icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
12. okt 2020

@butterfly333 prosím ťa, ten medrol len postupne vysádzať, nie naraz, lebo si spôsobís dosť veľké problémy.....

butterfly333
12. okt 2020

@abigaile ja mám nato schému od dr a už som ho vysadila.

henrieta16
12. okt 2020

@abigaile hak som nebrala už 9 mesiacov a už ani neplánujem. Ja si ešte nechcem stanovovať diagnózu, to určí lekár, idem v stredu večer. Našťastie mali termíny a uvidíme čo mi povie. Meriam si ale bazálnu, no stále je to iba hranica 36,2 - 36,1 a stale dookola... ja neviem už teda čo sa deje

henrieta16
12. okt 2020

@abigaile toto je môj dnešný ovulacny test 🤦🏻‍♀️

pet888
12. okt 2020

@henrieta16 Podla toho, co pises, ozaj to bude asi PCOS, tam tie cykly mozu byt velmi dlhe, kym pride ovulacia. Ak si pred uzivanim antikoncepcie mala bezproblemove cykly, tak to moze byt sposobene nou a tym padom nie je to nic tragicke a moze sa to zas napravit. Vela zenam pomoze spravna strava a uzivanie spravnych doplnkov, najma Inofolic a cykly sa casom napravia. A vela zenam pomoze aj akupunktura, kde co su naozaj odbornici, tak ti vedia povedat aj stravu presne pre tvoje potreby. Alebo potom regulovat cyklus medicinsky, cize na vyvolanie ovulacie Clostilbegit, co uz je chemia, takze zavisi na tebe, co si zvolis a na doktorovi, co ti odporuci.

abigaile
12. okt 2020

@henrieta16 áno, takto sa mi ukazujú testy pravidelne... Teploty mávam tiež podobné.....ešte nemám potvrdené, ale mám pocit, že som sa dočkala ovulku teraz na 35 deň 😊

abigaile
12. okt 2020

@butterfly333 dobre😊 predsa sú to kortikoidy, tak to nie je sranda.... A máš už lepšie tie výsledky z imuno?

henrieta16
12. okt 2020

@abigaile vyzerá, že som práve dostala ms, spinim. Uvidíme ako sa to rozbehne. Ale som rada, že po takom čase aj prišla 🙏🏻😁

eduvalia
12. okt 2020

Dievcata, tak asi som naozaj tehu. Odbery na 12DPO a HCG 78 🥳🥳🥳 dakujem vam vsetkym za neskutocnu podporu. Drzim vam palceky pri snazeni 🥰

daduska2009
12. okt 2020

@eduvalia Waaau krasna sprava gratulujem a prajem krásne tehulkovanie hlavne v zdraví 🙏🙏🙏😘😘

butterfly333
12. okt 2020

@abigaile neviem moja po tom neúspešnom vklade som som už na imuno nešla len mi poslala rozpis na vysadenie medrolu. Takže teraz to neriešim až na jar chceme ísť znova na vklad no musím schudnúť tak už od 3.8 chodím do fitka.

mirus11
12. okt 2020

@eduvalia teším sa s tebou,a prajem aby všetko šlo tak,ako má,a verím že v tehu bude všetko v poriadku.

abigaile
13. okt 2020

@henrieta16 to je pocit, čo? Ako trupky sa tešíme z kramov, keď konečne prídu 😁 neboj, bude dobre 😊
@eduvalia paráda, gratulujem ♥️ oddychuj a sustred sa na pozitívne veci😊
@butterfly333 aj dodrziavas nejakú stravu? Čítala som,že v týchto prípadoch nie je odveci nasadiť protizapalovu stravu....

abigaile
13. okt 2020

A je to tu😁

mirus11
13. okt 2020

@abigaile super,ja stále čakám na ms,tak sa hádam pomaly dočkám

butterfly333
13. okt 2020

@abigaile áno protizápalovu diétu som mala no už neviem čo môžem nemôžem nebaví ma to už.

kakatulik
13. okt 2020

@abigaile tie tvoje dlhokanske cykly....inak ma trochu uspokojuje,že aj ty máš také nízke teploty....mne sa posledné cykly dosť znížili. Neviem čo by mohlo byť príčinou.

aleskandra
13. okt 2020

Ahojte baby...viete mi prosím poradiť? V sobotu som si pichala Ovitrelle, dnes mi graf ukázal, že ovu bola ešte v ten deň 😮 v piatok mali foliky 18mm. Má vôbec nejakú cenu merať bt?

pet888
13. okt 2020

@aleskandra teraz uz nemusis,to sluzi primarne na potvrdenie ovulacie.Teraz odloz teplomer,daj sa do kludu a cakaj na vysledok😊

pet888
13. okt 2020

@kakatulik nizke teploty ale nie su problem vo folik.faze,skor vysoke.Idealne by malo byt do 36,55.

mirus11
13. okt 2020

Hlásim 1DC,žienky u mňa začína ms na 30dc,čo u mňa nebolo možné takto skoro aby som dostala ms,viem že to bolo určite aj tým Dhupastonom,ale už aspoň sa môžme pohnúť trochu ďalej,menzes dorazila,tak sa celkom aj teším,i keď mám bolestivú dosť,ale aspom že sa dostavila a my môžme riešiť veci ďalej

kakatulik
13. okt 2020

@pet888 veď ja viem. Len ja som kedysi mávala vo FF tak medzi 36,3-36,4 a v LF mi to postupne stúpalo až po 37. Teraz FF okolí 36,2 a v LF tak do 36,7.

henrieta16
13. okt 2020

@abigaile ahoj ja dnes teplota 36.3, spinenie v noci nič, ráno-obed jemne, poobede nič a teraz zase jemne.. ale nie je to krv. Iba hnedý výtok. Cítim sa dobre. Tak ja neviem či mám ms alebo čo mám.. cely týždeň moje meranie malé hodnoty max 36.4 a min. 36.1, stále dokola.. meriam to vždy kazde ráno o 6tej. Neviem o tom, že by prebehla ovu 🤷🏻‍♀️ Je to celé už na nervy. Zajtra mám vysetrenie o pol 7. Už som cela nervózna z toho...

abigaile
13. okt 2020

@butterfly333 poväčšine lepok a mlieko stačí vysadiť, toto najviac blbosti robí. Možno ešte si dať urobiť potravinové alergie...
@kakatulik od januára, čo meriame, tak vždy som mala takéto teploty....štítnu mám ok. Čo som sledovala grafy pri hypotyreozna, tak mávali skôr po 36°C. Tak hádam je všetko oka😉
@mirus11 výdrž teraz a šup do nového cyklu. Možno sa ti spamätá a konečne to vyjde 😊
@henrieta16 to už môže pomaly nabiehať menštruácia. Uvidíš, čo ti zajtra povie doki. Určite daj vedieť 😊

henrieta16
13. okt 2020

@abigaile napíšem určite. Ale som už aj sama zvedavá 🤔

mirus11
13. okt 2020

@abigaile ja som už aj rada,že menzes mám,lebo toto čakanie bolo hrozne,ale strašne ma bolia prsia,to jediné som pri ms nemavala,ale keďže som brala Dhupaston,tak je to z neho.ale my ženy vydržíme všetko,no nie?😀

butterfly333
14. okt 2020

@abigaile mlieko pijem už skoro 2r bezlaktozove a ten lepok neviem. To treba ísť na imuno?

butterfly333
14. okt 2020

@abigaile asi 2r do zadu som bola na gastro na hadičku a dr vravela z výsledkov že celiakiu nemám mohlo sa za tie 2r niečo zmeniť?

abigaile
14. okt 2020

@mirus11 jasné, je to z toho, však si písala,že si nemala ovulku. Doktor to potreboval zase zrovnať....tak šup do nového cyklu s nádejou 😊
Aj ja mam veľkú nadej teraz😊
@butterfly333 ono čo sa týka mlieka, tak laktóza je len jedna zložka, môže byť problém aj s mliečnou bielkovinou. Lepšie sú náhrady. Do kávy si dával sójové mlieko a milujem kokosové a mandľové mlieka. A čo sa týka lepku, áno, nemuselo byť nič vidno na gastre, hlavne pri subprahovych alergiách.. neprejavujú sa tak silno, aby niečo bolo vidno, ale telo aj tak reaguje. Akú protizapalovu diétu si vlastné mala?

butterfly333
14. okt 2020

@abigaile no len to čo písala na imuno stránke Bergendiova.