icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

afra
Autor odpoveď zmazal
janderka
13. jún 2014

@afra juuuj, to mi je luto, viem ze si pisala, ako sa uz nanho tesis... A hlavne ked si sledujes ovulaciu a prepocitavas ci to vyjde , ci bude doma alebo nie a nakoniec take sklamanie. Moj mm tiez vela pracuje a ja som s malou doma, takze Ta viem pochopit. A my este k tomu zijeme v zahranici, takze skoro stale som s malou sama - ziadna babka, dedo... ☹ Kedy Ti vychadza ovulka? Mozno sa oneskori a stihnete nieco

bapsi123
13. jún 2014

@rybkaa @jaja9891 @paskolinka takze baby,bola som u doky,zvnutra asi vsetko ok,lebo nic nevravela,ale vraj ovulacie tento mesiac nebude... a tak ma vystrasila,ze rozmyslam ci vobec ovulujem,ale ked mi ju do grafu oznacilo? A navrhla mi stimulacnu liecbu ovu,poculi ste uz o tom? A bude mi sledovat hormony...tak mi je do placu z toho

janderka
13. jún 2014

@rybkaa ten link. co si mi dala na rozlisenie hlienu je SUPER!!! Trochu som ten moj graf prerobila a uz mi pekne ukazal ovulku na ten den kedy naozaj bola 🙂 Zase som o nieco mudrejsia. Vdaka 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

afra
Autor odpoveď zmazal
janderka
13. jún 2014

Baby, ja som dnes rano mala taku zapchu ze HROZA 😒 To sa mi este nestalo. Asi 15 min som sedela a tlacila a nic... No nechapala som. Az ked som si dala kavu, jogurt tak to konecne vyslo... 😅 No ale som sa namakala jak pri porode 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
13. jún 2014

@bapsi123 a graf mas? tam to ako vyzera? neviem no... ono niekedy ti doktori kadeco vidia alebo nevidia... dala ti nejake lieky/ hormony na ovu? inak tym sledovanim hormonov mysli asi horm. profil (odbery krvi v roznych fazach cyklu), alebo...?

paskolinka
13. jún 2014

@afra zavisi ze presne kedy prebehne ta ovu, ale to z grafu tazko zistit. ak by bola ovu v utorok vecer a v stredu vecer by ste sa snazili, tak teoreticka sanca je, lebo vajicko zije vraj 12-24 hodin (niekde pisu az 36)

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
13. jún 2014

@afra vsak mozno sa zadari 😉 presny cas ovu nevieme urcit (iba ak by si lezala u gynekologa a ten by ta sledoval kazdu chvilu) a asi je to tak aj lepsie, ostava to zahalene tajomstvom 😉

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
13. jún 2014

@afra juj moja, to mi je ľúto? ☹ manžel robí niekde mimo dom?

rybkaa
autor
13. jún 2014

@bapsi123 akože nebude? nedozreli ti foliky? dáš prosím ešte raz graf?

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
13. jún 2014

@janderka no super a teraz máš ovulku aj dobre označenú 🙂 na tej stránke je popísané op všetkých symptotermálnych metódach sledovania ovulácie a celkom zrozumiteľne na pochopenie, ja som sa tiež stade čo to naučila 🙂
zápchu si mohla mať z tohto tepla, treba veľa piť 🙂

rybkaa
autor
13. jún 2014

@afra vajko po ovulácii žije asi 12 hodín, potom odumiera, takže záleží na tom, kedy ovulka prebehne, ale v stredu v noci už bude asi neskoro, jedine ak sa ovu posunie....dnes máš pozitívny test? a graf ako?

afra
Autor odpoveď zmazal
adamnela
13. jún 2014

@rybkaa Hej, hej robila som v Partners group asi 2 a pol roka, ale posledne mesiace som to naozaj dost flakala, tak som skoncila. No a tato druha praca sa mi naskytla tak z dna na den, strasne necakane, tak idem do toho. som sama strasne zvedava ako to zvladneme, kedze mm je stale v praci a ked nie v robote, tak na stavbe, takze ked budem v robote s detmi bude svokra a niektore dni budu u nej musiet aj spavat, kedze ja budem chodit domov dost neskoro. No dufam, ze to nejako dame 😉 😉
@afra hm, to mi je luto, ze Ti to tento mesiac takto vychadza 😒 Ja som tiez vacsinou s detmi sama doma, takze viem o com hovoris... 😒
@janderka no super, teraz ten graf vyzera uplne krasne 🙂 A co sa tyka zapchy, mozno si fakt malo pila vody, ci?
@bapsi123 no ktovie ako to s tou ovulkou nakoniec je... Ja som uz citala vela pribehov bab, ktorym, dr. povedal, ze ovulka tento mesiac asi nebude a nakoniec este aj otehotneli. Takze je to dost otazne..

bapsi123
13. jún 2014

@rybkaa @paskolinka vraj nevidela na sone nic,ona pouzila termin,ze vajicko nedozrelo ci co,ze nevidi nic a moj graf takto... @adamnela kiezby si mala pravdu 😉

bapsi123
13. jún 2014

@rybkaa @paskolinka ..ked sa pozriete na moje predchadzajuce grafy, tak ovu bola,nie? ci to zle vyznacuje? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bapsi123/gra...

rybkaa
autor
13. jún 2014

@bapsi123 graf zatial bez ovulky, teploty este kolisu...ak este vajko nedozrelo, tak zrejme nevidela na sone ziadny dominantny folik, tqda taky co sa pri ovulke uvolni z vajecnika, ak by si mala tesne pred ovulkou, bolo by uz foliky vidno...no este sa moze stat, ze este dozreju a ovu bude neskor 🙂 ake dlhe mavas cykly? A predtym si mavala normalne ovulku?

rybkaa
autor
13. jún 2014

@bapsi123 jaj si ma predbehla 🙂 ano v minulych bola ovu, teraz si este na predovulacnych teplotach, takze este byt nemohla, musis ist nad 36.5 . Bezne sa stava ze zena ma raz do roka jeden cyklus anovulacny tak mozno toto bude tiez alebo este foliky dozreju alebo ich dr.nevidela ze ma slabsie sono, nebud smutna, cas a teplota ukazu 🙂

jaja9891
13. jún 2014

@zuzulienocka77 dakujem,dufam,ze nam vsetkym... vsade vidim same tehulky...

jaja9891
13. jún 2014

@bapsi123 to mi je luto,ale hlavne,ze nejde o nic vazne a podla coho usudzuje,ze ovu nebude?mala si male folikuly,ci ako?

jaja9891
13. jún 2014

@bapsi123 suhlasim so zienkami,vajko este moze dozriet a aj lekari sa mozu zmylit,este nic nie je stratene,nestracaj nadej 😉

jaja9891
13. jún 2014

@afra tiez neznasam,ked je mm prec a nepride domov,ked ho clovek najviac ocakava,to je ten slavny zakon schvalnosti, ale snazit sa treba,nikdy nevies,teplota tiez nie je 100% ukazovatel, v 11% dokonca neukaze vobec presne ovu... taaak,cim menej to budes cakat,tym skor to pride a prekvapi vas 🙂

jaja9891
13. jún 2014
kubisova
13. jún 2014

Som zvedava aka bude zajtra teplotka
@rybkaa moze sa stat ze minuly cyklus som mala ovu o moc neskoro a tento cyklus moze prist aj skor

jaja9891
13. jún 2014

@adamnela no hlavne,nech ovu stihne mojho mm 😀 ale akosi mi netmavnu ovu testy... no aj tebe by mohla ovu dojst 🙂 ci? blahozelam k novej praci 🙂
@rybkaa myslis,ze do pohybu mozem zaratat aj makacku na stavbe??? 🙂