icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
21. okt 2020

@kalmak 4 roky 9 mesiacov
@kakatulik áno aby nemusel do profi pôjde rovno k nám

ereska
21. okt 2020

Všetkým ďakujeme

kakatulik
21. okt 2020

@ereska to je fajn, ze to takto urobili. S tou üprofi rodinou je to len zbytocna komplkacia....
Ale museli ste asi velmi rychlo vsetko nakupit, vsak?
Inaj, to je ako keby si isla zajtra rodit

ereska
21. okt 2020

@kakatulik no niečo také veru fofri aj poprat a po žehliť toľko som neprala a nezehlila ani nepamatam

aleskandra
22. okt 2020

Dobre ránko dievčatá 🙋 ja dnes takto 😊 začínajú ma páliť prsty

majka_3
22. okt 2020

@aleskandra ahoj, co si pichla ovitrelle? Ci prečo máš 12dc zaznačené hcg?
Graf vyzerá super, ja už by som testovala 😉

aleskandra
22. okt 2020

@majka_3 ahoj, áno ovitrelle 🙃 skúsim vydržať do zajtra 🙈

majka_3
22. okt 2020

@aleskandra v aplikácii je aj ovidrel, to je ako ovitrelle 😉
Drzim palce, daj vedieť 😊 🍀

aleskandra
22. okt 2020

@majka_3 kde ten ovidrel hľadať? 😊🙈
My máme synčeka z IUI, verím že sa aj vám pošťastí 💙

majka_3
22. okt 2020

@aleskandra koľko pokusov iui? Aj vieš mi povedať koľko spermií bolo vložených a aká rýchlosť? 😊 Tu ho vieš nájsť

aleskandra
22. okt 2020

@majka_3 tretí pokus nám až vyšiel . A koľko ich bolo si už vôbec nepamätám , bolo to 3,5 roka dozadu...
Sranda, ja to tam vôbec nemám 🙈

majka_3
Autor odpoveď zmazal
xjakubikovak
23. okt 2020

Ahoj🙃 obraciam sa na vás skúsenejšie. Teplotu si meriame zatiaľ 2. Mesiac, o bábätko sa nesnažíme ale naopak by som túto metódu chcela použiť ako antikoncepciu. Mám pár otázok.
1. Je tu niekto kto takto funguje?
2. Vie mi aplikácia FF povedať kedy budem mať ovulácie alebo to zistím vždy až po Tom?
3. Ako antikoncepciu by som to chcela používať asi až po ovuláci keď mi teplota stupne, tým že plodné dni už boli by to malo byť ok nie? Je tam nejaká šanca otehotnieť?

kacenuska20
24. okt 2020

2 dni meska, no podla teploty uz len cakat, kedy pride 🥴 nova sanca, v novom cykle

mirus11
24. okt 2020

@kacenuska20 takéto grafy mám aj ja najradšej,celý čas naťahuje peknými teplotami a zrazu pád ako hrom.aj u mňa to býva presne takto.u mňa tento cyklus hrozne teploty,a dnes že 36,03,takúto som ešte za vyše roka nízku nemala ani raz.tak som zvedavá,čo bude zasa nasledovať,mne to príšerné skáče,ale beriem Inozitol a neake vitamíny,čo mi dal doktor,tak som zvedavá.

kacenuska20
24. okt 2020

@mirus11 to ti veru skace.. Ja som brala clostil... A ked mi pride ms, mu mam zavolat nech mi to opat predpisr 🤦‍♀️

ivi1808
24. okt 2020

Ahojte, chcela by som sa poradit, zacala som si tento mesiac merat bt, uz mi ju vyznacilo na 11 den, zda sa mi to skoro. Ked sme sa snazili o prvu tak vzdy som mala ovu tak na 16 den cca, cyklus mam stale rovnako dlhy, tak je mozne ze sa to tak posunulo?

kika123kika
24. okt 2020

@ereska ahojko no co ako sa dari s drobcekom? A ake ze ma meno? 🙂

rosalie1411
24. okt 2020

@ivi1808 ahoj, áno, je to možné.. Telo a cykly sa menia.. 😊

ivi1808
24. okt 2020

@rosalie1411 a je to takto v pohode hej? Nepredstavuje to nejaky problem? Chceme sa naplno snazit dalsi mesiac tak som si tento prvy chcela overit kedy mam vlastne ovu ☺️

aleskandra
24. okt 2020

@majka_3 ahoj. Tak včera som robila test - biely :( dnes ma začalo bolieť brucho ako počas ms...takže pomaly očakávam jej príchod

ereska
24. okt 2020

Tak od štvrtku sme s drobčekom doma je taky úžasný ďakujem vám všetkým za podporu

ereska
24. okt 2020

@kika123kika meno má presne ako môj manžel Miško

kika123kika
24. okt 2020

@ereska to je super 😍 tesim sa ze to vyslo hlavne vela stasticka oraje a zdravicka 🥰 potom niekedy hod fotoooocku ❤️

butterfly333
24. okt 2020

@ereska moja teším sa s tebou musí to byť úžasné prajem všetko dobré veľa zdravička nech ste šťastný. 😘😘😘😘😘

ereska
24. okt 2020

Ďakujem vám všetkým

martinade
25. okt 2020

@ereska zo srdiecka gratulujem 😍😍😍💗💗💗 krasna sprava a taky maly drobcek 😍 uzasné. Som stastna za teba.

martinade
25. okt 2020

@ereska ako prve dni zvladate? 😍

mirus11
25. okt 2020

Žienky tak pozrite na ten môj bláznivý graf.somzvedava,kedy príde ovulka.tento cyklus je pre mne veľmi skakajuci.

naty1987
25. okt 2020

@ereska gratulujem k drobčekovi kraasne meno ste dali 🥰 uzivajte si sú to nádherné chvíľke a ako prvé dni??boli také podľa očakávania??