Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dneskať 14 DPO test snehobiely, takže predpokladám, že to môžem zabaliť 😥
Ahojte dievcata, ktore tehu testy sa vam osvedcili najviac?
Ahojte. Poradíte mi? Začala som si merať teplotu, pretože musím zistiť v akej fáze cyklu som, keďže posledná ms bola 14.8. a 28.9. som mala robené testy na hcg, no negatívne...meriam si len pár dní teplotu. Vlastne 4.. a začalo to 36,4, 36,3, 36,1 a dnes znova 36,3... ja to nechápem, podľa teploty tehotná nebudem. V meraní budem pokračovať. Mieram presne ráno o 6tej... k lekárovi pojdem, ale asi až v stredu. Musím sa objednať. Neviem na čom som. Dr. mi vtedy povedal, že na ms to nevyzerá. Nemala som stres, nebola som chorá, nič 🤦🏻♀️ Bolesti mám v krížoch a v podbrušku. Inak mi je dobre.
@henrieta16 ak bola posledna MS 28.9. tak momentalne si 13DC cca a mozes mat ovulaciu, preto take nizke Bt.
@henrieta16 ci bola posledna ms v auguste?
@eduvalia posledná bola v auguste 🙄
@henrieta16 no podľa teplôt to vyzerá, že si ešte ani ovulaciu nemala.. Ale ak si mala poslednú ms 14.8., to je už dosť dlhá doba.. Riešila by som to určite s gyn.
Predtým si mávala pravidelne cyykly alebo je bežné, že to máš takéto rozhádzané?
@rosalie1411 všetko bolo v poriadku. Od januára vysadená hak, meškanie ms max 2-6 dni. Nič hrozné. U dr. som bola, nevie čo mi je, udal len hormonálny výkyv. Vyvolávačku dat nechcel. Mám prist o 2 týždne, čiže budúci idem. Už sa aj bojím... začala som merať nech viem kde som a neviem 🤦🏻♀️🙄
@henrieta16 ups, to je poriadne dlha doba. S tymto skusenost nemam. Urcite treba navstivit gynekologa.
@eduvalia tak už budúci týždeň pojdem. S meraním som začala, aby som aspoň vedela kde som. Je to veľmi dlho... skúsim spraviť ovulacny test a uvidíme čo ukáže ☺️
@henrieta16 ahojky, keď si vysadila hak, tak môžeš mať hormonálnu nerovnováhu. Aj takto dlhšie po vysadení. Okrem toho niekedy hak môže spôsobiť polycystické vaječníky, kedy nedochádza k ovulacii a vtedy bývajú takto dlhé anovulacne cykly. Určite nech ti lekár spraví hormonalny profil, spraví sono vaječníkov a potom sa môžte pohnúť niekam ďalej...bez toho to nepôjde
@abigaile sono robil, spomínal take malé bublinky na vaječníkoch, že môžem mat nábeh na polycysticke vaječníky. Vraj ale uvidíme, že co povie, ja by som chcela ešte dieťa, ale už aj váham..
@henrieta16 to je jedným zo znakov polycystických vaječníkov. Neboj, dá sa bábo zvládnuť aj s tým. A možno to máš prechodné. Ale jednoznačne, nevzdávaj sa 😉
@abigaile doteraz som žiadne takéto problémy nemala😞 ani meškanie nič... max 2-6 dni. Ale cítila som že sa mi nedarí byt tehu, ale po preventívnej som bola v poriadku. Tak som skúšala. Dnes znova teplota 36.1, akoby telo nie a nie prist k ovulácii.. alebo ms 😞
@abigaile no doteraz som nič take nemala, aspoň mi to nikto nepovedal. Ja už naozaj rozmýšľam, že sa nebudem o nič snažiť, jednoducho to nechám tak. Keď to ma prist, tak to príde. Veď s takým cyklom čo som už dva mesiace nemala ms veľa nenarobím. 😞
@eduvalia jeeej gratulujem 🥰 na 10dpo krasny vysledok 🍀🤰🏼
@eduvalia zlatooo vedela soom 😍😍boze musi to byt uzasny pocit ❤ strasne ti to prajem a tesim sa s tebou! Usmev na tvari 😉
@eduvalia gratulujem
@janedoe nie nemylis,ale už som to aj vzdala,ja teraz čakám,včera som dobrala Dhupaston,tak som zvedavá,že kedy sa mi dostaví ms,od vcera ma pobolieva brucho a prsia,čo mňa prsia nebolievali,tak to je asi s toho Dhupastonu,ani neviem do akého času by mi mala prísť ms po Dhupastone.
@majka_3 dakujem velmi pekne. Ano, podpisovali sme ziadost a uz nam ju aj schvalili v stredu. Som naozaj stastna, no uverim asi az po odberoch ❤️
@domig1 Veru zazraky sa deju. Netreba to vzdavat. Urcite hodnotim pozitivne to, ze sme obaja zacali brat vitaminy. Ja som doplnila k inozitolu a kyseline listovej nedavno zelezo, D3 a multivitamin. Manzel bral macu, zinok, vit. E. Asi nieco z toho pomohlo 😘
@zabka1987
@shellynda
@janedoe
@kika123kika
@luckynko44
@butterfly333 vsetkym vam krasne dakujem. Sama sa cudujem, ze takyto vysledok na 10DPO a ciarocka nam silnie ❤️ Nevzdavajte sa nikdy! Zasluzite si to, ste silne zeny. Dakujem za uzasnu podporu, bez vas by tato cesta bola ovela tazsia.

@anetata Ďakujem, tiež ak by to bolo na mne, ja by som už letela do CAR, ale vzhľadom na môjho muža, chcem tomu dať ešte toho pól roka. Viem, že nemám čo čakať, ale možno ak zrezignujem celkovite tak sa podarí, to je jediná vec, ktorú som ešte neskúšala.