Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika ďakujem 😊
@majka_3 držím tiež palčeky 🙂 nech všetko dopadne dobre 🙂
@majka_3 aaano pamatam 🥰 urcite to vyjde treba verit 🥰🥰🥰 pi ananasovu stavu 🙂
@kika123kika mam bromelain, len neviem ci to môžem s utrogestanom.. Nevieš? 😊
@majka_3 to sa tebe podarila taka perfektná babovka? Máš nejaký špeciálny recept sem snim 👍 a držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@butterfly333 niee, to robila moja mamina... A toto nám zabalila domov 😊
@majka_3 nádherné 👍ako sa jej to podarilo
@butterfly333 ty ako? Už prišla ms?
@kakatulik ešte nie no dnes som zabudla odmerat bt lebo dcéra zaspala do školy tak som len vyskočila z postele.
@butterfly333 tak to je zaujímavé 😁
@kakatulik 😆 no neviem čo tá ms nechodí teraz ešte tehu nechcem byť začala som cvičiť tak chcem najprv schudnúť aspoň 15kg a až potom no ako sa vraví človek mieni pán Boh mení 😁
@butterfly333 no aj pocas tehu mozes schudnut. Ja som nakoniec cez cele tehu pribrala 4kg a doma po porode som mala minus 10kg 🙂
@butterfly333 no veď práve vtedy keď človek nechce.....ako sa hovorí,zapovedaneho chleba najväčší krajec 🤗😘Veľmi by som ti to želala😍
@butterfly333 Ja som pracovne mala ist do mexika a usa a presne v tedy som otehu. Nie o mesiac pozdejsie alebo skor, presne ked som sa tesila do tychto destinácii 😃
@martinade viem moja to si pamätám ako si to tu písala bol to šok že práve keď človek má iné na pláne sa podarí no ja žiaľ niesom ten prípad no veľmi by ma to potešilo. No aj keby tak vôbec sa tehu necítim ale že vôbec síce ms mešká 3dni no počkám si na ňu.
@kakatulik ďakujem moja no ako som písala ja také šťastie nemám.
@butterfly333 silno drzim prsteky 💗
@butterfly333 keď sa sťatie unaví,tak sadne aj na nás 🤣
@kakatulik no to by muselo byť poriadne ale že poriadne unavené a nevládne 😆
@julianka007 ďakujem krásne, malá je krásna 🙂...to ti pekne spinká 🙂...zatiaľ len kojíš? Kedy plánuješ príkrmy? Tak Vás prekvapila o 4 týždne skôr, ale miery mala super 🙂...koľko teraz váži a meria Dorotka?
@martinade Maťka to máš čo za spachtoška, že 20-22 hod.😀 naša pekne spinkala prvé 4 týždne, potom 1 deň ok a 1 deň zle a potom už viac zle a potom už vôbec 😀 od ukončeného 11 týždňa má režim, ale na tak malé drobátko je toho spánku málo, cca 30 min doobeda a poobede cca 2 hod., ale večer ide spinkať cca 20-20:45 hod. kojím cca 5 x za noc :D...ty ešte kojíš?
@butterfly333 držím palce, aby to vyšlo 🙂
@majka_3 držím palce 🙂
@evi38 ďakujem moja

@majka_3 silno drzim palce 🍀✊🏼✊🏼✊🏼