Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domig1 😘😍 neboj oklepala som sa a ideme dalej 😘🙏 ...budem ta sledovat 😉 a dufam ze vam to prinesie babatko hned na prvykrat
@kika123kika to som rada že je všetko v poriadku. Ja nič od neúspešného vkladu som to zatiaľ odložila a začala chodiť do fitka mám osobného trénera a super to ide. Takže ďalší vklad až keď schudnem.
@butterfly333 dakujem 🙂 noo super s kolko kg mas a kolko chces zhodit dole? Drzim teda palce mooc aby to slo co najrychlejsie 🙂
@kika123kika no moja od kedy beriem medrol od februára tak som pribrala idem z 85kg teraz mám za mesiac -5kg a -10cm.z pása no a chcem ešte aspoň 10kg dať dole do decembra.
@butterfly333 oo tam to das ked si za takuti chvilu dala takto dole sikulka len tak dalej 🥰🍀✊🏼✊🏼
@kika123kika ďakujem už pomaly vysadzam medrol tak snáď to pôjde lepšie
Dobre ranko dievcata, tak konecne mam biele testy z Ovitrelle 😃 teraz uz len cakat, ci sa tam znova ta mrcha ciarka ukaze. (Pozn. 11 dni trvalo Ovitrellu kym odisiel do pekla 🥳, minuly mesiac iba 6dni). Pekny den vsetkym.
@butterfly333 ahoj. Možno som nepostrehla, ale ako dopadlo Brno?
@eduvalia tak a teraz uz len tie vytuzene //...straasne ti drzim palce ale velmi moc🌞
@giuli
@luckynko44 dievcata, dakujem moc. Ste skvele, bez vasej podpory by bol svet prazdnejsi. Budem vas informovat 😍
Ahojte, ja som dnes trosku stupla.
@shellynda uz som nedockava na tvoje spravy, myslim ze kazdy pozitivny test v tejto skupinke dava vela zenam nadej 🙂
@123alena123 tak myslím, že to predca len vyšlo a moc dúfam, že nebudem jediná a pridajú sa ďalšie 🙏💗😘... Ty si tiež dnes krásne stúpla, tak držím palčeky 🤗
@shellynda jeeej to je super 🥰🥰 gratulovat nebudem az ked sa klbko narodi ❤️❤️ Ale za to silno presilno drzim vsetky palce prsty a paste co mam aby bolo vsetko v poriadku a aby si mala bezproblemove tehotenstvo 😍🙏🏽🍀✊🏼
@majka_3 moja žiaľ vklad nebol úspešný 😔
@shellynda krásny testik držím palčeky nech všetko dobre dopadne

@butterfly333 ahojko jasne nastastie vsetko je tak ako ma rastieme a zatial niesu ani ziadne peoblemy 🥰 este cakame 2tyzdne na vysledky z kontrolneho odberu na toxo tak snad zostanu okej a potom len odpocivat do porodu 🙂 a ci ty ako? 🙂