icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domig1
28. okt 2020

@lucecita wau, to vyzerá nádejne 🥰

0507
28. okt 2020

@lucecita jeeej...vyzera to nadejne 🙂

lucecita
Autor odpoveď zmazal
bla111
28. okt 2020

Ahojte ženy, zaujímal by ma váš názor. v nedeľu a tiež i v pondelok som mala pozitívny ovulačný test, asi prvýkrát v živote som mala tmavú aj druhú čiarku. dokonca som mala aj bolesti v oba dni. Avšak teplota akosi nenasvedčuje tomu, že by ovulácia prebehla. tak sa chcem spýtať vás skúsenejších na názor. či to mám brať ako anovulačný cyklus... alebo ja neviem.

giuli
28. okt 2020

@mirus11 ano ,su pozitivne...niekedy pride ovulka v den pozit.testu, takze by to nacasovanie aj malo stacit..✊✊✊✊

mirus11
28. okt 2020

@giuli mojko ďakujem,tieto som ešte nikdy nemala pozitívne,ale viem že ty ich mavas a tie tvoje bývajú pekne 2 čiarky,ešte dnes vyskúšam urobiť,aké budú,ale ráno som mala už slabšiu druhu čiarku.

mirus11
Autor odpoveď zmazal
eduvalia
28. okt 2020

Ahojte dievcata, dnes prva kontrola u gyn. Babatko ma potvrdenu akciu srdiecka. Naozaj kazdej prajem len to najlepsie a nech sa coskoro dockate stastia 🥰

majka_3
28. okt 2020

@eduvalia jeeej ♥️♥️♥️ úžasné správy.... Teším sa ♥️ 🍀

kacenuska20
28. okt 2020

@eduvalia drzim palce, aby vsetko dopadlo ako ma 😊😊👶

mirus11
28. okt 2020

@eduvalia jej krásna správa,drzim ti veľmi prsteky,aby ti to prešlo rýchlo a dočkala sa drobčeka

zabka1987
28. okt 2020

@bla111 podľa mňa ovu dnes ale uvidíš ako pôjde hore teplota

danginko
28. okt 2020

@kika123kika ja mam taky dojem,ze ovu som mala az okolo 18steho,vtedy som mala aj hlien ako vaj.bielko,co som si aj zaznacila.A z toho mi vychadza,ze mozno som testovala skoro este.Aj ked ms mi pise,ze uz meska 5.den.Ovu mam skoro stale kusok posunutu neskor,tak uz len dufam😐🙏

varhuanna
28. okt 2020

Babenky my sme tiež mali kontrolu na potvrdenie ❤️ a moja fazuľka mi takto kyvala 🤗zo sona, bol to neskutočný pocit 💗
Bojujte 👊

kika123kika
28. okt 2020

@eduvalia kraasne siiilno drzim palce a prijemne tehulkovanie bezproblemove prajem ❤️❤️❤️

kika123kika
28. okt 2020

@danginko ja by som podla teploty asi skor povedala ze toho 19teho. To by si bola v den testivania 8dpo. A ciarku pekne vidim dnes si neskusala test? Naor ja na 9dpo som mala fakt viditelnu ciarku vid foto a teraz sme uz v 34tt 🥰 cize vsetko sa moze stat 🙂 a ovu testy nerobis zaroven s meranim bt? Ja som tak robila mala som v tom vacsiu istotu 🙂

pet888
28. okt 2020

@eduvalia to musi byt uzasny pocit,najma po tolkych rokoch snahy..vela zdravicka prajem a uzivajte naplno tento krasny pocit☺️

danginko
28. okt 2020

@kika123kika nie ovu testy nie,mne to pride nie velmi vierohodne,ani pri prvej dcerke som nerobila,iba sledovala teplotu.Mozno mesiac som sa riadila iba ovu testami,aj sme presne tie dni sa s manzelom snazili a nevyslo to.Takze som sa na to vykaslala,mne to pride ako vyhodene peniazky🙄

danginko
28. okt 2020

@kika123kika mam este jeden test odlozeny,nechavam to az na bud.pondelok teda.Testovala som vcera az poobede,nie rano

kika123kika
28. okt 2020

@danginko aha ja som robila tak ze kazdy den ovu test a plus aj BT 🙂 a vzdy mi to pekne vychadzalo 🙂 po pozit ovu teste som mala o dva dni ovu 🙂

danginko
28. okt 2020

@kika123kika inak preco myslis,ze bola ovu az 19teho?

giuli
28. okt 2020

@varhuanna
@eduvalia dievčence, zo ❤vam gratulujem a zelam bezproblemove tehotenstvo a nadherne ,zdrave mimina....🤗🤗🤗

kika123kika
28. okt 2020

@danginko leno tam si mala nizko teplotu a nasledne ti teolota vysla hore a aj tak zostala 🙂

danginko
28. okt 2020

@kika123kika ja som myslela,ze ovu bola uz okolo 16,ale podla toho hlienu bielkoveho az toho 18teho mi to vychadzalo.
Mimochodom,kedy mas termin?Ach,si viem predstavit,ako sa tesite 🙂...ja sa dufam dozijem toho znova🙏pri Andrejke som to nejak nevnimala,to tehotenstvo-tak to rychlo preslo.V marci som mala MA,tak teraz to bude trochu o inom..dufam,ze ten test v pondelok bude viditelny uz🙄

kika123kika
28. okt 2020

@danginko no ono mize byt aj pred ovu ten hlien 🙂 ja som na to pila pocas ovu cerstvo vytlaceny grep a plodny hlien som mala 4-5 dni 🙂 bolo ho hojne 🙂 skus aj ty 🙂 termin mame 13.12. 🙂 tak som zvedava citim to na skor 🙂 tak uvidime kedy sa vypyta krpka 🙂 veru sa tesime minuly rok sme prisli v 6mesiaci o dvojicky takze toto je darcek od anjelikov nase duhove babo ❤️❤️ A neboj bude silniet a ak nahodou nie pojdete dalej nikdy sa nevzdavame 🥰🙏🏽🍀

danginko
28. okt 2020

@kika123kika och a co sa stalo?lebo zvacsa tie tri mes prve su kriticke a potom este mozno posledne mesiace.To mi je luto.Ja som mala mat tiez termin -rovno na stedry den,no nakoniec prestalo byt srdiecko😔a ten grep je k comu dobry?to som este nepocula

kika123kika
28. okt 2020

@danginko mali sme jednu placentu a mali sme transfuzny syndrom dvojiciek. Nasledne operacia v Prahe ktora sa bohuzual nepodarila a zacal vytekat olodiva voda az som nemala ziadnu :/ nasledne porod :/ takze toto tehu som mala vzdy strach ci netecie voda atd ale uz som kludnejsia nakolko sa blizime k finishu 🙂 uz iba 45 dni a mame tu nasu papulku ❤️ A v kolkatom tt prestalo bit ❤️? A grep vytvara plodny hlien a vela zenam pomaha 🙂 skus aj ty 🙂

danginko
28. okt 2020

@kika123kika v 8tt,aspon na zaciatku.Doteraz neviem co sa stalo,proste piekla som kolac jeden pekny den a odrazu na stehnach krv😞Velmi sa tesim s tebou,je to neopisatelny pocit,hlavne nech je vsetko v poriadku a ste zdrave🙏tak potom zacnem asi tie grepy na kila,kazdy den nejaky.Nepocula som o tom este.Dobru noc potom😉

majka_3
29. okt 2020

Ahojte dievčatá ♥️
Mam otázku ohľadom uhniezdenia a BT.
Je tu niektorá ktorá cítila uhniezdenie (prosím napísať co cítila) a zároveň že na ďalší deň vyskočila teplota? A bolo to tehu... Nechcem si nič nahovárať 🤷‍♀️ ale nahováram 😀😀😀 🤦‍♀️

shellynda
29. okt 2020

@majka_3 ja som to raz mala tak a presne som vedela, že je to ono😍... Ráno pokles bt a špinenie do večera...