icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkatonkova
14. okt 2014

Baby to ja budem piect asi len tyzden pred sviatkami....skusala som to aj ze mesiac pred ale nedalo sa....vsetko sa pozralo...moj mm je totiz maniak na sladke....ja dnes 3 DC cyklu...ale kukala som na Dr. Jonasa a tam mi vyslo ze idel je 16. teho a ze to bude chlapec...tak to mi tesne komci mrcha...tak skusim...@rybkaa...ja som to tiez pozerala lebo tiez mi to hrozilo....len mne doktor povedal ze zatial to neni nutne....tak nekukaj na takie hovadinky...kukaj na naaaas... 😀

adamnela
14. okt 2014

@petra212 možno IP, keďže si dnes išla opäť hore 😉

adamnela
14. okt 2014

@senta_sofia no Ty to budes mať uz veselšie s takým bruškom 🙂 Ale o to zasa krajšie, ze mas maličké pod srdieckom 😉

petra212
14. okt 2014

@adamnela
tak dúfam, že hej
ale čas ukáže 🙂
v každom prípade nemám veľmi čo porovnávať, keďže sa majú porovnávať vždy iba svoje grafy so svojimi (hehe som niekde čítala 🙂 ) a zatiaľ meriam iba druhý cyklus
tak dúfam, že máš pravdu

kubisova
14. okt 2014

Ahojte koceny tak vas tu citam....ja som teraz na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 co si myslite uz aby dosla ms nechcem dlhy cyklus

kubisova
14. okt 2014

@rybkaa vsetko bude v poriadku...hlevne az sa vsetko zahoji a az budes aj ty v poriadku

ennynka
14. okt 2014

@senta_sofia ahoj.no prisla som z tej poradne a vraj mam ketony v moci ci co mi doktor povedal a ze mam viac pit...no ale ja si myslim ze pijem dost,ved pijem 2l denne...a teraz cosi googlim a mam strach ze mi zistia tehoten.cukrovku...nestretla si sa s tymi ketonmi ze co to je?

paskolinka
14. okt 2014

@khiarka ja mam nizsie teploty lebo meriam v ustach, tam su vraj cca 0.2 - 0.5 stupna nizsie ako dole, stitnu by som mala mat v poriadku.

paskolinka
14. okt 2014

ahojte dievcata, ja aby nahodou nuda nebola, skoncila som so zapalom mocovych ciest. akurat som sa minule zamyslala, ze uz rok som to nemala, ako fajn... a drb, je to tu. buuuu ☹ takze tento cyklus uz je v keli, kedze chrumem atb a to som ovulovala akurat na tej dobrej strane. aby to...
inak pridavam sa do skupiny vianocnych kolacikov. par druhov musim aj ja napiect aj ked u nas to az tak nema kto jest, kedze mm je na maso. ale pecenie ma bavi 🙂 hlavne dufam, ze prispejete nejakym dobrym receptom na medovniky, co aj chutia, aj formu drzia, aj nie su ako kamen 😀

paskolinka
14. okt 2014

inak navrhujem temu premenovat na "Grafy BT a rôzne" lebo tuna sa to zvrhne zakazdym na nieco ine 😀

khiarka
14. okt 2014

Baby som NESTASTNY ZEMEPAN, som robila dnes tehu test, za par sekund tam boli dve ciarky, ale za pol hodinky uz tam bol len duch ducha az skoro nic. To nechapem. Uz sa mi stalo ze na druhy den mi test duchoval, ale ze tam budu popar sekundach dve ciraky a za pol hodinky nic, to som este nezazila. Mate uz s tym skusenost? Nebol to test Clear blue. Tento co som robila mal citlivost az 😢 😢 😢 na 25 ml./

katkatonkova
14. okt 2014

@khiarka tak sup sup urob este aspon 2 dalsie a uvidis...aj ty meska MS?

khiarka
14. okt 2014

@katkatonkova tak mam dostat az zajtra ale ja mam strasne nepravidelnu a ani netusim ci som mala naozaj ovu kedze som na ovu teste nemala silne ciarky. zajtra sa pokusim urobit novy test ale som smutna ze sa mi stavaju take veci. to som este nikde necitala zeby sa ciarky drzali pol hodiny a po pol hodine zmizla. Na letaku pisu ze aktualny vysledok je do desiatich minut. 😔

katkatonkova
14. okt 2014

@khiarka neboj...pokial si tehu tak ti to pekne ukaze...a ked nie...tak budes nabuduce....ja ked som sa vzdy testla tak som nemala ani naznak ducha...len cisty testik.....aj ked uz mam svoj vek a viem ze to hned nepojde....ale verim ze sa dockame vytuzenych //

senta_sofia
14. okt 2014

@khiarka tak ak nabehli tie dve ciarky v limite, skor by som verila tym, ako tym, co po limite zmizli 😉) ale myslim, ze najjednoduchsie bude spravit dalsi

senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka ahoj, neviem, co to je, takze u mna to isti len Dr. Google 😉) Ale na tehotensku cukrovku by ti mali robit test, nerobili zatial? Ved ked tak rozmyslam, ty si tak 5-6 tyzdnov predo mnou, nie?

jaja9891
14. okt 2014

Ahojte zienky,tak dlhsie som neprispela,ale poctivo vas citam a sledujem co mate nove. Vsetkym drzim palceky,tehulkam pekne tehu,snazilkam // ciarky a cakatelkam skore zotavenie a sup sup plodit... Ja som 6 dc na hak a mrchana slabucka a taka nijaka....teplota ako po ovu ma oblieva a este aj dnes slaby krvavy hlien... 3.11. pridam injekcie do brucha a ideme plodit aj my 😉 piest velmi neviem...ale ja zboznujem tvrde medovniky....nase su makke a niekedy ako blato 😀

ennynka
14. okt 2014

@senta_sofia ano,uz mi povedal dnes ze sa mam na ten glukozovy test objednat tak som tam volala a az 6.11. ma volny termin tak uz sa bojim ze fakt tu cukrovku budem mat...mam prist nalacno,s mocom,da mi vypit tu sladku gebuzinu,pichne do prsta,cele doobedie budem cakat v cakarni bez jedla,vody no sak ja sa zblaznim,hlavne bez vody,ved ja stale v kabelke flasa vody a furt slopem ked kdesi idem...a teraz neviem ci ked vstanem vtedy rano ci mozem doma este vypit pohar vody alebo nie,som sa jej zabudla spytat...

senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka to budes v kolkom tyzdni, toho 6.11, co viem, tak tusim od 24.-28.tyzdna tehotenstva sa to robi.... Kludne sa rano napi vody, to sa ti nic nestane a vies co by som na tvojom mieste skusila, ked ti taketo daco nasiel v moci, tak by som nabuduce, ako mas priniest moc, skusila pit viac vody vecer, prip. v noci ked ides na WC, aby si nemala taky husty moc, mozno je to fakt len tym... A co sa tyka toho testu na cukrovku, mne robili kontrolny odber po 2 hodinach od vypitia tej cukrovej vody, takze si nemyslim, ze ta nechaju cakat cele doobedie 😉 A kludne si mozes cucnut trochu vody, nic sa nestane, alebo aspon vyplachnut usta, ak by si mala pocit smadu.

ennynka
14. okt 2014

@senta_sofia teraz som 24.tyzden,vtedy mi vychadza na 27 ale vobec sa ma nepytala v telefone ze v ktorom som tyzdni,som bola prekvapena. no dufam ze mozem rano doma po zobudeni ten pohar vody lebo bez neho fakt umrem 😖 no skusim ak nezabudnem nabuduce ako pises pit vecer este vodu lebo vecer uz pred spanim velmi nepijem lebo ja ani v noci nechodim na WC,iba rano ked vstanem...

zarzisia
14. okt 2014

@ennynka ano, rano si mozes dat pohar vody 🙂 A pocas tych 2 hodin caania naozaj nemozes pit vodu a ani sa hybat, lebo potrebuju zistit, ako ti telo reaguje na cukor v klude. Ja som to absolvovala tiez u diabetologa, nakolko moja mama je diabetologicka. Tie 2 hodiny prejdu ako voda ;) Hlavne pi dostatok vody uz teraz a ziadne sladke vody a ani dzusy. To su tie najhorsie veci.

senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka normalne sa napi, to mas v pohode, aj na krv ked mas ist nalacno, tak sa mozes napit vody... jaaaaj, tak to si stastny clovek, ked nechodis v noci 😀 to sa potom necuduj, ja idem kolkokrat aj 2x a napit sa musim tiez, bych umrela

zarzisia
14. okt 2014

@khiarka toto som mala aj ja tento mesiac....na teste po 1 minute pekna ruzova 2. ciarka a po vyschnuti nic. MS dorazila nacas, takze vysledok jasny. ALe dufam , ze u teba ta ciarocka tmavnut bude a uz nezmizne 🙂

ennynka
14. okt 2014

@zarzisia vdaka.ja si myslim ze dost pijem,ved 2l denne cistej vody kazdy den,malokedy sa stane ze to nevypijem...a sladke vody nepijem takmer vobec,sem tam glg a aj odstavujem kazdy druhy den mrkvu,cviklu,jablko...

ennynka
14. okt 2014

@senta_sofia dobre.na krv ked idem tak pijem rano,to by ma ani nenapadlo nepit len toto som nevedela ci mozem,este som na takom nebola...

senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka sak na to sme tu, poradime 🙂 aj ked, co doktor, to ine maniere... Mne napr. sestricka hovorila, ze si kludne mozem do toho roztoku citron vyzmychat, nech to nie je take sladke

zarzisia
14. okt 2014

@ennynka No podla mna je 2l malo, neviem teda kolko vazis, ale mala by si vypit vaha * 40 =? ml vody denne, alebo najmenej 2,7l vody-tolko by mala vypit dospela zena. Tie 2l je ta uplne dolna hranica. Skus si kontrolovat farbu mocu-na nom vidis najlepsie, ci tolko vody, kolko vypijes telu staci.

ennynka
14. okt 2014

@zarzisia kolko vazim?kazdym dnom viac a viac 😠 zacinala som tehu na 72 a teraz uz mam 79,80kg tak podla tvojho vzorca mi to vychadza na 3,2l denne...no ale to uz ozaj okrem vody do seba nic nedam...

zarzisia
14. okt 2014

@ennynka to nie je moj vzorec ;) No to preto do seba viac nedas, lebo nie si na to zvyknuta. Ja som pila denne tiez nieco okolo 2l vody, az kym som nesla k urologovi a ten mi hned nakazal zvysit prijem cistej vody. Zacala som pit 2deci vody kazdu pol az tristvrte hodinu, ked sa dalo z hladiska casu.... ziadne narazove pitie-to nie je dobre. Taze za den takymto sposobom do seba aspon 3l dostanes. Ale najlepsie je kontrolovat si farbu mocu

ennynka
14. okt 2014

@zarzisia viem ze to nie je tvoj vzorec,to bolo akoze v uvodzovkach 😀