Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, viete mi poradit v merani BT? Meriam si prvy mesiac a vcera som mala BT 36.9 a dnes som mala 37.09, preco mohla tak vyskocit? Som cca 7DPO a 7 dni mam do ms... Dakujem 🙂 snazime sa o babo uz rok...
@kacenuska20 a meras od zaciatku mesiaca? Idealne by bolo keby si pridala cely graf 🙂
@andrea_r016 no od zaciatku nie... Najskor som merala v ustach a 4 dni pred ovu som zacala v posve...
@kacenuska20 podla mna normálna po ovulačna teplota 😊
@majka_3 dakujem... Hlavne nech sa drzi hore 😁
@kacenuska20 aj mne to pride ze je to tak ako hovori majka_3 🙂 a presne nech je hore 🙂
@domig1 ja tiež pridávam môj graf.. Neočakávam zázraky, aktuálne riešim špeciálne vyšetrenia.. Ale merať ma baví.. Každý cyklus je úplne iný..
@rosalie1411 tak ty už zachvíľku testujes 😄 ani ja neočakávam zázraky, ale tak aspoň viem, že aj pri Pco mávam ovu..
@domig1 neplánujem testovať... 😊 Fakt som teraz v takom móde, že neriešim, lebo potrebujem mat všetky výsledky, aby sa neopakovali potraty.. Lebo ak by som aj bola tehu, bála by som sa, že to znova dopadne tak isto..
Hej, súhlasím, pri PCO je dobre merať teplotu. Aspoň vieš čo a ako 😊😊
Ahojte žienky, no bavila som sa dnes s doktorom a povedal mi, že podľa mojich cyklov údajne nieje dôvod posielať ma na hemato alebo mi robiť hormonalny profil, lebo že ten štandardne robia ženám ak sú s komplikáciami alebo má za sebou dva reálne potraty. Teraz ako mi robil sono, mi vravel že sliznica má 14mm, že je úplne ideálna, ale že nikde nevidí folikul. Že možno je z inej strany ako sa on díval, alebo že možno tento mesiac mám bez uvolnenia vajíčka, lebo že nevidí ani to, či už ovulacia je prebehnutá. Takže neviem z toho nič. Každopádne tento cyklus nebol ani pokus o bejby, takže som len taká zosmutnená. Vravel, že štandardne to býva príznak polycystov ale to by som nemala byť ja, keďže mám pravidelne 27 dňový cyklus.
@millky no ja som síce 2x prišla o baby,ale vôbec mi doktor nepovedal,že nevidí dôvod robiť hormonalny profil,akurátne dnes som bola na krv na HP,no mne to od toho doktora teraz prišlo také,že ako by to ďalej ani nemal v úmysle riešiť.ved ten HP by ho nezabil,aj ja som čakala do ms,aby mi ho urobil.
@millky mne dr nerobil hormonalny profil ani nic nespomenul.. Na to aby zacal riesit, ze sa nam nedari, chcel len papier z manzelovho spermiogramu... A potom mi nasadil clostilbegyt... Ze ak dostanem ms, mam mu zavolat a zas mi closti predpise...
@mirus11 no ale ja nemám za sebou žiadny potrat, a cyklus nasvedčuje tomu, že hormóny fungujú ako majú. Povedal mi, že keby sa čokoľvek dialo, mám prísť. Tento doktor je naozaj dobrý, on to v zlom nemyslel, práveže sa snažil aby som nemyslela na hlúposti a nestresovala sa niečím, v čom problém nie je.
@millky vsak ani ja som nemala potrat, prva dcera s byvalym sa podarila na prvy sup... Teraz ze ja mam vsetko v poriadku, aj folikov vela, aj som mala zreli folik na folikulometrii.... Tak to riesil hned clostilom... Tiez si myslim ze mam dobreho dr
@kacenuska20 veď ja som to písala mirus11 😂 u mňa zrelý nevidel 😔
Snad na buduce uz uvidi 😐
@millky a tak môže byť aj to,že ešte máš čas na ovulku a preto nevidel žiadny zrelý.ja mám tiež dobreho doktora,len on je taký svojský,ale keď som mu vysvetlila,že už mám dosť rokov a čo je vo veci,tak hneď zmenil názor a veci sa pohli dopredu.niekedy tým doktorom asi treba povedať narovinu o čo sa jedná,a hned majú iný prístup.aspom u mňa to tak je.chodim k nemu už 3 rok a až teraz sme sa pohli niekde ďalej.
@sekerka18 žiada si všetky možné vyšetrenia.. Fakt.. Lebo radšej to riešiť všetko naraz ako postupne a zbytočne budeš strácať čas..
Baby, tak som som už dnes takto. Ešte som nemala také vysoké teploty...tak uvidíme....aj keď to minule vyšlo, ale nedopadlo, v tomto čase som už mala napr pálenie bradaviek......tak už len čakať, čo z tohto ide byť....😊
@abigaile silno drzim palce, aby to vyslo 😊
@abigaile vieš, že každé tehotenstvo je iné.. Držím palce, aby to bolo ono a tentokrát úspešne.. Trafili ste sa pekne do správnych dní.. 😊😊
@kacenuska20 ja nechodim lekarovi kazdy mesiac, kašlem na to už. Rezignovala som, čo bude, to bude. Som unavená, znechutená a nechcem aby mi z toho načisto preplo.
@millky my sme to zacali riesit koncom septembra 😐 tak sa mi "behacky" este len zacnu, ale tiez dlho nechcem riesit clostil a tak... Tiez niesom za to sa stale napchavat hormonmi a podobne... 🤷♀️
@abigaile sme v tom spolu 🙏 tiež som 6 DPO...dnes som skúšala test - mala som pichnuty Ovitrelle, tak ešte je stále v tele.
Uvidíme, ako to nakoniec dopadne 💪 držím palce

Tak žienky,ms mám v plnej paráde a v piatok idem na krv na HP.tak sa hádam už niečo dozviem,či je u mňa ako tak hormonalny profil buď dobrý alebo zlý.