icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
25. sep 2020

@eduvalia ahooooj 😘 dnes som 1 dpi 😉

eduvalia
25. sep 2020

@luckynko44 no ty a nic nepovies 🙂 super, tak snad posledne a uspesne. 🙏

luckynko44
25. sep 2020

@eduvalia 🙏🙏🙏 chcela som ti pisat ip. .si ma predbehla 😉 dakujem poklad 😘😘😘ine si nepripustam len ze to vyjde...inak kvoli poistovni musim cakat a ivd az od noveho roka 🙈 dovera nie je ivf friendly

eduvalia
25. sep 2020

@luckynko44 Tak tomuto nerozumiem. Cakat? A preco?

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 nooo tak teraz snáď nepochybujes 😉

naty1987
25. sep 2020

@mirus11 kraaasne silnie 🙂

mirus11
25. sep 2020

Tak žienky,tehotenstvo sa úplne vylúčilo,aj akákoľvek cysta,tak my zobral krv,a že sa uvidí podľa vysledkov,povedal že je sám zvedavý na výsledky z krvi,že nevizera to ani na mimomaternicové tehotenstvo.tak som zvedava,čo to za zázrak bude.ale šla som tam s tým,že to nič dobré nebude,to už bola moja predtucha.

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 neverím tomu... Ako mohol vylúčiť tehotenstvo... Podľa čoho? Telo je nevyspytateľné.... Nemusi byť sliznica ukážková tehotenska... Verím že hcg bude, kedy budú výsledky krvi?

naty1987
25. sep 2020

@mirus11 cozeee normálne som v šoku .....ved pozitívne testy máš a aj silneju podla mňa je len skoro na to aby niečo videl okrem vysokej sliznice tu tiež nevidel???

mirus11
25. sep 2020

@naty1987
@majka_3 zienkyy povedal,že všetko je v poriadku,že sliznica ani nec nenasvedčuje tomu,že by sa malo jednať o tehotenstvo,a dal mi neake vitamíny na 3mesiace.

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 testy si mu ukázala? Co nane povedal

mirus11
25. sep 2020

@majka_3 že môže sa stať,že sa vajko pred ms oplodnilo,vyslalo signál do tela a teraz je aj telo zmätene a čaká na ďalšiu ms.asi toľko.

naty1987
25. sep 2020

@mirus11 Neverím tomu ze by ti testy len tak zo srandy silneli.?....keby sa ti zle uhniezdilo nesilneli by ti takto pekne testy

mirus11
25. sep 2020

@naty1987 moja aj ja som bola prekvapená,ale maternica bola úplne čistá,že sa tam ani nič neriskuje.ze aj on je zvedaví na krv

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 a výsledky kedy budú? Poobede? Určite bude zaskočený... 😊

mirus11
25. sep 2020

@majka_3 v pondelok si mám volat

mirus11
25. sep 2020

@majka_3 no len o to je to horšie,že keď tam bude hcg,tak budem musieť chodiť na odbery a to neviem čo budem hovoriť v robote,kam stále chodím.dnes som si zobrala dovolenku.

giuli
25. sep 2020

@mirus11 si ukaz....zatial si rob testy ,ci to silnie....drzim palce

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 veď ani nemôže byť niečo vidieť ...musí to byť veľmi krátko....a sliznica, tak krátko po ms ešte nemôže byť adequatne dorastena. Keby to aj bolo tak, že sa oplodnilo tesne pred ms a odišlo s ním, tak by ti testy nesilneli..... skôr naopak. Ak to tam teda je,tak to musí byť riadny bojovnicek,keď ho neodradil ani menzes...🤗.

millky
25. sep 2020

@andrea_r016 uvidíme ☺️☺️ ja si ani už neviem predstaviť, že by na teste boli //. A ešte na vec som zvedavá. Cca 3 dni pred MS už začínam špiniť a zatiaľ nič. Som fakt zvedavá či sa mi špinenie spustí alebo nie. Fakt.... Nechcem ho ani vidieť!! 😂

andrea_r016
25. sep 2020

@millky neboj budú // 🙂 keď stúpla je to len dobrý znak toho ze sa niečo deje a bude to dobre 🙂 verím v to 🙂 no vidíš ďalší znak toho ze sa mohlo podariť 🙂 podľa mňa už nepríde :D bože mňa od rána boli fest brucho asi sa mi fakt už rozbiehajú :D

pet888
25. sep 2020

@mirus11 hlavne,ze bude hcg narastat a nakoniec to predsa len bude zdrave tehu✊Nemusi to byt hned vidno na sliznici,uz som pocula vselijake pripady.

luckynko44
25. sep 2020

@mirus11 boze zlatik...ja silno drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙏 ...a zachvilku sa budeme s tebou tesiit ❤

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 tak v robote povieš ze máš nejaké problémy, že musíš chodiť ráno k Dr na inj.

naty1987
25. sep 2020

@mirus11 aj digi ukázať tehu tak to tam musí byť pevné verím že drobatko bude rast

mirus11
25. sep 2020

@naty1987 to som mu tiež hovorila a on že NATO neverí,povedal mi,že som v polke cyklu,ale ja som dnes len 12dc,a už 3dni mám aj takéto ovu testy,musím ísť dokúpiť mamatesty,lebo mám už len jeden,aby som to vedela pekne porovnať,no sama neviem čo si mám o Tom myslieť

eduvalia
25. sep 2020

@mirus11 ako lekar je divny. Tehotna som nikdy nebola, ale asi je dovod na to, ze zena chodi na prvu kontrolu az v 6-8 tyzdni tehotenstva. Lekar nema sancu na sone nic vidiet. Vobec sa tym nestresuj, tehotna si, malinke sa uhniezdilo neskor, preto si mala "MS". A plno zien ma normalnu ms aj niekolko mesiacov. Z toho si nelam hlavu. Bude dobre 🙏😍

mirus11
25. sep 2020

@pet888
@luckynko44
@majka_3
@naty1987 ste veľmi zlaté že má takto podporujete,ale tiež tomu neverím,že by to mohlo byť zdravé tehotenstvo,už len kvôli tomu,že som tam mala aj ms.

eduvalia
25. sep 2020

@mirus11 a bazalku mas aku? Predovulacnu ci poovulacnu?

majka_3
25. sep 2020

@mirus11 ako píše @eduvalia príde mi to neprofesionálne od tvojho Dr. Véd kopu zien máva ms počas tehu. Čiže ja by som flintu do žita nehadzala 😉 ver tomu drobcovi...a svojim pocitom.. Nebrán sa tomu ♥️