icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pet888
27. sep 2020

@mirus11 to jasne silnie,vsetko bude dobre,uvidis😉✊

andrea_r016
27. sep 2020

@millky neva ide sa dalej :D praveze nemam 🙂 mam 30 r a uz by som si priala drobca ale neni mi dopriate :( ....to je dobra sprava drzim silno palceky 🙂

mirus11
27. sep 2020

@domig1
@millky
@sekerka18
@alzbeta162 žienky ste zlaté,ale po uschnúti je dnešná slabšia ako z piatku

evita2176
27. sep 2020

@mirus11 mne sa zda tiez silnejsia. Drzim palceky 🥰🤩

janedoe
27. sep 2020

@mirus11 podla mna sa tiez javi silnejsia 😊 Nevzdavaj preto boj dopredu. Samozrejme zivot pise rozne pribehy a nie kazdy ma happy end, dokonca pri niektorych je az velmi tvorivy, ale...ja stale tvrdim, ze to co si vizualizujeme, tak si privolame. Tak mysli na pekne veci 😊 Mne napr. tiez ciarka netmavla ukazkovo, a aj som si to poctivo odrevala, lebo mi asi 15DC dokonca zbledol, a skriatok beha vedla mna, ako male torpedo 😊 Tak hlavu hore 😊

janedoe
27. sep 2020

@shellynda u hematologicky si nahodou nebola? Ja sa bez nej takmer nikdy nedostanem za 5tt a to nemam ziadnu vaznu mutaciu, mozno taku, co ma 40% ludi. 99% mamiciek by mozno nemalo problem, ale ja bez fraxiparinu neviem babo donosit. Dokonca moj gynekolog ma vysmial, ze s prvym babom (predtym som mala asi 5 MA alebo biochemickych) to musela byt nahoda. Ale to iste sa stalo aj pri druhom, zase som sa nevedela dostat za 5tt a s fraxiparinom som donosila. Takze skus sa aj ty nechat checknut 😊

shellynda
27. sep 2020

@janedoe
@ikonica
@pet888 po poslednom MA som si dala hneď skontrolovať štítnu žľazu a aj na hematológii som bola a vraj tam je všetko v poriadku, tak nechápem prečo sa mi to deje stále, keď 2 tehotenstva som mala úplne bez problémou, v podstate na prvý šup a teraz nie a nie... Fraxapirín sme mali v pondelok s Dr prebrať, pýtala som si ho, lebo tiež si myslím, že s ním by sa to podarilo

ikonica
27. sep 2020

@shellynda a progesteronu mas dost po ovule?

rosalie1411
27. sep 2020

@shellynda robili ti na hematke aj syndróm lepivych dosticiek? Ja si ešte to dávam vyšetrovať..

millky
27. sep 2020

Žienky, prosím vás, ako to býva pri tej BT, koľko dní začína klesať pred MS? Či môže sa stať že až v deň MS klesne???

shellynda
27. sep 2020

@ikonica vkladam si 1tbl ráno a jednu večer progestenalle 200 hneď po ovu... neviem už, kde je chyba 😔

shellynda
27. sep 2020

@rosalie1411 no to veru neviem...zajtra to hneď obvolám a zistím, lebo konkrétne toto mi nikto nespomenul, tak neviem

janedoe
27. sep 2020

@millky ja som dostala uz parkrat MS aj pri 37 BT 🤷‍♀️ Ale zvykne tusim 1-2 dni predtym klesat

janedoe
27. sep 2020

@shellynda skus sa popytat na mozne riesenia.. . Ono dost zalezi aj od hematologicky... ja napr. mam mutaciu MTHFR C677T, ale homocystein mam OK, takze mi hematologicka vravela, ze sa to bezne neriesi nijako, lebo vsetky ostatne parametre mam exkluzivne. Ale vzhladom na opakovane mikroaborty mi aj tak nasadila fraxik. Teraz mam vzdy volat hned pri pozitivnom teste pre istotu. Skus sa s nou dohodnut.

sekerka18
27. sep 2020

@millky niekedy klesne hneď a niekedy až keď skončí MS. Takže neviem asi môže byť rôzne.

butterfly333
27. sep 2020

@janedoe a máš homozygot či heterozyg?

millky
27. sep 2020

@sekerka18 tak toto je hrozna správa 😂 človek sa teší, že drží a pekne stúpa, zajtra má prísť MS ale ja vždy 2-3 dni pred ňou špiním a teraz nic, čistotka, biely až soplíkový hlien.... Už som sa chcela tešiť 😔

janedoe
27. sep 2020

@butterfly333 homozygot

butterfly333
27. sep 2020

@janedoe aj ja presne to isté.

sekerka18
27. sep 2020

@millky to isté mám ja. Stále spinim a teraz nič. Uvidíme či zajtra bude silnejšia ciarka. A koľko si dpo?

millky
27. sep 2020

@sekerka18 no zajtra mám mať MS, takže cca 13 dní. Ale aj pri prvom tehu mi čiarku ukázalo až na nejaký 18 deň.

sekerka18
27. sep 2020

@millky tak počkaj kým bude meškať a správ testik 😊 držím palce

millky
27. sep 2020

@sekerka18 ďakujem ☺️ uvidíme zajtra....

janedoe
27. sep 2020

@butterfly333 ine parametry mas dobre?

butterfly333
28. sep 2020

@janedoe ktoré máš na mysli?

mirus11
28. sep 2020

Žienky u mňa jasne test bledne,aj ovulacny bol dnes už viditelne slabsi
@shellynda moja tak ja ťa tiež budem čoskoro nasledovať.uz nemám ani chuť ďalej riešiť neake vyšetrenia,1 za rok sa človeku podarí aj to nedopadne dobre.mam zlosť, smútok všetko čo môže byť okolo toho,tak ako ty.

majka_3
28. sep 2020

@mirus11 ach to ma mrzí... A výsledky od Dr ako?

sekerka18
28. sep 2020

@mirus11 mrzí ma to strašné. Úplne viem čo prežívas. NATO ani slova nepomôžu len sa drž.

kika123kika
28. sep 2020

@mirus11 to na mrzi :/ a tak krasne ciarky boli 🥺

millky
28. sep 2020

@mirus11 😔😔😔 moc ma to mrzí 😔 viem ako sa cítiš