icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
13. okt 2014

@adamnela som sa sekla o pol hoďky, dovalil sa o jednej, samozrejme vyjedol chladničku a zaľahol, ale bol celkom v norme na to, že zapíjali kamarátovi dcérku, ale tak normálne, ni na blato 😀

adamnela
13. okt 2014

@rybkaa no tak Tvoj dopadol omnoho lepsie veru ..Moj vcera cely den dospaval..A chory je este k tomu, takže zlá kombinácia..A ešte sme sa aj fajne povadili, takže moja nálada na bode mrazu 😒

rybkaa
autor
13. okt 2014

@adamnela u nás mrzne asi tiež, ale z iného dôvodu - noc bez ponožiek 😀 takú biednu teplotu som veru ešte nemala... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
nevaĎte sa, bude dobre 🙂 ale hej, sú aj také dni, tiež sa spolu chytíme, ale keď my sa na seba nevieme hnevať dlhšie ako deň 🙂

rybkaa
autor
13. okt 2014

@mawiya myslím na teba a držím silno palce <3

senta_sofia
13. okt 2014

@ennynka ty nas tichy pozorovatel, co noveho?🙂) polka tehotenstva za tebou 😉

ennynka
13. okt 2014

@senta_sofia 😀 ty ma furt odhalis 😵 som tu len od soboty vecera(skoro 3tyzdne som nemala net) tak kym som vas tu precitala(aj to tak zbezne iba) tak ste mi dali zabrat...neviem nic,zajtra mam ist na poradnu a bude mi brat asi tu nestastnu krv na hemoglobin a ine serepeticky 😕

mawiya
13. okt 2014

Caute baby
Zazrak sa nekonal som po kyrete za hodku domov ☹

paskolinka
13. okt 2014

caute dievcata, tak ja hodim zase graf - ovu v piatok, teplota rastie velice skromne zatial

bubu4125
13. okt 2014

Dievčatá, potrebovala by som poradiť, graf mi nevie podľa teplôt vyratat ovu, kedy podľa vás prebehla, resp ktorý DPO by som mohla byť dnes...
Ďakujem za odpovede

adamnela
13. okt 2014

@mawiya ahojky moja..Joj, tak som tomu verila..Ale čo uz, život ide ďalej a musis byť silná kvoli svojej krásnej rodinke..Drzkaj sa..
@senta_sofia Ty su uz tiež v polovici.. 🙂
@rybkaa no tak u Teba takáto teplota, to je teda riadny jav ta teplota..

zuzulienocka77
13. okt 2014

@mawiya Mrzí ma to zlatko ☹

paskolinka
13. okt 2014

@bubu4125 no skoda, ze nemas tych teplot viac, myslim pred 11DC... takto to vyzera asi najskor na 13DC-14DC

paskolinka
13. okt 2014

@mawiya hm, tak predsa 😒 hlavne nech to teraz rychlo preboli...

bubu4125
13. okt 2014

@paskolinka ovu test som mala pozitívny na 13DC, tj 7.10... Ináč boli bledé... Viem, že skôr ako na 11-12DC som pozitívny ovu nemala,preto som skôr ani nemerala...

paskolinka
13. okt 2014

@bubu4125 ano, ale ak chces urcovat ovu podla grafu, musis mat nameranych pred ovu par teplot, cim viac, tym lepsie. teda merat treba este skor ako su ovu testy pozitivne, najlepsie hned po skonceni ms. ale ak si mala 13dc pozitivny test, tak asi ten 14dc bola ovu...

bubu4125
13. okt 2014

@paskolinka tj dnes 5DPO? Ďakujem za info

paskolinka
13. okt 2014

@bubu4125 ano 😉

rybkaa
autor
13. okt 2014

@paskolinka lebo pomaly ďalej zájdeš 🙂

rybkaa
autor
13. okt 2014

@bubu4125 keďže nemáš predošlé teploty, graf ti to nevyráta, ale môže to byť tak ako to to máš vyznačené, že bola 13 DC, teda si dnes 6 DPO

bubu4125
13. okt 2014

@paskolinka
@rybkaa tak 5 alebo 6DPO? 😀

paskolinka
13. okt 2014

@bubu4125 jedno alebo druhe, mozes si hodit mincu 😉

bubu4125
13. okt 2014

@paskolinka okik 😀 ďakujem pekne, tak snáď to vyjde 😉

rybkaa
autor
13. okt 2014

@bubu4125 keďže si nemerala, už sa to nedozvieme 😀 ale to je už jedno, deň hore dole, hlavne aby to malo víťazný koniec 🙂

rybkaa
autor
13. okt 2014

@mawiya to mi je ľúto....ako si to vládla? nech ťa mužo doma pekne híčka a daj sa chytro dokopy, za chvíľu budeme piecť aj keď ja nechcem, ale kvôli tebe budem 🙂

bubu4125
13. okt 2014

@rybkaa ďakujem...presne, ide o ten koniec

veroni1988
13. okt 2014

Dievčatá čo na to hovoríte?

paskolinka
13. okt 2014

@veroni1988 hm kukam na to kukam 😕 čo ten pozitívny ovu test 21dc? Ten mi tam nejako nesedí... Aké dlhé mavas cykly?

mawiya
13. okt 2014

kuriatka moje ľúbezné (tak inak volal môj starý otec peniažky :-P ) ako sa mi máte všetky? ja si dnes teda celý deň ležím, prebehlo všetko v poriadku, nikdy som takí super personál nezažila, od príchodu, cez rozhovor s lekárom, vyšetrenie, narkozu, zobudenie, piškotky, vodička, cikanie a šup ho domov. fakt úžasní ľudia s veľkým srdcom a pochopením pre city maminy, čo prišla o bábanko. a hlavne keď ma pán doktor prepúšťal, nezabudol pripomenúť, aby som sa do roka prišla s miminkom ukázať. Viem, blbosť, ale ten prístup sa mi páčil. myslela som, ako všetko prerevem a nakoniec to bolo fajn. doma som sa nadrgala segedínskeho gulášu, teraz mi mužo doniesol koláče a chvalabohu je tento deň za nami. Chcem sa vám všetky babuľky poďakovať za podporu, dodávali ste mi sily, nádej a teraz je rad na mne, aby som vám to oplácala, takže šup ho snažilkovať, merať, piť alchemilky a podobné sračky a poniektoré tu musia so mnou piecť perníčky. mám vás rada babule moje. aaaaaaaaaaa ďakujem za všetky srdiečka. potešili moje srdiečko.

zarzisia
13. okt 2014

Ahojte 🙂 Tak ja mam zasa MS na 1 vlozku 🙄 , nic ma neboli - cudna MS zasa raz. No a doma lazaret, drahy dojde az v stredu, tak hadam dovtedy ta cudna MS aj skonci 😀

@mawiya Aj ja som verila v zazrak.....zlatinko rychle uzdravenie, resp. zotavenie

veroni1988
13. okt 2014

@paskolinka Ahoj cyklus mávam nepravidelný naposledy som mala 43 dňový