Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela u nás mrzne asi tiež, ale z iného dôvodu - noc bez ponožiek 😀 takú biednu teplotu som veru ešte nemala... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
nevaĎte sa, bude dobre 🙂 ale hej, sú aj také dni, tiež sa spolu chytíme, ale keď my sa na seba nevieme hnevať dlhšie ako deň 🙂
@ennynka ty nas tichy pozorovatel, co noveho?🙂) polka tehotenstva za tebou 😉
@senta_sofia 😀 ty ma furt odhalis 😵 som tu len od soboty vecera(skoro 3tyzdne som nemala net) tak kym som vas tu precitala(aj to tak zbezne iba) tak ste mi dali zabrat...neviem nic,zajtra mam ist na poradnu a bude mi brat asi tu nestastnu krv na hemoglobin a ine serepeticky 😕
Caute baby
Zazrak sa nekonal som po kyrete za hodku domov ☹
@mawiya ahojky moja..Joj, tak som tomu verila..Ale čo uz, život ide ďalej a musis byť silná kvoli svojej krásnej rodinke..Drzkaj sa..
@senta_sofia Ty su uz tiež v polovici.. 🙂
@rybkaa no tak u Teba takáto teplota, to je teda riadny jav ta teplota..
@mawiya Mrzí ma to zlatko ☹
@bubu4125 no skoda, ze nemas tych teplot viac, myslim pred 11DC... takto to vyzera asi najskor na 13DC-14DC
@mawiya hm, tak predsa 😒 hlavne nech to teraz rychlo preboli...
@paskolinka ovu test som mala pozitívny na 13DC, tj 7.10... Ináč boli bledé... Viem, že skôr ako na 11-12DC som pozitívny ovu nemala,preto som skôr ani nemerala...
@bubu4125 ano, ale ak chces urcovat ovu podla grafu, musis mat nameranych pred ovu par teplot, cim viac, tym lepsie. teda merat treba este skor ako su ovu testy pozitivne, najlepsie hned po skonceni ms. ale ak si mala 13dc pozitivny test, tak asi ten 14dc bola ovu...
@paskolinka tj dnes 5DPO? Ďakujem za info
@bubu4125 ano 😉
@paskolinka lebo pomaly ďalej zájdeš 🙂
@paskolinka
@rybkaa tak 5 alebo 6DPO? 😀
@bubu4125 jedno alebo druhe, mozes si hodit mincu 😉
@paskolinka okik 😀 ďakujem pekne, tak snáď to vyjde 😉
@veroni1988 hm kukam na to kukam 😕 čo ten pozitívny ovu test 21dc? Ten mi tam nejako nesedí... Aké dlhé mavas cykly?
kuriatka moje ľúbezné (tak inak volal môj starý otec peniažky :-P ) ako sa mi máte všetky? ja si dnes teda celý deň ležím, prebehlo všetko v poriadku, nikdy som takí super personál nezažila, od príchodu, cez rozhovor s lekárom, vyšetrenie, narkozu, zobudenie, piškotky, vodička, cikanie a šup ho domov. fakt úžasní ľudia s veľkým srdcom a pochopením pre city maminy, čo prišla o bábanko. a hlavne keď ma pán doktor prepúšťal, nezabudol pripomenúť, aby som sa do roka prišla s miminkom ukázať. Viem, blbosť, ale ten prístup sa mi páčil. myslela som, ako všetko prerevem a nakoniec to bolo fajn. doma som sa nadrgala segedínskeho gulášu, teraz mi mužo doniesol koláče a chvalabohu je tento deň za nami. Chcem sa vám všetky babuľky poďakovať za podporu, dodávali ste mi sily, nádej a teraz je rad na mne, aby som vám to oplácala, takže šup ho snažilkovať, merať, piť alchemilky a podobné sračky a poniektoré tu musia so mnou piecť perníčky. mám vás rada babule moje. aaaaaaaaaaa ďakujem za všetky srdiečka. potešili moje srdiečko.
@paskolinka Ahoj cyklus mávam nepravidelný naposledy som mala 43 dňový

@adamnela som sa sekla o pol hoďky, dovalil sa o jednej, samozrejme vyjedol chladničku a zaľahol, ale bol celkom v norme na to, že zapíjali kamarátovi dcérku, ale tak normálne, ni na blato 😀