Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 no ty a nic nepovies 🙂 super, tak snad posledne a uspesne. 🙏
@eduvalia 🙏🙏🙏 chcela som ti pisat ip. .si ma predbehla 😉 dakujem poklad 😘😘😘ine si nepripustam len ze to vyjde...inak kvoli poistovni musim cakat a ivd az od noveho roka 🙈 dovera nie je ivf friendly
@luckynko44 Tak tomuto nerozumiem. Cakat? A preco?
Tak žienky,tehotenstvo sa úplne vylúčilo,aj akákoľvek cysta,tak my zobral krv,a že sa uvidí podľa vysledkov,povedal že je sám zvedavý na výsledky z krvi,že nevizera to ani na mimomaternicové tehotenstvo.tak som zvedava,čo to za zázrak bude.ale šla som tam s tým,že to nič dobré nebude,to už bola moja predtucha.
@mirus11 veď ani nemôže byť niečo vidieť ...musí to byť veľmi krátko....a sliznica, tak krátko po ms ešte nemôže byť adequatne dorastena. Keby to aj bolo tak, že sa oplodnilo tesne pred ms a odišlo s ním, tak by ti testy nesilneli..... skôr naopak. Ak to tam teda je,tak to musí byť riadny bojovnicek,keď ho neodradil ani menzes...🤗.
@andrea_r016 uvidíme ☺️☺️ ja si ani už neviem predstaviť, že by na teste boli //. A ešte na vec som zvedavá. Cca 3 dni pred MS už začínam špiniť a zatiaľ nič. Som fakt zvedavá či sa mi špinenie spustí alebo nie. Fakt.... Nechcem ho ani vidieť!! 😂
@millky neboj budú // 🙂 keď stúpla je to len dobrý znak toho ze sa niečo deje a bude to dobre 🙂 verím v to 🙂 no vidíš ďalší znak toho ze sa mohlo podariť 🙂 podľa mňa už nepríde :D bože mňa od rána boli fest brucho asi sa mi fakt už rozbiehajú :D
@mirus11 boze zlatik...ja silno drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙏 ...a zachvilku sa budeme s tebou tesiit ❤
@mirus11 ako lekar je divny. Tehotna som nikdy nebola, ale asi je dovod na to, ze zena chodi na prvu kontrolu az v 6-8 tyzdni tehotenstva. Lekar nema sancu na sone nic vidiet. Vobec sa tym nestresuj, tehotna si, malinke sa uhniezdilo neskor, preto si mala "MS". A plno zien ma normalnu ms aj niekolko mesiacov. Z toho si nelam hlavu. Bude dobre 🙏😍
@pet888
@luckynko44
@majka_3
@naty1987 ste veľmi zlaté že má takto podporujete,ale tiež tomu neverím,že by to mohlo byť zdravé tehotenstvo,už len kvôli tomu,že som tam mala aj ms.

@eduvalia ahooooj 😘 dnes som 1 dpi 😉