icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
24. sep 2020

@mirus11 juhuuuu ono to veru neni cystaaaa😁😁😁😂😂😂😂 strašne sa s tebou tesiiiiim 😍😍😍 a vôbec nevadí že ste sa netrafili na ovu keďže spermijky vedia vydržať aj 5 dní a cestu si nájdu 👌 krásne máš testy zajtra píš ako bolo u dr.ale pevne verím že nám to tu všetkým vijde a budeme mať každá jedna zdravé bábätká 🥰🥰🥰

majka_3
24. sep 2020

@mirus11 podľa mňa krásne tmavnu, môžeš sa potichučky tešiť ♥️

mirus11
24. sep 2020

@naty1987 no moja ja tomu vôbec nechápem.zajtra ráno urobím ešte jeden test,ako pôjdem k doktorovi.ale nechápem prečo jemne spinim,ak je to tehu.dufam len jedno,že bude vsetko v poriadku a nebude to mimomaternicové alebo biochemické tehu.ja už som prestala aj merať bazalku.uz som to nechala tak

butterfly333
24. sep 2020

@mirus11 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička nech všetko dobre dopadne

millky
24. sep 2020

@mirus11 mám veľkú radosť 😍 a to ako tomu nerozumieš je úplne najkrajšie chichi 😃 tak to proste malo byť! Verím, že ani jedno, ani druhé čo píšeš tak nebude. Bude to piďoučké zrnko uchytené na správnom mieste ♥️♥️♥️

mirus11
24. sep 2020

Žienky ono to vážne asi ukážu tehu aj ovulacne testy,ovulacnych testov mám toľko,že ak bude všetko v poriadku,tak ich budem posuvat vám cakatelkam a snazilkam.(samozrejme za poštovné)

nina004
24. sep 2020

@mirus11 Bazalku nerieš ,mne keď vyšiel pozit. test ,tak som mala BT 36,6, bežne po ovu mávam od 36,5 do 37st. Tiež som si myslela,že to tehu nemôže byť s tak nízkou teplotou. A predsa bolo 🙂 Hlavne ,že testy silnú a uvidíš ,čo zajtra povie doktor 🍀

millky
24. sep 2020

@nina004 dobre vedieť 😃😃

kakatulik
24. sep 2020

@mirus11 no titooo je dobreeee 🙂. Daj sem posledný graf prosim...ale podľa testu si fakt musela otehu pred ms. 🤣. Gratulka 🤩😘

pet888
24. sep 2020

@mirus11 mozno mas len menej progesteronu,preto to spinenie a nizsia BT,ale tak hadam to lekarka uz vysetri co treba a dalej uz bude len vsetko v poriadku😊✊

mirus11
24. sep 2020

@kakatulik toto je posledný graf minulý cyklus

kakatulik
24. sep 2020

@mirus11 no sranda je to.... Ty si co myslis,kedy si mohla otehu?.tie srdiečka sú reálne? Potom už nič?

naty1987
24. sep 2020

@mirus11 urob ráno testik budem sa tešiť a ak spinis to niektoré baby majú mne sestrička vravela že sú baby čo aj normálne krvacaju a všetko je ok bábo rastie iným stačí jemne ružove špinenie a je zle proste čo telo to iný prípad ale verím že bude všetko ok 🥰👌👌❤
Môže byť že si mala ovu neskôr alebo sa bábo neskôr uhniezdilo predsa ovu aspoň ako tak vieš kedy asi mohla byť ale uhniezdovanie môže trvať 5 až 10dni
A koľko si asi dpo???

kika123kika
24. sep 2020

@mirus11 jeeej krasa 🥰🥰 siilno drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ✊🏼🍀🙏🏽

janedoe
24. sep 2020

@mirus11 test krasne silnie 😊 budem drzat palce.

janedoe
24. sep 2020

@millky dakujem za odpoved 😊 Vcera mi ani jeden test neprisiel pozitivny a bolesti boli ako hrom. No dnes je test uz uuuuplne negativny a aj bolesti su prec, tak neviem no 🤷‍♀️ Snad ovulacia bola 😊

julianka007
24. sep 2020

@mirus11 rozdiel medzi dnešným a včerajším je úplne viditeľný, takže si myslím, že HCG pekne stúpa... Myslím si, že sa môžeš začať tešiť. A kedy sa to stalo, je v konečnom dôsledku úplne jedno. Akurát bude ťažšie vypočítať termín, aby to sedelo. Srdečne gratulujem a prajem nech všetko dobre dopadne. 🙏🙏🙏🙂😉

giuli
24. sep 2020

@mirus11 super moja,krasne ciarky....nech to pekne napreduje...neries nic a tes sa✊✊✊🤗🤗🤗

mirus11
25. sep 2020

Dobré ránko žienky,taktu je aj dnešný,sú tam streda,štvrtok a dnes ráno,tak uvidíme ako to bude.prajem krásny dnik

eduvalia
25. sep 2020

@mirus11 ahoj babula, tak myslim si, ze uz je to jasne tehu. Teraz sa snaz byt v klude, nestresovat, pockat, kym doktor potvrdi a hor sa na pripravy a uzivanie tehulkovania. Coskoro sa k tebe pridame 😘

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 krásne tmavne, jasne to nieje nič také ako si si myslela.. Krásne prosperujuce tehu ♥️

andrea_r016
25. sep 2020

@millky ahoj ako dnes u teba? Teplota stupla? U mna poklesla na 36.74 :( ja mrchu dostanem co chvila 🙂

nina004
25. sep 2020

@mirus11 Krásne tmavne 🙂 Daj vedieť ako dnes u dr. Ale myslím,že sa môžeš tešiť,že aj k vám bocian našiel cestu 🙂

luckynko44
25. sep 2020

@mirus11 vidiiiis 😍vsetko je ako ma byt! Strasne sa stebou tesim 🌞🙏

pet888
25. sep 2020

@mirus11 super,tak vyzera to paradne,moc gratulujem a len tak dalej☺️

millky
25. sep 2020

@andrea_r016 stúpla... Z 36.88 na 36.95.... A to som sa merala o pol hodinu skôr ako zvyknem, lebo ma muž zobudil... Ale stále si deň predo mnou. Vieš ako, stačí deň pred ms a môže to ísť aj na 36.5 z ničoho nič. Včera večer keď prišiel muž, pozerá na mna a ja totálne sklenené červené horiace oči som mala. Žiadna teplota, chorá sa necítim byť. Tak som si preistotu pod pazuchou zmerala ale v pohode, žiadna zvýšená. Len som už o 8mej chcela od únavy ľahnúť a spať. Ale bolelo ma aj podbruško aj prsia. Nevedela som sa uložiť. Dneska som cikla na ovulačny test zi zvedavosti 😂 a nič.... Do nedele veľa času ešte zostáva. Držím ti prsteky zlatinko!!!

giuli
25. sep 2020

@mirus11 tu uz niet o com,potichucky gratulujem,nech je vsetko tak,ako ma byt..drz sa 😉✊🤗

andrea_r016
25. sep 2020

@millky wauuuu to je super...aspon ty mas dobre spravy.....toto vyzera nadejne a este udajna choroba tomu prispieva....mna od nedele strasne bolia krize a nie a nie prestat a hlavne vecer ked si liham do postele je to brutal a cez den aj nohy a to ma nikdy tak nebolelo....no mne urcite uz teplota klesne 🙂 mam taky pocit ze nic nebude 🙂

pet888
25. sep 2020

@mirus11 mozno u teba doslo k zahniezdeniu velmi neskoro,uz ked sa telo pomaly chystalo na MS a mozno to prislo vtedy,ked si si povedala dost,ze uz nejdes merat a riesit a nechas to cele tak a z tela opadol taky stres,ze vdaka tomu sa zahniezdilo.Nie nadarmo sa hovori,ze stres je velky faktor nemoznosti otehotniet,musime si na to davat sakra pozor🙈

eduvalia
25. sep 2020

@luckynko44 ahojky, uz si bola na kontrole? Uz by si mala byt tesne pred IUI, ak spravne pocitam 🙂