icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pet888
25. sep 2020

Ked mas pozitivny tehu test,aj digitalny a doktor povie,ze tomu neveri,tak to je velmi zvlastne🤦🏻‍♀️Aby nebol v pondelok prekvapeny..Jak keby sa nikdy nestalo,ze zena mala MS aj 3 mesiace pocas tehotenstva a vsetko bol ok..

naty1987
25. sep 2020

@mirus11 srdienko moja suseda bola v 16tt keď si zo srandy robila test spolu s kamoškou ona mala dovtedy normálne ms ani jej nič nebolo ani bruško nerastlo až dr jej povedal že je v 16tt ta bola v šoku až v 20tt jej vybehlo bruško
Sú baby čo majú ms úplne normálne je to síce rarita ale stáva sa
Mojej sestri kamoska brala antiku ale nejak jej ms neprišla a dr.jej povedal že je 3mesiace tehotná aj napriek antike a aj 2 mesiacom s ms ...bábo bolo ok
Tak ja len že aj v mojom okolí sa toto deje ...proste keď to tam ma byt bude 😉😉😉 uvidíš čo krv

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 hcg tam bude. Pôjde iba o to, či bude stúpať a či bude baby tam kde má byť.....treba dúfať,ze bude všetko ok. Ale nerozumiem tomu, že prečo to HCG trvá tak dlho....

millky
25. sep 2020

@andrea_r016 som fifty fifty na tom, ale ďakujem za tvoju podporu a že veríš dobrým správam 🤗 a co ty vieš.... Možno ta tvoja bolesť niečo signalizuje. Aj mňa dnes celý den bolí celé podbusko, naťahuje mi ho, pichá ma v ňom situačne. Prsia mi asi odpadnú, čo krok to morda 😂 práve som kontrolovala hlien, že či nie je špinenie.... No soplavý bielo žltý... Ja som tak nanihlách ako nikdy. Najradšej by som sa testla ale ešte je veľmi skoro. Asi to nechám až na nedeľu. Mám doma dr.max ten je super, nechcem ho minút zbytočne. Možno zbehnem do drogerky a kúpim dáky lacný a kuknem to. Neviem....nevieeeeem.

giuli
25. sep 2020

@mirus11 a je uplne mozne ,ze cast sliznice odkrvacala spolu s ms a do zostatkovej sa vajko zavrtalo.....taktiez pri cystach moze byt pozit.test....ja by som sla aj k inemu dr.,ked uz budes vediet vysledky hcg a dovtedy si robila testy ,ci silneju....hcg sa v tele neobjavi len tak...

andrea_r016
25. sep 2020

@millky drzim palceky pri testovani 🙂 ti mas riadne priznaky 🙂 take si este asi nemale ci? A krcok mas aky? No ved to ze co ak teraz este neukaze nic 🙂 daj potom vediet 🙂

mirus11
25. sep 2020

Ženy tak mamatesty v žiadnej lekárni nemali,tak som kúpila dr.max,a ja nedočkavo som ho urobila a tam nie je skoro nič,iba bledunka čiarka.tak to veru tehu nebude.a brucho má nehorázne boli,ešte mi aj dnes bral stery,tak som zasa spinila.nech už sa niečo deje,lebo mi asi spodok brucha odpadne.

smolinecka
25. sep 2020

@mirus11 ja som mala presne toto isté do bodky ako ty dufam ze ty budes mat stastnejsi zaver ako ja 🍀 tiez som mala normalnu ms, na 9dc som zacala robit ovu testy a bol hned pozitivny na druhy den dalsi a potom dalsi a prislo spinenie vobec som tomu nechapala co sa deje a baby na koniku mi radili spravit tehu test, skoro som odpadla ked bol pozitivny ako je to mozne no a bolo z toho mmt... 😔 dufam ze ty budes vynimka a jeden z tych krasnych pripadov kedy aj pri ms moze byt tehu 🤰😘 drzim ti neskutocne palce!!! 🙏

mirus11
25. sep 2020

@smolinecka ja si to tiež skôr myslím,ale doktor pozeral a veru nevidel nič že by bolo nieco mimo maternice,ani žiadnu cystu nevidel,tak som sama zvedava,čo s toho bude.len sa bojím aby to ozaj nebolo nakoniec mimomaternicové tehu a budem musieť ísť na čistenie.aj ty si bola na čistenie,či ako to potom ukončili?

claudia94
25. sep 2020

Ahojte baby , dnes mám pozitívny ovulacny test, včera sme mali sex a je vhodne mat aj dnes alebo až zajtra? Myslím kvôli regenerácii spermií
Neviete za ako dlho sa dotvoria plnohodnotne?

kakatulik
25. sep 2020

@claudia94 záleží od toho, že kedy zvykneš mať po pozitívnom teste ovulaciu. Ale myslím,že zajtra úplne stačí.

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 a ako by mohol v takomto skorom štádiu zistiť,že máš mimomaternicové...on ti do vajcovodov nevidí.....

mirus11
25. sep 2020

@kakatulik moja ja len hovorím,že čo povedal on,ale tiež mi to nejako nepasuje.ale veď uvidíme v pondelok,co povie krv,a aký bude ďalší postup

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 veď ja viem. Len sa hneď nedaj nahovoriť na niečo...ani v pondelok ešte nebude nič vidieť....

millky
25. sep 2020

@andrea_r016 taketo silné som nemala pri prvom nepodarenom tehu. Ale tam som bola zas veľmi unavená.... Teraz som unavena tak ako zodraty pes - čo je normálne 😂😂😂 krčok neviem, ale mne sa mení každú chvíľku. Veľakrát som deň pred MS mala tvrdý a dole a zrazu bum.... Zmakkol ako staré ovocie a vytiahol sa hore....

mirus11
25. sep 2020

@kakatulik ja viem,veď v pondelok mám volať len o výsledky,nejdem tam osobné a potom mi povie podľa toho,čo ďalej.alr hneď povedal,že ak tam bude HCG tak bude potrebný ďalší odber

kakatulik
25. sep 2020

@mirus11 veď to je normálne aby sledoval kam a či sa to hýbe....držím ti všetky prsty aj na nohách 😑

andrea_r016
26. sep 2020

@millky to verim....som podobne na tom :D vcera som myslela ze ma roztrhne od bolesti co som mala take krce a aj krize dost boleli....potom predvecerom som sa tak nejako zohriala ze cela cervena a citila som akoby teplotu ze horiiiim :D a po nejakom case to preslo :D akoby naval tepla :D ako dnes? Ja som nestupla ani neklesla :D je to cele divne :D neviem co si mysliet o tom :D

millky
26. sep 2020

@andrea_r016 asi sa z toho zbláznim tiež 😂 už len zajtra a v nedeľu. A dúfam, že sa mi cyklus nemieni prestaviť z 27 daňového na nejaký dlhší. Krčok som si kukla teraz ráno... Tvrdý, cca v strede ale dierku nie a nie nahmatať, mam pocit, že takýto zatvorený som ho ešte necitila.

evita2176
26. sep 2020

Dobre ranko zienky. Viete mi prosim niektora hodit test do negativu?? Bola tam ciarka dala som ho do sacika naspäť a zafarbil sa na modro...😏

rosalie1411
26. sep 2020

@millky máš veľmi pekný graf 😊 vyzerá to dobre.. Test si neskúšala?

mirus11
26. sep 2020

@evita2176 páči sa,máš tam krásne vidieť,že sa vám zadarilo,gratulujem

evita2176
26. sep 2020

@mirus11 dakujem velmi pekne ale nezda sa mi to nejak...🤔 mozno to ta modra farba tak zafarbila??

millky
26. sep 2020

@rosalie1411 nie nie, neskúšala. Až v pondelok mám mať MS, takže nechcem ešte. Sama sebe sa až čudujem, že som vôbec schopná netestovať sa. Možno zajtra vyskúšam ak nezačnem špiniť dnes. Beriem to zatiaľ všetko s rezervou. Ak príde ms, síce to zabolí ale čo už....

pet888
26. sep 2020

@mirus11 test si dnes neskusala?

shellynda
26. sep 2020

Dobré ránko dievčatá,včera ráno som mala špinenie, tak som hneď bežala k Dr. a on vraj vôbec nič nevidí 😢... Zobral mi krv a v pondelok budú výsledky, ale vraj asi mmt. Ako môže byť mmt, keď povedal v pondelok, že je kde má byť? Nechápem 🤷‍♀️... Testy sú úplne slabé, tak ešte neviem čo sa stalo, ale nič dobré to žiaľ nie je😪

luckynko44
26. sep 2020

@shellynda ale toto niee poklad 🙈 urcite je vsetko v poriadku daj bublinke sancu ❤ hlavne nemysli este na nic zle,uvidis bude to v poriadku..jooj zlatko tak nerada vidim ked ste smutne a ked vidim to trapenie,strasne ma to mrzi...hlavku hore verime ze to bude v uplnom.poriadku 😘😃musi byt

sekerka18
26. sep 2020

Ahojte baby. Je mozne, že aj keď klesla BT tak môžem byť tehotná? Na 11dpo mam slabú ciarocku. Už som vo februári potratila tak neviem či sa tešiť či to je možné vôbec. Ďakujem 😊

millky
26. sep 2020

@shellynda och....to je čudné, že mmt ak v pondelok videl, že je všetko na mieste. Nerozumiem vôbec. Nooo nechce sa mi ani veriť tomu. Máš nejaké bolesti? Dúfam, že to špinenie nič neznamená. Vieš, ono keď sa uhniezdovalo pred časom, tak trhlinky sa vytvoriť mohli, a vyjsť to nejako musí. Tak ja len pevne dúfam, že to tak je a že bude všetko v poriadku. Hlavne sa skús dať do kľudu. Lahni si, zakry sa, daj si čajík a oddychuj. Nemysli na najhoršie. Myslíme na teba!!! Držkaj sa.

millky
26. sep 2020

@sekerka18 podľa toho ako ti klesla, ukáž graf.