Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Všetkým ďakujeme
@aleskandra ahoj, co si pichla ovitrelle? Ci prečo máš 12dc zaznačené hcg?
Graf vyzerá super, ja už by som testovala 😉
@majka_3 ahoj, áno ovitrelle 🙃 skúsim vydržať do zajtra 🙈
@aleskandra v aplikácii je aj ovidrel, to je ako ovitrelle 😉
Drzim palce, daj vedieť 😊 🍀
@majka_3 kde ten ovidrel hľadať? 😊🙈
My máme synčeka z IUI, verím že sa aj vám pošťastí 💙
@aleskandra koľko pokusov iui? Aj vieš mi povedať koľko spermií bolo vložených a aká rýchlosť? 😊 Tu ho vieš nájsť
@majka_3 tretí pokus nám až vyšiel . A koľko ich bolo si už vôbec nepamätám , bolo to 3,5 roka dozadu...
Sranda, ja to tam vôbec nemám 🙈
Ahoj🙃 obraciam sa na vás skúsenejšie. Teplotu si meriame zatiaľ 2. Mesiac, o bábätko sa nesnažíme ale naopak by som túto metódu chcela použiť ako antikoncepciu. Mám pár otázok.
1. Je tu niekto kto takto funguje?
2. Vie mi aplikácia FF povedať kedy budem mať ovulácie alebo to zistím vždy až po Tom?
3. Ako antikoncepciu by som to chcela používať asi až po ovuláci keď mi teplota stupne, tým že plodné dni už boli by to malo byť ok nie? Je tam nejaká šanca otehotnieť?
@kacenuska20 takéto grafy mám aj ja najradšej,celý čas naťahuje peknými teplotami a zrazu pád ako hrom.aj u mňa to býva presne takto.u mňa tento cyklus hrozne teploty,a dnes že 36,03,takúto som ešte za vyše roka nízku nemala ani raz.tak som zvedavá,čo bude zasa nasledovať,mne to príšerné skáče,ale beriem Inozitol a neake vitamíny,čo mi dal doktor,tak som zvedavá.
@mirus11 to ti veru skace.. Ja som brala clostil... A ked mi pride ms, mu mam zavolat nech mi to opat predpisr 🤦♀️
@ereska ahojko no co ako sa dari s drobcekom? A ake ze ma meno? 🙂
@ivi1808 ahoj, áno, je to možné.. Telo a cykly sa menia.. 😊
@rosalie1411 a je to takto v pohode hej? Nepredstavuje to nejaky problem? Chceme sa naplno snazit dalsi mesiac tak som si tento prvy chcela overit kedy mam vlastne ovu ☺️
@majka_3 ahoj. Tak včera som robila test - biely :( dnes ma začalo bolieť brucho ako počas ms...takže pomaly očakávam jej príchod
Tak od štvrtku sme s drobčekom doma je taky úžasný ďakujem vám všetkým za podporu
@kika123kika meno má presne ako môj manžel Miško
@ereska to je super 😍 tesim sa ze to vyslo hlavne vela stasticka oraje a zdravicka 🥰 potom niekedy hod fotoooocku ❤️
@ereska moja teším sa s tebou musí to byť úžasné prajem všetko dobré veľa zdravička nech ste šťastný. 😘😘😘😘😘
Ďakujem vám všetkým

@kalmak 4 roky 9 mesiacov
@kakatulik áno aby nemusel do profi pôjde rovno k nám