ako ja. anjelik proste išiel k inej rodinke, kde ho potrebujú viacej. ďakujem vám všetkým, je mi s vami lepšie a hlavne, keď sa môžem zdôveriť s takýmto trápením. lebo nechcem to rozoberať so známymi. nepochopí kto netúži po bábatku a nezažíva trápenia ako my tu.
@mawiya tak možno mas pravdu, anjelik preletel inam... A ku vám určite priletí druhy, len asi este nebol ten čas... A ako sa inak cítiš, myslím zdravotne? Cítiš sa rovnako alebo už nie tehu...? Ked mne sa ti tomu stale nechce veriť... 😒

Dobre ranko krasavice.
Ja neviem, ale na mna zaial nefunguje ani spln, ani nic. Ja ked idem vecer spat, tak sa zobudim az rano, ked mi zazvoni budik...
Takze ja 2 DC a bude to este u mna nadlho, kym sa dockam nejakej zmeny v mojom grafe...
Pekny den Vam prajem kocky....