Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 júúúj zlatko💗, ja som už úplne na dne s tohoto čo sa mi furt deje a nemôžem to nijako ovplivniť😢, ale ako zakaždým aj tento raz sa dám dokopy a pôjdeme ďalej. Tebe to moc, moc, moc prajem, aby to tento raz už vyšlo🙏😘
@andrea_r016 celý deň myslím na teba... Nakoniec som sa dokopala testnúť a nič... Dnes sa diali zaujímavé veci, tak si vravím ešte // by to mohli zaklincovať k dokonalosti. No zatim nič 😔 síce som ho robila teraz večer po celodennom cikaní a 2 dni pred MS.... Ale zatial stále nešpiním, krčok je stále v strede ale teraz večer je taký... Ani mäkký ani tvrdý... Ale mám pocit, že sa zväčšil jeho objem. Ale je stále relatívne zatvorený. Mám pocit, že to bude na MS. Podbrusko bolí ako šľak, občas pichá, občas sťahy ako keď má MS prísť. Len mám dosť mokro čo nechápem. To pred MS nikdy nemám.... Hmmm.... Nevidím to ružovo 😔😔 už teraz mi je smutno.
@shellynda mrzí ma to, moja... Je to ťažké, či prvýkrát, či druhý ci xty.. Ale vždy sa pozviechame a dáme dokopy a potom sme ešte silnejšie.. ❤️ Držím palce, nech to hlavne nie je mmt a nech všetko dobre dopadne.. Drz sa.. 💪
@mirus11 bude ako ma byt.. Daj sa hlavne do kľudu a nechaj to na prírodu, nech to zariadi ako ma.. Verím, že tento tvoj príbeh bude mať ešte šťastný koniec.. 😊 Aj mne sa zdá, že ti čiarky tmavnu..
@millky ach to mi je luto ale este nic neni stratene 🙂 som si tiez pozera krcok a je taky tvrdsi a ako by uzavrety ale mam troska taky hlien 😅 co je nezvycajne lebo vzdy mam pred ms suchoty 😂 ja mam pocit ako by som mala dostat a zatial nic :D a teraz ku veceru mam akoby teplotu a ma skriabe v hrdle :D tak neviem ci budem chora alebo to moze byt fingovane :D no uvidi sa co dalej 🙂
@rosalie1411ďakujem moc a áno, máš pravdu💗, vždy to rovnako moc bolí 😭. Uvidím čo bude v pondelok, ale už dosť krvácam, tak je to asi jasné,ale verím, že raz sa tu všetky predca len dočkáme 🙏
@shellynda jasne ze pojdeme dalej srdce! 😘 myslim na teba velmi... a dakujem zlatko 🙏❤modlim sa a verim
@andrea_r016 😂 no my sme teda dvojka 😂 toto je fakt divočina... Psychika ovplyvní všetko. Zachviľku sa aj nemožné stane mám taký pociť. Dáme si vedieť ☺️ ja len dúfam, že LF ma nesklame a bude 14 dňová ako vždy. Zajtra ráno meriame a píšeme ☺️ oddychuj. Držím nám prsty 🤞
@millky ale spravna dvojka :D tomu ver :D no ja som dnes klesla na 36.51 tak ja uz budem len cakat na MS :D no skoda a taky pekny graf to bol :D budem sa musiet objednat tento mesiac na IUI do GF 🙂 bo posledny mesiac pred mesacnou pauzou tak to skusim aspon tymto sposobom 🙂
Tak zie ky u mňa tiež tehu testy začínajú blednut,i ked už vôbec nespinim,tak som fakt zvedavá na zajtra.
@andrea_r016 juj, to ma mrzi... Inak ty už máš nejaké detičky? Aaa ja si držím ako včera rovných 37. Som zvedavá. Už nechcem MS, už ju nechcem keď ma telo takto "zavádza" 😂 nech si zo mňa už nikto tam hore nerobí srandičky!

@mirus11 tieto dr.max už vážne nie su to co byvali veľmi malo farbiva a vidim krasne na testoch že silnejú ❤️