icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
23. sep 2020

@varhuanna inositol môžeš nasadiť kedy chceš počas cyklu 😉

butterfly333
23. sep 2020

@kakatulik snáď ano

mirus11
23. sep 2020

Žienky moje poraďte mi,moju zahadu,mám dnes 9dc a neviem prečo,ale akosi ma to dnes pohnalo k testu,lebo ms ,ktorý som mala pred 9dnami bol akýsi zvláštny,a dnes som opäť mala na papieri ako keby spinenie.bt som tento cyklus úplne prestala merať.vobec neviem čo sa deje,a vôbec si neviem ani vysvetliť,ak by to bola pravda,kedy by som zostala tehu,i keď tomu vôbec neverím,keď začínam špiniť

junyk
23. sep 2020

@mirus11 fiha tieto ciarocky sú krásne ale taktiež nepochopiteľné pre mňa. Mávaš pravidelný cyklus?

domig1
23. sep 2020

@mirus11 😳😊no teda, to je zaujímavé ☺️

millky
23. sep 2020

@mirus11 buď si tehu alebo si mala chemické tehu 😟 skús sa zajtra ráno testnúť, ak bude silnejšia, tvoja MS nebola MS ☺️ ale možno uhniezdenie... Kto vie. Občas to tým krpcom tam dolu dlhšie trvá ☺️ joj, kiež by som mala pravdu 😂

mirus11
23. sep 2020

@junyk no u mňa je to posledné cyklu veľmi zvláštne,ale počítam že asi to bude zasa tak,že síce možno sa niečo podarilo,ale k d začínam špiniť tak to asi opäť odchádza.ale ms som mala dokonca o jeden deň dlksie ako inokedy.takze tým testom je pre mňa šok,ale myslím,že to bude tak,že zasa o to prídem ak tam vôbec niečo je.

junyk
23. sep 2020

@millky @mirus11 aj mňa toto iste napadlo tieto dve moznosti co píše millky. Verme že to bude to tehotenstvo 🤨✊😉

mirus11
23. sep 2020

@domig1 veru je,a ja som už úplne všetko zabalila,nič neriešim,nemeriam,ale posledný ms som mala normálny a k tomu ešte aj dlksie ako inokedy

mirus11
23. sep 2020

@millky no ja myslím skôr,že to bude to chemické,som sama zvedava

naty1987
23. sep 2020

@mirus11 pokiaľ nabehla prvá kontrolná a az potom testovacia tak je to tehu sú baby čo majú ms aj keď sú tehu
silno držím palce aby to bolo tak a testiky silneli😉✊✊✊

domig1
23. sep 2020

@mirus11 krčok si nekontrolujes? Že v akej polohe ho máš a či je mäkký/tvrdý?

mirus11
23. sep 2020

@naty1987 no nabehla prvá kontrolná ale hneď bolo vidieť aj tú druhú,a všade sú ružovej farby,ale ja som skôr toho názoru,že to je chemické tehu,teda bolo

mirus11
23. sep 2020

@domig1 no raz je taký a raz taký,takže podľa toho sa mi nedá akosi držať,ale nevadí,ja tomu moc šance nedávam,že by to dopadlo dobre

millky
23. sep 2020

Žienky.... Práve som sa tak vystrašila ako nikdy... Takže vás zahltím svojim stresom.
Zažili ste to niektorá? Viem, že nemáte vešteckú guľu ale moje skúsenosti sú minimálne. Po chemickom tehu sme boli trochu opatrní, zasiahlo nás to. Vtedy som cítila to čo ženy počas PMS, ten ja nemám nikdy. Tento cyklus mi začal 1.9 čiže sme si povedali, že skúsime znova. Trafili sme to deň pred ovulkou, neskôr sme už nechceli po minulej skúsenosti, kedy nám lekár povedal, že som ostala oplodnená. Sledujem si teplotu, stúpa zatiaľ ale stále mám 4dni do MS. Cca 3dni cítim v podbrušku ťahanie, prsia ma bolia ako keby mám modriny na nich. A práve asi pred 15minutami ma tak zapichalo v podbrušku, niekde v strede asi, trochu naľavo, ale taaaak silno až ma skrčilo, musela som postáť a predýchať to, ostrá bolesť, že aj pri kroku vpred ma to pichalo, ani sadnúť som si nemohla.
Moja otázka znie....môže to byť uhniezdovanie alebo sa takto prejavuje cysta? Nikdy som cystu nemala, netuším aké to je ak praskne. Už nič necítim, je to OK. Paradoxne mám mať obdobie "sucha" a mám krémovo-vodovejší hlien, trošku do žlta, bez zápachu - nesvrbí.... Celkom som sa zľakla.

pet888
23. sep 2020

@mirus11 odmeraj si rano teplotu(ja by som skusila aj teraz,len musis ratat rezervu na to,ze je vecer a o takych par 0,nieco musi byt vyssie ako rano,to uvidis skor referencne),ak je hore na urovni LF fazy,tak to tam zrejme bude😊a hadam nie biochemicke,treba potom utekat k lekarovi,ak ti chyba progesteron.

domig1
23. sep 2020

Dievčatá, v akej polohe býva krčok tesne pred ms? Skôr hore a mäkký? Alebo dole? 🙈

kakatulik
23. sep 2020

@domig1 vyssie, mäkší a trochu otvorený.

junyk
23. sep 2020

@millky mňe pichanie v podbrušku signalizovalo tehu. Urobila som ostrejší pohyb alebo len kychla a pichlo ma až ma to desilo a to som ešte nevedela ze som tehu. Samozrejme aj prsia som cítila.

millky
23. sep 2020

@junyk ďakujem za odpoveď, no sama som zvedavá. Gynekologické problémy som ja nikdy nemala, tak som sa naplašila. Takúto bolesť som nikdy necítila. Strašné, ako keby ma niekto bodol... No myslím na tehu, to je jasné, lenže nechcem si zbytočne namysľať nech nie som sklamaná. Mužovi nič ani nepoviem radšej... Chcela som sa pôvodne testovať zajtra, že 10-11DPO teoreticky.... Ale ak náhodou bolo toto uhniezdovanie, tak to mi HCG asi ešte nebude prúdiť v takom množstve ak by som aj bola tehu. Mala by som počkať až do MS, len neviem či vydržím s tým vedomím, že mám v šuflíku ešte dva testy 😃 ach...

rosalie1411
23. sep 2020

@millky vyzerá to nádejne.. 😊😊 Ale skus vydržať s tým testovaním do dňa MS.. To dáš, neboj 😊😊 Skus vydržať aspoň do soboty 😊

millky
23. sep 2020

@rosalie1411 hah, počkám počkám ☺️ aspoň do soboty. Mám teraz také divné tlaky tam, do krížov ma to bije keď ležím... Ach, snáď to nebude nič vážne.

rosalie1411
23. sep 2020

@mirus11 juuj, moja.. Držím palce, nech bola minulý cyklus ovulka až tesne pred MS a nech čiarka zosilnie.. Skus ráno test.. Inak ale už som videla aj taky úkaz, že tehotenský test mal mierneho dúšika počas ovulky.. (ale viem, že ty mávaš ovulku neskôr). Dúfam, že to nie je biochemické..

mirus11
23. sep 2020

@rosalie1411 ďakujem moja,ale nemyslím že to môže byť ovulka,to ja takto skoro nemávam,minulý cyklus som ju mala až na 27dc,takže takto skoro určite nebude,ale mám silný pocit,že sa bude zasa jednať o biochemické tehu,ak to teda testy ukazujú správne,ak by sa to zasa stalo,tak nech sa aspom vyčistil opet sama,ako pred rokom.rano urobím ešte test,ale mám sem tam bolesti,tak to nebude nič dobré.

julianka007
23. sep 2020

@evi38 veru. Ja som šťastná, že v noci môžeme oddychovať. To je večer vždy až taký balzam na dušu. Cez deň moc nepospi, ale tak na konci každého dňa svieti svetielko nádeje, že už pôjde spinkať.. 😂🤭 Je síce zlatá, ale to večne uspavanie.. to je jeden kolotoč... 🤦 Teraz sme mali poradňu v 16. týždni a mala 5715g a 61cm... Áno stále kojim... mali sme trošku krízu, ale zaťala som sa a nekúpila UM.. a materské sa pekne rozbeho postupne... A priberá, tak ho má asi dosť... Mrzuta tiež nieje, tak som spokojná.

andrea_r016
24. sep 2020

Ahojte žienky, do ms mam ešte nejaké 3 dni a dnes teplota troska klesla....moze to byt znak toho ze by som dostala ms?

mirus11
24. sep 2020

Žienky by je 36,41,test foto,ani neviem čo si o tom myslieť,ale mám taký silný pocit,že to bude buď nejaká cysta(i keď neviem či by vtedy vychli duchovia na tehu teste)alebo je to opet biochemické a rozbehne sa zasa čistenie.spravila som 2druhy tehu testov a aj ovulacny test.

mirus11
24. sep 2020

Pripájam ešte graf posledného cyklu,u mňa sú vždy strašne nízke teploty

rosalie1411
24. sep 2020

@mirus11 fuha, no je to zvláštne.. A aké sú tie bolesti? Nedá sa ti ísť k Dr aspoň na krv na hcg?

mirus11
24. sep 2020

@rosalie1411 veru dnes určite nie,skúsim zavolať sestričke,či by sa nedalo zajtra.